نویسنده |
پیغام |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: hamedkk نوشته است: مهندس جان به دلیل مشغله زیادی که دارم متاسفانه هنوز نتونستم به مکان تست خودم برم . اگه مشکلی پیش نیاد به احتمال زیاد فردا میرم . اما امشب بازم به همون حاشیه شهر رفتم و دوباره تست فیبر 15 در 15 رو تکرار کردم. دفعه قبل من به دلیل هیجانی که از نتایج تست داشتم کمی تو اندازه گیری دچار خطا شدم. یعنی چون تنها بودم به صورت تقریبی اندازه ها رو گرفتم. برای سینی و حلقه تمام نتایج درست بود. تمام نتایج لوپ 1/15 در 1/15 هم درست بود. چون قد خودم رو به اندازه مرجع اندازه گیری در نظر گرفته بودم ، کمی دچار خطا شدم. البته حدود 15 سانتی متر.فیبر 15 در 15 با لوپ 55 حداکثر تو 145 سنس شد. با این تفاوت که امشب با تغییر مکان 100 متری از جای اون شب متوجه شدم که سیستم خیلی سریعتر و راحت تر بالانس میشه. با حساسیت 19 و دیلی 10+21 میکروثانیه و عرض پالس 160 و فرکانس و انتگرال پیشفرض ، ثبات عالی و سنی فوق العاده بود. هیچ صدایی از دستگاه در نمیومد و بعد از سنس فلز به سرعت به آستانه برمیگشت. من حتی با ground 5 هم امتحان کردم. افت برد وجود نداشت یا اصلا محسوس نبود. با گزینه ground off صدای دستگاه در میومد و با زدن کلید بالانس حتی چند بار قطع نشد تا اینکه حساسیت رو از 19 به 18 تغییر دادم . دستگاه ساکت شد ولی چند سانتی متر از برد کم شد. امشب یه اسپری رنگ هم با خودم بردم که به راحتی توی 130 سانت سنس میشد. مهندس حمید عزیز ! تمام سعی خودم رو میکنم که فردا بتونم اون تست های استانداردی رو که مد نظر دارم انجام بدم. خواستم بپرسم اگر ممکنه در مورد این ورژن جدید که فرمودین ثباتش خیلی بیشتره ، توضیح بدین و اینکه چه زمانی برای ارائه آماده میشه ؟ یه سوالم البته ذهن منو درگیر کرده و اونم اینه که آیا ثبات بیشتر از اینم ممکنه ؟ باور بفرمایین که من همینجوریشم خیلی ازش راضیم. خدا آخر و عاقبت ما رو بخیر کنه . مهندس جان شما آخرش با این آپدیت های هیجان انگیز قلب ما رو از خوشحالی مفرط از حرکت میندازی خیلی ممنون حامد عزیز. سنس فیبر مسی 15 سانتی با لوپ 55 از فاصله 145 سانتی هم کمی فراتر از حد انتظار هست! بهرحال نتیجه بسیار خوبی بوده. فکر میکنم لوپ شما و کیفیت ساخت کلی دستگاه شما تاثیر قابل ملاحظه ای داشته. در مورد تایم برگشت به آستانه پس از سنس خب طبیعتا باید سریع باشه! زمانش به تنظیم گراند بستگی داره و در حد دهم ثانیه هست! سر چنس ما اینقدر این مشکل رو داشتیم و حرصشو خوردیم که دیگه اینجا بعنوان برنامه نویس حواسم رو جمع این چیزها کردم که مشکل پیش نیاد! اینکه ثبات بیش از این ممکنه خب بله دیگه بهش رسیدم. بنده که نمیرم جای بدون نویز تست کنم! هر چی منبع نویزه میذارم کنار دستگاه ببینم چجوری میشه! در این شرایط میتونم مطمئن باشم که در طبیعت چقدر میتونه اوضاع بهتر باشه. لذا در نسخه 1.30 برای من حتی روی فرکانسهای کم نویز هم کمی بوقهای اضافه وجود داشت که نمیشد برد حداکثری رو در شرایط سکوت کامل گرفت. اما الان جوری هست که کاملا ساکت کار میکنه! برای پیاده سازی این ثبات از یکی از تکنیک های مینلب استفاده کردم که خیلی خوب هم جواب داد و به موقعش توضیح میدم. در مورد زمان ارائه هم دقیقا مشخص نیست شاید طی چند روز اینده باشه. چون این نسخه بازدهیش نزدیک به حالت حرفه ای هست باید نکات امنیتی برنامه رو مجددا بازنگری کنم! بازم ممنون از شما. مهندس حمید عزیز دستت طلا مارا روز به روز حیجان زده می کنی اگه امکانش باشه برای تفکیک هم از تکنیکهای مینلب استفاده بشه وحتی تفکیکی فراتر از مینلب روش پیاده کنید با این کارتون خروج میلیونها دلار از کشورو خاهید گرفت ودیگه مینلب یا لورنز هیچ حرفی در ایران برای زدن ندارن خدا هرچی که تو زندگی میخای بهت بده
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 12:22am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
منم امروزغروب دومین فیبرم رو زدم اینقدرخسته بودم دیگه به زور سوراخکاری فیبر رو انجام دادم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 12:23am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
kobani نوشته است: مهندس حمید بنده بازم از شما تشکر میکنم بخاطر زحمتی که می کشید و یه سوال اینکه ایا این فلزیاب رو میشه رو فرکانس 137 هرتز تنظیم کرد؟ خواهش میکنم عزیز من. بله فرکانس از 50 تا 500 هرتز بصورت یک هرتز به یک هرتز قابل تنظیم هست و دقت چند صدم هرتزی هم داره! فرکانس 137 هم قابل تنظیمه ولی من باهاش نتیجه چندان جالبی نگرفتم!
