انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:06pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه
ای سی دوم رو بردم بیرون پروگرام کردم موفق هم بود ولی بازم مدار هیچ واکنشی نشون نداد!! :(
ال سی دی حتی روشنم نمیشه! اقا حمید و باقی عزیزان در صورت امکان راهنمایی کنید!
با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

چهارشنبه 17 دی1393 - 8:50pm
مدیر کل
مدیر کل

بله جان بکر که ما بیشتر بخاطر مدار زمین شناسی موجود در انجمن میشناسیمشون متاسفانه سالهاست فوت کردن! روحشون شاد. ولی ایشون استاد مسلم پروژه هایی با میکروی PIC بودن! :-w :D درحالیکه ما اینجا از یک میکروی AVR استفاده کردیم که نه تنها از اکثر میکروهای PIC متداول قویتر هست بلکه شایعه بی ثباتی و نویز پذیری و امثالهم رو بطور کلی به فراموشی سپرده و تا اینجای کار نشون داده که حرف اول رو در یک سیستم برنامه پذیر دیجیتال برنامه میزنه نه خود قطعه برنامه پذیر! بنابراین فکر میکنم این بحث هم برای همه مدعیان تمام شدست! مگر اینکه با طرح مشابهی بتونن ردش بکنن. در عین حال دستیابی به برد حداکثری و شاید حتی فراتر از خیلی مدارات آنالوگ هم ثابت کرد که این بحث بالاتر بودن برد فلزیاب های آنالوگ هم افسانه ای بیش نیست! بخصوص که با امکان پردازش اطلاعات سیگنال و کمک گیری از ترفند های مختلف نرم افزاری که صرفا به خلاقیت برنامه نویس بستگی داره ؛ میشه کارهایی صورت داد که اصلا در چارچوب سیستمهای آنالوگ امکانپذیر نیست.

چهارشنبه 17 دی1393 - 8:52pm
مدیر کل
مدیر کل

رضا جان ابتدا باز هم تاکید میکنم برای ادامه این راه حتما نیاز دارین که به هر شکل خودتون مساله پروگرام رو انجام بدین!
در مورد مشکل شما ابتدا اتصالات ال سی دی بخصوص در پایه 15 و 16 رو بررسی کنین و همینطور مقاومت 21 و اتصالش به پایه 12 میکرو. خازنهای 18 پیکو رو هم بررسی کنین مقدارشون اشتباه نباشه! در نهایت دیگه مشکل میتونه از کریستال یا میکرو باشه.

چهارشنبه 17 دی1393 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
بله جان بکر که ما بیشتر بخاطر مدار زمین شناسی موجود در انجمن میشناسیمشون متاسفانه سالهاست فوت کردن! روحشون شاد. ولی ایشون استاد مسلم پروژه هایی با میکروی PIC بودن! :-w :D درحالیکه ما اینجا از یک میکروی AVR استفاده کردیم که نه تنها از اکثر میکروهای PIC متداول قویتر هست بلکه شایعه بی ثباتی و نویز پذیری و امثالهم رو بطور کلی به فراموشی سپرده و تا اینجای کار نشون داده که حرف اول رو در یک سیستم برنامه پذیر دیجیتال برنامه میزنه نه خود قطعه برنامه پذیر! بنابراین فکر میکنم این بحث هم برای همه مدعیان تمام شدست! مگر اینکه با طرح مشابهی بتونن ردش بکنن. در عین حال دستیابی به برد حداکثری و شاید حتی فراتر از خیلی مدارات آنالوگ هم ثابت کرد که این بحث بالاتر بودن برد فلزیاب های آنالوگ هم افسانه ای بیش نیست! بخصوص که با امکان پردازش اطلاعات سیگنال و کمک گیری از ترفند های مختلف نرم افزاری که صرفا به خلاقیت برنامه نویس بستگی داره ؛ میشه کارهایی صورت داد که اصلا در چارچوب سیستمهای آنالوگ امکانپذیر نیست.

lمهندس جان یه سوالی بد جور ذهن من مشغول کرده در مورد پروژه شما که من اکثر پالسی های دیجیتال که دیدم اکثرا از جتذطبقه تقویت و از چند نوع اپ امپ متفاوت استفاده شده است.حتی از کلید های انالوگ 4066 هم استفاده شده و کلا مدار پیچیده ای هستند.اما اینجا شما بمراتب از قطعات کمتر استفاده کردین ولی در عین حال نتایج برد اولیه از خیلی دستگاه های دیگر بیشتر هست .حالا شما منظورتون از قطعات کمتر وساده تر شاید بخاطر ساخت راحت دوستان هست.
ولی به نظرتون استفاده از قطعات انالوگ همچون ولوم که حتی در لورنز و ... استفاده شده برای چه هست ؟

چهارشنبه 17 دی1393 - 9:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان اولیو خودم با stk500 پروگرام کردم مشکلی هم نداشت بازم برا اطمینان یه ای سی دیگرو بردم پیش یه مهندس الکترونیک که کارش کلا رباتیکو این حرفاس اونم به همون شکل پروگرام کرد و گفت مشکلی نداره
یه عکس از کریستال میزارم راستش شک کردم اخه روش نوشته 20000
چشم جاهایی که فرمودین رو چک میکنم
اگه بازم نشد فیبر دومو شروع میکنم!
ممنونم

چهارشنبه 17 دی1393 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان به دلیل مشغله زیادی که دارم متاسفانه هنوز نتونستم به مکان تست خودم برم . اگه مشکلی پیش نیاد به احتمال زیاد فردا میرم . اما امشب بازم به همون حاشیه شهر رفتم و دوباره تست فیبر 15 در 15 رو تکرار کردم. دفعه قبل من به دلیل هیجانی که از نتایج تست داشتم کمی تو اندازه گیری دچار خطا شدم. یعنی چون تنها بودم به صورت تقریبی اندازه ها رو گرفتم. برای سینی و حلقه تمام نتایج درست بود. تمام نتایج لوپ 1/15 در 1/15 هم درست بود. چون قد خودم رو به اندازه مرجع اندازه گیری در نظر گرفته بودم ، کمی دچار خطا شدم. البته حدود 15 سانتی متر.فیبر 15 در 15 با لوپ 55 حداکثر تو 145 سنس شد. با این تفاوت که امشب با تغییر مکان 100 متری از جای اون شب متوجه شدم که سیستم خیلی سریعتر و راحت تر بالانس میشه. با حساسیت 19 و دیلی 10+21 میکروثانیه و عرض پالس 160 و فرکانس و انتگرال پیشفرض ، ثبات عالی و سنی فوق العاده بود. هیچ صدایی از دستگاه در نمیومد و بعد از سنس فلز به سرعت به آستانه برمیگشت. من حتی با ground 5 هم امتحان کردم. افت برد وجود نداشت یا اصلا محسوس نبود. با گزینه ground off صدای دستگاه در میومد و با زدن کلید بالانس حتی چند بار قطع نشد تا اینکه حساسیت رو از 19 به 18 تغییر دادم . دستگاه ساکت شد ولی چند سانتی متر از برد کم شد. امشب یه اسپری رنگ هم با خودم بردم که به راحتی توی 130 سانت سنس میشد.
مهندس حمید عزیز !
تمام سعی خودم رو میکنم که فردا بتونم اون تست های استانداردی رو که مد نظر دارم انجام بدم. خواستم بپرسم اگر ممکنه در مورد این ورژن جدید که فرمودین ثباتش خیلی بیشتره ، توضیح بدین و اینکه چه زمانی برای ارائه آماده میشه ؟
یه سوالم البته ذهن منو درگیر کرده و اونم اینه که آیا ثبات بیشتر از اینم ممکنه ؟ باور بفرمایین که من همینجوریشم خیلی ازش راضیم. خدا آخر و عاقبت ما رو بخیر کنه . مهندس جان شما آخرش با این آپدیت های هیجان انگیز قلب ما رو از خوشحالی مفرط از حرکت میندازی :ymhug: ;)

چهارشنبه 17 دی1393 - 9:54pm
مدیر کل
مدیر کل

ganbari عزیز البته شما درست میفرمایین! در بسیاری مدارات به این صورتی که گفتین عمل میشه. البته گاهی فقط برای چند درصد تفاوت مثبت در کار لازمه راه خیلی طولانی در مدار طی بشه که اگر هم اینجا انجام میشد بدلیل تاثیر بیشتر کیفیت قطعات و مونتاژ در مداری پیچیده تر و طبیعتا نویز پذیری بیشتر امکان نداشت دوستان به نتایج خوبی برسن. بهرحال بنده بدون رودربایستی تبجر خاصی در سیستمهای برنامه پذیر و برنامه نویسی دارم و لذا ترجیح میدم میدان بازی رو به این شکل برای خودم عوض کنم! شاید بسیاری از مشکلاتی که در مدارات مختلف در قسمت مدار حل میشه تا اینجا تونستم از طریق برنامه حل کنم و تقریبا به نتیجه ای نزدیک به ایده آل برسم. قسمت مدار تنها در چند بخش جزئی برای من چالش بر انگیز بود که قبل این مرحله انجامش دادم. بهرحال این روش من هست و به دیگران هم کاری ندارم. اصولا هیچوقت کاری رو جوری که دیگری انجام داده باشه انجام نمیدم! برای همین هم این مدار حتی برای خودم که صدها مدار رو تا بحال دیدم عجیب و غریب هست دیگه چه برسه به شما دوستان! :D

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:10pm
مدیر کل
مدیر کل

reza.1286 نوشته است:
مهندس جان اولیو خودم با stk500 پروگرام کردم مشکلی هم نداشت بازم برا اطمینان یه ای سی دیگرو بردم پیش یه مهندس الکترونیک که کارش کلا رباتیکو این حرفاس اونم به همون شکل پروگرام کرد و گفت مشکلی نداره
یه عکس از کریستال میزارم راستش شک کردم اخه روش نوشته 20000
چشم جاهایی که فرمودین رو چک میکنم
اگه بازم نشد فیبر دومو شروع میکنم!
ممنونم

رضا جان کریستال شما درسته. فکر نمیکنم پروگرام شما هم مشکلی داشته باشه! همون قسمتهای مدار که عرض کردم رو باید بررسی کنین. نیاز به فیبر دیگری نیست! قسمتهای مرتبط با این قضیه خیلی واضح هستن.

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ganbari عزیز البته شما درست میفرمایین! در بسیاری مدارات به این صورتی که گفتین عمل میشه. البته گاهی فقط برای چند درصد تفاوت مثبت در کار لازمه راه خیلی طولانی در مدار طی بشه که اگر هم اینجا انجام میشد بدلیل تاثیر بیشتر کیفیت قطعات و مونتاژ در مداری پیچیده تر و طبیعتا نویز پذیری بیشتر امکان نداشت دوستان به نتایج خوبی برسن. بهرحال بنده بدون رودربایستی تبجر خاصی در سیستمهای برنامه پذیر و برنامه نویسی دارم و لذا ترجیح میدم میدان بازی رو به این شکل برای خودم عوض کنم! شاید بسیاری از مشکلاتی که در مدارات مختلف در قسمت مدار حل میشه تا اینجا تونستم از طریق برنامه حل کنم و تقریبا به نتیجه ای نزدیک به ایده آل برسم. قسمت مدار تنها در چند بخش جزئی برای من چالش بر انگیز بود که قبل این مرحله انجامش دادم. بهرحال این روش من هست و به دیگران هم کاری ندارم. اصولا هیچوقت کاری رو جوری که دیگری انجام داده باشه انجام نمیدم! برای همین هم این مدار حتی برای خودم که صدها مدار رو تا بحال دیدم عجیب و غریب هست دیگه چه برسه به شما دوستان! :D

خوب هرکسی یه روش خاصی داره ولی مهندس واقعا بهتون تبریک میگم با این قطعات کم رسیدن به این نتیجه برا هرکس ممکن نیست .تازه اول کار هم هست .ولی این میدونم واقعا یه برنامه نویس حرفه ای هستین.سپردن اکثر کار قطعات انالوگ به میکرو واقعا یک کار سخت و طاقت فرسا هست.امیدوارم همیشه تو زندگی موفق و سربلند باشید @};- @};- @};-

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اونایی که میخوان دس به ساخت این مدار بزنن یه نصیحت برادرانه بهشون کنم, تا اینجوری مثل من شرمنده این مرد نشن! :( :ymblushing:
تو تمام مراحل ساخت دقت کنید دقت کنید دقت کنید! مدار فوق العاده طراحی شده با اولین استارت باید کار کنه!!!
منی که این همه وسواس دارم بازم یه جا دقت نکردم همونجام باعث خطا شد!! تو یه پک 50 تایی خازن فقط یکیش شمارش فرق میکرد! همون یکیم باس میومد تو دستم!!! :-o
مهندس نفست برکته
شرمندم به خدا! چقدر سفارش کرده بودین!!!!!! :ymblushing:

چهارشنبه 17 دی1393 - 10:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 535 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure