نویسنده |
پیغام |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
وقتی فرکانس isp رو کمتر کردم سرعت پر شدن نوار سبز هم کمتر شد ولی وقتی میکرو رو تو مدار میزارم و ولتازو وصل میکنم هیچ واکنشی نمیبینم lcd خاموشه! مای فرندز پلیز هلپ می!
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
آخرین بار توسط reza.1286 در چهارشنبه 17 دی1393 - 1:33pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 1:22pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
zilan نوشته است: با سلام خدمت دوستان مهندس حمید من یه باطری 12 ولت 4.5 امپری (اسیدی) دارم حالا اگه بیام با یه باطری 9 ولت سری کنم مجموعا میشه 22 ولت . ایا این ولتاژ باعث گرم شدن بیش از حد و اسیب رسیدن به مدار نمیشه؟ توضیح دادم اگر ولتاژ حداکثری باطری شما همیشه زیر 24 ولت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 1:24pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
لطفا يکی از دوستان وارد روش پروگرم کردن رو با کدويژن رو براى چنگيزخان بزاره
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 1:52pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
مهندس مدار مونتاژ کردم میکرو پروگرام شد حواسم نبود باطری 12 ولت رو مدار گذاشتم مدار که روشن کردم تو lcd گزینه prees ok هم اومد سویچ ok که فشار دادم دیگر چیزی تو lcd ندیدم . مجددا باطری 24 ولت به مدار وصل کردم چون 18 نداشتم همچنان بغییر نور پس زمینه چیزی دیده نمیشد.میکرو مجدد پروگرام کردم ولی همچنان بغییر نور پسه زمینه lcd چیزی نمیاد همه ولتاژ ها درسته . یه کم در مورد فیوز بیت ریست توضیح میدی چکار کنم
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 4:19pm |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت دوستان من هنوز تو قسمت لوپ موندم.ولی راستی میخوام بدونم میشه عمق رو فهمید یانه؟ باتشکر از استادان گرامی
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 4:27pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حميد عزيز و دوستان بالاخره ميكروي من هم رسيد و مدارم كامل شد انشالله در روزهاي اتي بعد از تكميل مدار و جعبه كردن تست ميگيرم و نتيجه رو ميزارم استاد اي سي 357 و مدار رو رو يه نظري بندازيد ببينيد خوبه اصليه يا نه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 4:47pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام علی جان شما داخل فایلی که جناب حمید گذاشتن اگر دقت کنی مشکل حل میشه اگر دقت کرده باشی دو مدل فیوز بیت ایشون قرار دادن شما از تنضیمات پایینی استفائه کن مشکلت حل میشه دوستان عزیز تنظیمات بالایی برای فیوز بیتها داخل فایل نوشتاری اقا حمید فقط برای بار اول روی ای سی میکروکنترلر کار میکنه و شما برای نمدید مجدد باید از تنظیمات پایینی استفاده کنید مشکل حل میشه موفق باشید
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 6:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ali222 نوشته است: مهندس مدار مونتاژ کردم میکرو پروگرام شد حواسم نبود باطری 12 ولت رو مدار گذاشتم مدار که روشن کردم تو lcd گزینه prees ok هم اومد سویچ ok که فشار دادم دیگر چیزی تو lcd ندیدم . مجددا باطری 24 ولت به مدار وصل کردم چون 18 نداشتم همچنان بغییر نور پس زمینه چیزی دیده نمیشد.میکرو مجدد پروگرام کردم ولی همچنان بغییر نور پسه زمینه lcd چیزی نمیاد همه ولتاژ ها درسته . یه کم در مورد فیوز بیت ریست توضیح میدی چکار کنم خسته نباشی علی جان. اتصال باطری 12 ولت از نظر عملکرد صحیح میکرو مشکلی ایجاد نمیکنه! بلکه در بخش فلزیابی دیگه مدار درست کار نخواهد کرد. پس مشکل شما مربوط به باطری نیست. اینکه فقط نور پس زمینه وجود داره نشون میده میکرو داره کار میکنه. حالا اینکه فیوز بیت درست پروگرام شده یا نه دیگه مشخص نیست. اگر دکمه اوکی رو به موقع زده باشین و زیاد با تاخیر نزده باشین نباید این مشکل پیش میومد! بهرحال در مورد فیوز بیت ریست توضیح کاملی در فایل نوشته شده. شما یک بار دیگه میکرو رو پروگرام کنین و از فیوز بیت ریست که ذکر شده استفاده کنین. قاعدتا باید مرحله ابتدایی تنظیم کنتراست تکرار بشه. در اون صورت ببینین بعدش چه اتفاقی میفته و ایا درست میشه یا نه.
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 6:08pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
archilO عزیز خسته نباشین. ابتدا عرض کنم که اون هیت سینک 7812 دیگه بسیار بزرگ هست! اینجوری مدار شما بیهوده فضای بیشتری اشغال میکنه. هیت سینک کوچکتر هم جواب میده. در مورد LF357 که در تصویر شما دیده میشه بنظر من مشکوک به تقلبی بودن هست! چون نوع اصلی که ما گرفتیم نوشته های ریز تری داره و نوع تقلبی بیشتر شبیه تصویر شماست! حالا ایشالا که تقلبی نباشه. بهرحال باید تست کنین. اگر مثل نمونه تقلبی بنده هم باشه فقط حدود 10 درصد افت برد خواهید داشت.
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 6:11pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ali222 نوشته است: مهندس مدار مونتاژ کردم میکرو پروگرام شد حواسم نبود باطری 12 ولت رو مدار گذاشتم مدار که روشن کردم تو lcd گزینه prees ok هم اومد سویچ ok که فشار دادم دیگر چیزی تو lcd ندیدم . مجددا باطری 24 ولت به مدار وصل کردم چون 18 نداشتم همچنان بغییر نور پس زمینه چیزی دیده نمیشد.میکرو مجدد پروگرام کردم ولی همچنان بغییر نور پسه زمینه lcd چیزی نمیاد همه ولتاژ ها درسته . یه کم در مورد فیوز بیت ریست توضیح میدی چکار کنم خسته نباشی علی جان. اتصال باطری 12 ولت از نظر عملکرد صحیح میکرو مشکلی ایجاد نمیکنه! بلکه در بخش فلزیابی دیگه مدار درست کار نخواهد کرد. پس مشکل شما مربوط به باطری نیست. اینکه فقط نور پس زمینه وجود داره نشون میده میکرو داره کار میکنه. حالا اینکه فیوز بیت درست پروگرام شده یا نه دیگه مشخص نیست. اگر دکمه اوکی رو به موقع زده باشین و زیاد با تاخیر نزده باشین نباید این مشکل پیش میومد! بهرحال در مورد فیوز بیت ریست توضیح کاملی در فایل نوشته شده. شما یک بار دیگه میکرو رو پروگرام کنین و از فیوز بیت ریست که ذکر شده استفاده کنین. قاعدتا باید مرحله ابتدایی تنظیم کنتراست تکرار بشه. در اون صورت ببینین بعدش چه اتفاقی میفته و ایا درست میشه یا نه. ممنون مشکل از میکرو بود دوسه بار پروگرام کردم راه افتاد تک تک تنظیمات اصلی دستگاه دارم چک و یاداشت میکنم و میخوام ببینم کدوم مقدار فرکانس با کدوم مقدار پالس و ....... بهتر جواب میده بهمین خاطر یک طناب باریک مانند بند رخت لباسی از این سر اتاق تا اون سر اتاق به ارتفاع 3 متر وصل کردم وسط طناب حلقه درست کردم اونوقت شی مورد تست گذاشتم تو کیسه فریزر و کیسه فریزر بستم به تکه نخ انوقت نخ از حلقه رد کردم اوردم کنار خودم و دستگاه حالا بکش بالا بکش پایین با فرکانس پالس و........ بازی کن . ثبات که عالیه فعلا در تست اولیه فیبر 13* 13 تا 140 راحت میزنه.
|
چهارشنبه 17 دی1393 - 6:45pm |
|
|
|