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 12:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون رضا جان. فعلا تمرکز من روی قسمت سنس فلز هست! دوستان هم دیگه کم کم باید در کاوش واقعی این فلزیاب رو مورد ارزیابی قرار بدن. بعید میدونم در تفکیک به نتیجه خیلی خوبی برسیم! چون احتمالا به قیمت کم شدن برد تمام میشه که طبیعتا دوستان زیاد مایل به این قضیه نیستن. تجربه نشون داده سنس قوی تر فلز برای اکثریت در درجه اول اهمیت قرار داره. از این گذشته در پالسی ها شاید بشه فقط روی تفکیک آهن حساب خوبی باز کرد. وگرنه حتی در چنس هم که مسیر پر پیچ و خمی رو برای تفکیک طی کرده دیدیم که روی بعضی مسائل دیگه اثر منفی داشته و دوستان هم اغلب در مورد تفکیک بین فلزات غیر آهنیش گزارشات مشخصا خوبی نداشتن. در هر صورت به موقع خودش در اون زمینه هم تلاش خودم رو میکنم. عجالتا این خیلی مهم هست که حساسیت به طلا بسیار بالاست و از طریق تنظیمات دیلی و بازه انتگرال هم میشه تا حدودی جنس فلز رو متوجه شد!
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 12:33am |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید بازم از شما تشکر می کنم وباید بگم که هیچی در این دنیا غیر ممکن نیست همه ما امیدواریم .
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 12:42am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 12:49am |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون رضا جان. فعلا تمرکز من روی قسمت سنس فلز هست! دوستان هم دیگه کم کم باید در کاوش واقعی این فلزیاب رو مورد ارزیابی قرار بدن. بعید میدونم در تفکیک به نتیجه خیلی خوبی برسیم! چون احتمالا به قیمت کم شدن برد تمام میشه که طبیعتا دوستان زیاد مایل به این قضیه نیستن. تجربه نشون داده سنس قوی تر فلز برای اکثریت در درجه اول اهمیت قرار داره. از این گذشته در پالسی ها شاید بشه فقط روی تفکیک آهن حساب خوبی باز کرد. وگرنه حتی در چنس هم که مسیر پر پیچ و خمی رو برای تفکیک طی کرده دیدیم که روی بعضی مسائل دیگه اثر منفی داشته و دوستان هم اغلب در مورد تفکیک بین فلزات غیر آهنیش گزارشات مشخصا خوبی نداشتن. در هر صورت به موقع خودش در اون زمینه هم تلاش خودم رو میکنم. عجالتا این خیلی مهم هست که حساسیت به طلا بسیار بالاست و از طریق تنظیمات دیلی و بازه انتگرال هم میشه تا حدودی جنس فلز رو متوجه شد! مهندس حمید همین که بشه آهن رو حذف کرد یا آهن رو هم تشخیص بده و از برد مدار کم نکنه بسیار عالیه
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
پنج شنبه 17 دی1393 - 1:07am |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه خصوصا مهندس حمید خوب لوپ رو هم پیچیدم اگه کاری پیش نیاد امروز ظهرم تستش میکنم اهمش 0.9 شد مشکلی نداره؟! با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 18 دی1393 - 12:25pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
reza.1286 نوشته است: سلام به همه خصوصا مهندس حمید خوب لوپ رو هم پیچیدم اگه کاری پیش نیاد امروز ظهرم تستش میکنم اهمش 0.9 شد مشکلی نداره؟! با تشکر سلام دوست عزیز اهمش خوبه وهمین که لبه هاشو تیز کردی تا توی سیمت شکست ایجاد نشه خیلی توی نویز تاثیر داره مامنتظر تست های شما هستیم
|
پنج شنبه 18 دی1393 - 12:39pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
ممنونم اقا رضا این تکنیکو اگه اشباه نکنم تو یکی از پستای شما یاد گرفتم
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 18 دی1393 - 12:43pm |
|