انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:53am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید به مهندس حمید و همه دوستان
امروز یه ولتمتر زاپنی گیرم اومد ولتازگیری کردم 12.17 - 9.63 - 5 ! پنج ولتش دقیق در اومد!! :D
دوتا ورق 3 میل هم دادم برام برش لیزری بزنن برا لوپ یکی ام دی اف یکیم فلکسی خدا کنه زودتر تحویل بده
اقا حمید یه سوالم از اول فکرمو مشغول کرده نمیدونستم بپرسم یا نه! چرا از هدفون استفاده نمیکنید؟!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 17 دی1393 - 11:16am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون رضاجان.
ولتاژهای شما که خوب و درست هستن. ایشالا موفق باشین.
ولی عجب سوالی فرمودین! بهتره من از شما بپرسم وقتی تمایل به استفاده از هدفون دارین خب چرا این کار رو نمیکنین؟! :D در واقع هر سیستمی که دارای بلندگو هست میشه به جاش هدفون هم گذاشت. این هیچ کاری نداره و هر هدفونی هم جوابگو هست. دیگه باید خودتون یک جک هدفون در نظر بگیرین و به خروجی صوتی وصل کنین. اگر هم احساس کردین صداش با هدفون خیلی قوی هست میتونین یک مقاومت مثلا 100 اهم با سیم جک هدفون سری کنین که صدا ضعیف تر بشه. یا بهتر از اون میتونین از هدفون های ولوم دار هم استفاده کنین! دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره. مدار در این زمینه محدودیتی نداره.

چهارشنبه 17 دی1393 - 11:43am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز در مورد استفاده از هدفون با وجود امکان تنظیم میزان صدای خروجی آیا بازهم مقاومت 100 اهم لازمه ؟
ممنون از شما
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 17 دی1393 - 12:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز...

طبق گفته شما استفاده از 5 عدد باطری لیتیوم پلیمر 2 آمپر برای این مدار مناسب هست...
با این ظرفیت باتری و با حداکثر قدرت مدار چند ساعت میتونه یکسره کار کنه ؟

نظرتون راجب باتریهای سیلد لید اسید چیه ؟

چهارشنبه 17 دی1393 - 12:41pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان قاعدتا نباید نیازی به مقاومت باشه. ولی بستگی به هدفون شما هم داره. دقت کنین در توضیحات ذکر کردم که اگر حتی بلندگوی شما وات پایینی داشته باشه ممکنه با درجان ولوم بالا معیوب بشه! چون حداکثر قدرت خروجی این مدار نسبتا بالاست. حالا هدفون که دیگه جای خود داره! اما اگر یک مقاومت 100 اهم سری کنین دیگه احتمال معیوب شدن هدفون نیست. بهرحال پیشنهاد میکنم ابتدا ولوم دستگاه رو روی درجه 1 بذارین و بعد با هدفون تست کنین ببینین قدرتش به چه صورتی هست. اگر تا حدود درجه 5 که ولوم رو افزایش میدین احساس کردین هدفون داره ایراد پیدا میکنه یا صداش بیش از حد قوی هست بهتره از مقاومت سری استفاده کنین.

چهارشنبه 17 دی1393 - 12:46pm
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 عزیز در مورد مصرف باطری و مدتی که میتونه کار کنه توی توضیحات عرض کردم! البته از نظر من ما حداکثر قدرت نداریم! حداکثر فرکانس و پهنای پالس هرچند به مصرف باطری چند برابری منجر میشه اما الزاما بمعنی حداکثر قدرت نیست! در همون رنج فرکانس 200 و پهنای پالس 160 قدرت بالایی بدست میاد و مصرف باطری هم حدود 100 میلی آمپر هست. پس اگر باطری 2 آمپر واقعی باشه و کامل هم شارژ شده باشه قاعدتا باید حداقل 15 ساعت جوابگو باشه. ولی معمولا چون یا باطریها ظرفیت واقعیشون کمتر هست یا کامل شارژ نیستن یا بالانس شارژشون میزون نیست ؛ باید روی مقدار کمتری در حدود 10 ساعت حساب کرد که بنظر من برای کارکرد یک فلزیاب کاملا کافیه و بسیاری از فلزیاب های حرفه ای بازار هم حتی کمتر از این مقدار شارژ نگه میدارن! پس 2 آمپر از هر حیث مناسب هست. مقدار 1 امپر دیگه واقعا کمه و بیش از 2 امپر هم لزومی نداره و به هزینه و حجم و وزن بیشتر دستگاه منجر میشه.
در مورد باطریهای سیلد لید اسید تجربه زیادی ندارم ولی توصیه نمیکنم چون نسبت به آمپرشون حجم و وزن بسیار بیشتری دارن و در عین حال قیمتشون هم آنچنان ارزان تر نیست که توجیه اقتصادی خوبی داشته باشه!

چهارشنبه 17 دی1393 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بزرگوارید حمید خان
دیدم بعضی از دوستان از صدای بلند دستگاه تو بیابون حرف میزنن گفتم شاید امکانش نباشه! :)
به هرحال لطف کردین جواب دادین.
شرمندم انگار این مشکل تمومی نداره!! :ymblushing: حالا تو پروگرام به مشکل خوردم
تمام مراحل رو طبق کاتالوگ stk500 و فرمایشات اقا حامد انجام دادم فیوز بیتها درسته فایل هکز هم سر جاشه فرکانس isp رو روی 460 کیلو گذاشتم ولی وقتی پروگرام رو میزنم نوار پایین دو بار سبز پر میشه که در حد چند ثانیه هستش و بعد دیگه اتفاق خاصی نمیافته! ال ای دی های روی پروگرامر هم همون سبز و زرد تغییری نمیکنن!!
اصلا چطور معلوم میشه که پروگرام شده یا نه که بعید میدونم با این سرعت بشه!!!
وقتی رو برد نصبش کردم ال سی دی هیچ واکنشی نداشت!!!
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن
بازم عذر خواهی میکنم

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 17 دی1393 - 12:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان
مهندس حمید من یه باطری 12 ولت 4.5 امپری (اسیدی) دارم حالا اگه بیام با یه باطری 9 ولت سری کنم مجموعا میشه 22 ولت . ایا این ولتاژ باعث گرم شدن بیش از حد و اسیب رسیدن به مدار نمیشه؟

چهارشنبه 17 دی1393 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza.1286 نوشته است:
بزرگوارید حمید خان
دیدم بعضی از دوستان از صدای بلند دستگاه تو بیابون حرف میزنن گفتم شاید امکانش نباشه! :)
به هرحال لطف کردین جواب دادین.
شرمندم انگار این مشکل تمومی نداره!! :ymblushing: حالا تو پروگرام به مشکل خوردم
تمام مراحل رو طبق کاتالوگ stk500 و فرمایشات اقا حامد انجام دادم فیوز بیتها درسته فایل هکز هم سر جاشه فرکانس isp رو روی 460 کیلو گذاشتم ولی وقتی پروگرام رو میزنم نوار پایین دو بار سبز پر میشه که در حد چند ثانیه هستش و بعد دیگه اتفاق خاصی نمیافته! ال ای دی های روی پروگرامر هم همون سبز و زرد تغییری نمیکنن!!
اصلا چطور معلوم میشه که پروگرام شده یا نه که بعید میدونم با این سرعت بشه!!!
وقتی رو برد نصبش کردم ال سی دی هیچ واکنشی نداشت!!!
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن
بازم عذر خواهی میکنم

اقا رضا led سبز power هست led زرد وقتی ای سی تو سوکت باشه روشنه !!
درسته پیغام ok نداره
من ای سی شماره های دیگری هم امتحان کردم در حد چند ثانیه پروگرام شدن پیغامی ok هم در کار نبود ای سی هم به سلامت پروگرام شده بود.

چهارشنبه 17 دی1393 - 1:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منم قطعات کامل pcb کامل. فقط پروگرامرم کدویژن رو میشناسه ~X( کسی هم نیست تنظیماتش رو بهم یاد بده تا پروگرام کنم...... لطفا اگر کسی بلده کمک کنه....

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

چهارشنبه 17 دی1393 - 1:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 182 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure