انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:42pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

من هم امروز مدار رو مونتاژ کردم .کلیه ولتاژها طبق فایل راهنمای مهندس حمید هست.مداردر اولین استارت شروع بکار کرد :D
فعلا" با یک کویل تخت که قبلا" برای سندبانکس ساخته بودم تست کردم.
(مشخصات کویل: قطر داخلی 41 سانت- قطر خارجی 43 سانت - تعداد 18 دور سیم 0.55 - مقاومت 2 اهم- اندوکتانس 420 میکروهانری)

مدار باتنظیمات زیر فیبر مسی 10*10 را از فاصله 90 سانت - سکه 500 تومانی از فاصله 40 سانت - النگوی طلا بقطر 6 سانت از فاصله 50 سانت - کاسه مسی قدیمی بقطر 18 سانت از فاطله 70 سانت سنس میکنه.

دیلی اتومات 18 - فرکانس 201 - پهنای پالس 160 - دیلی +10 - انتگرال 30 - گراند خاموش.در دیلی +10 بیشترین برد را داره. پهنای پالس 155 و 160 تقریبا" بهترین شرایط از لحاظ برد وثبات را با این کویل ایجاد میکنه.وقتی گزینه گراند فعال میشه تقریبا بین 10 تا 15 درصد از برد مدار کم میشه.

امروز میخوام یه کویل دیگه با همین شرایط و قطر منتها با سیم نمره 0.75 بپیچم. نتایج تست را حتما" خدمت دوستان اعلام میکنم.

یا حق :YMPRAY:

پنج شنبه 18 دی1393 - 3:50pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام استاد حميد عزيز خسته نباشيد
استاد دستگاه felezJ00 pi رو راه انداختم كه كويل چنس رو كه قبلا ساخته بودم (با سيم يك تفلون 50 سانت با اهم) رو بهش وصل كردم كه برا بار اول كويل ارور ميداد كه با تعويض اي سي 357 راه افتاد و حالا ديلي رو خودش 6 ميشناسه كه سكه 500 تومني رو تو25سانتي ميزنه و فيبر 20 در 30 رو به زور 1 متر ميزنه البته تو خونه دارم تست ميكنم وتمام تنظيماتش هم پيش فرض هستش
حالا استاد به نظر شما ميتونه از همون اي سي باشه چون فرمودين تقلبيه ؟(اخه تمام اصفهانو گشتم نبود مجبور شدم از روبوكيو خريد كنم)
ممنون

خیلی ممنون شما هم خسته نباشین.
دیلی 6 اصلا عادی نیست و بعید هم هست به لوپ و کابل ربطی داشته باشه چون در اون صورت دیلی بالا در میاد نه پایین! مشکل شما به احتمال زیاد از همون آپ امپ هست که شماره در واقع باید چیز دیگری باشه و معلوم نیست این بار به جای LF357 چه شماره ای رو قالب کردن! :D بنظر من بهتره ابتدا قطعات دور و بر آپ امپ رو چک کنین که مقدار قطعه ای اشتباه نباشه و بعد هم دنبال شماره اصلی آپ امپ باشین.

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:09pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان تبریک میگم خسته نباشین.
نتیجه شما بنظر من بد نیست هر چند جای بهبود قابل ملاحظه ای داره و باید روی تنظیمات بیشتر کار کنین و در محیط بهتری هم تست بگیرین.

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیوست:
2015-01-07 21.47.27-1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:21pm

سلام
مهندس حمید شما از چه نرم افزاری واسه برنامه نویسی استفاده میکنید
شما از کجا شروع کردیدچقدر کارکردید تا به این سطح از برنامه نویسی رسیدید
شغل شما طراحی مدارات هست آیا درطراحی مدارات غیرفلزیاب هم مهارت دارید
اگه یک مبتدی بخواد مثل شما حرفهای باشه باید از کجا شروع کنه
ممنون میشم جواب بدید @};-

روزگار غریبی است

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:22pm
مدیر کل
مدیر کل

Tian عزیز البته جواب این سوالات فکر نمیکنم کمک چندانی به اهداف این پروژه بکنه! ولی بنا به شرط ادب پاسخ میدم.
در خصوص نرم افزار بدلیل مسائل امنیتی نمیتونم ذکر کنم ولی از برنامه نویسی سی توام با اسمبلی استفاده میکنم.
بنده الکترونیک رو از 12 سالگی و برنامه نویسی ابتدایی کامپیوتر رو با بیسیک از 14 سالگی روی دستگاههای اسپکتروم با پردازنده Z80 شروع کردم و با GWBASIC و QBASIC روی کامپیوتر ادامه دادم و طبیعتا در دوره دانشگاه هم با پاسکال و بخصوص سی و اسمبلی کار کردم. بعد از دانشگاه هم در برنامه نویسی تحت وب HTML و PHP و جاوا تجربیات زیادی داشتم. در مجموع بیش از 20 سال تجربه در این زمینه ها دارم!
مساله شغل هم خب یک مساله شخصی هست ولی مشخصا طی همه این سالها بیشتر در زمینه کامپیوتر و اینترنت و سخت افزار کار کردم.
بنده البته ادعای حرفه ای بودن نمیکنم. بستگی داره حرفه ای رو به چی بدونیم. ولی خب چون از اوایل نوجوانی پی در پی با این مسائل طرف بودم حرفه ای نیستم! بلکه این چیزها در وجود من رخنه کرده و حتی در اکثر مواقع حالت تفریح و علاقه مندی هم برام داشته. این خیلی مهمه شما به کاری که میکنین علاقه داشته باشین و انگیزه کافی براش داشته باشین و البته طبیعتا باید استعداد لازم رو هم داشته باشین. در امر برنامه نویسی داشتن دانش ریاضی حداقل در سطح دیپلم ریاضی ضروری هست وگرنه نمیشه کاری از پیش برد. بهرحال من فکر نمیکنم یک مبتدی در سن بالا اصلا بتونه چنین کارهایی رو هیچوقت انجام بده! این کار هم مثل یک ورزش حرفه ای باید از کودکی و نوجوانی شروع بشه. وگرنه به سطح بالا نمیشه رسید و فقط کارهای ساده میشه انجام داد. در همون حد هم نیاز به تمرین و وقت گذاشتن زیاد و مطالعه کتابها و پروژه های مختلف هست.

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس اين کليد DOWN که هم مربوط به دیلی اتومات و بالانس میشه شمارش اعداد اون از چند تا چند هست چند بار فايل خوندم متوجه عملکرد کارکرد اون نشدم؟
چرا وقتی مدار خاموش میکنم بعد که روشن میکنم باید از نو با منوها سر کله بزنم تا کار کنه ایا بعد از روشن کردن تنظیمات تغییر میکنه؟ بعد از روشن کردن هیچگونه سنسی ندارم مدار گیج میزنه جریان چیه در حالی که بعد از سرکله زدن با منوها خیلی خوب کار میکنه سکه 500 تومانی با لوپ 60 تا 55 سانت میزنه البته تست در هوا !!

آخرین بار توسط ali222 در پنج شنبه 18 دی1393 - 5:01pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:54pm

حمید نوشته است:
Tian عزیز البته جواب این سوالات فکر نمیکنم کمک چندانی به اهداف این پروژه بکنه! ولی بنا به شرط ادب پاسخ میدم.
در خصوص نرم افزار بدلیل مسائل امنیتی نمیتونم ذکر کنم ولی از برنامه نویسی سی توام با اسمبلی استفاده میکنم.
بنده الکترونیک رو از 12 سالگی و برنامه نویسی ابتدایی کامپیوتر رو با بیسیک از 14 سالگی روی دستگاههای اسپکتروم با پردازنده Z80 شروع کردم و با GWBASIC و QBASIC روی کامپیوتر ادامه دادم و طبیعتا در دوره دانشگاه هم با پاسکال و بخصوص سی و اسمبلی کار کردم. بعد از دانشگاه هم در برنامه نویسی تحت وب HTML و PHP و جاوا تجربیات زیادی داشتم. در مجموع بیش از 20 سال تجربه در این زمینه ها دارم!
مساله شغل هم خب یک مساله شخصی هست ولی مشخصا طی همه این سالها بیشتر در زمینه کامپیوتر و اینترنت و سخت افزار کار کردم.
بنده البته ادعای حرفه ای بودن نمیکنم. بستگی داره حرفه ای رو به چی بدونیم. ولی خب چون از اوایل نوجوانی پی در پی با این مسائل طرف بودم حرفه ای نیستم! بلکه این چیزها در وجود من رخنه کرده و حتی در اکثر مواقع حالت تفریح و علاقه مندی هم برام داشته. این خیلی مهمه شما به کاری که میکنین علاقه داشته باشین و انگیزه کافی براش داشته باشین و البته طبیعتا باید استعداد لازم رو هم داشته باشین. در امر برنامه نویسی داشتن دانش ریاضی حداقل در سطح دیپلم ریاضی ضروری هست وگرنه نمیشه کاری از پیش برد. بهرحال من فکر نمیکنم یک مبتدی در سن بالا اصلا بتونه چنین کارهایی رو هیچوقت انجام بده! این کار هم مثل یک ورزش حرفه ای باید از کودکی و نوجوانی شروع بشه. وگرنه به سطح بالا نمیشه رسید و فقط کارهای ساده میشه انجام داد. در همون حد هم نیاز به تمرین و وقت گذاشتن زیاد و مطالعه کتابها و پروژه های مختلف هست.

خیلی ممنون مهندس که پاسخ دادید @};-

روزگار غریبی است

پنج شنبه 18 دی1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
پویا جان تبریک میگم خسته نباشین.
نتیجه شما بنظر من بد نیست هر چند جای بهبود قابل ملاحظه ای داره و باید روی تنظیمات بیشتر کار کنین و در محیط بهتری هم تست بگیرین.

باسلام

ممنون مهندس حمید عزیز

برای رسیدن به تنظیمات مطلوب هر گزینه آیا باید هر کدام از گزینه ها به تنهایی و مستقل از بقیه گزینه ها تنظیم بشن ؟ اگه اینطور باشه که کار چندان سختی نیست .اما اگه تنظیمات مطلوب هرگزینه بستگی به مقدار بقیه گزینه ها داشته باشه در این حالت آیا روش و یا راه حلی برای پیدا کردن میزان تنظیم ایده آل هر آیتم وجود داره ؟مخصوصا" بین گزینه دیلی و انتگرال چه رابطه ای باید وجود داشته باشه؟

باتشکر

پنج شنبه 18 دی1393 - 5:08pm
مدیر کل
مدیر کل

ali222 نوشته است:
مهندس اين کليد DOWN که هم مربوط به دیلی اتومات و بالانس میشه شمارش اعداد اون از چند تا چند هست چند بار فايل خوندم متوجه عملکرد کارکرد اون نشدم؟
چرا وقتی مدار خاموش میکنم بعد که روشن میکنم باید از نو با منوها سر کله بزنم تا کار کنه ایا بعد از روشن کردن تنظیمات تغییر میکنه؟ بعد از روشن کردن هیچگونه سنسی ندارم مدار گیج میزنه جریان چیه در حالی که بعد از سرکله زدن با منوها خیلی خوب کار میکنه سکه 500 تومانی با لوپ 60 تا 55 سانت میزنه البته تست در هوا !!

متوجه نشدم شمارش اعداد دیگه چیه؟! :D ما از کلید پایین در حین کاوش برای بالانس استفاده میکنیم که یک بار کافیه فشارش بدین. داخل منو هم که باعث پایین رفتن بین گزینه ها میشه. بنظرم مطلب ساده و واضحی هست!
هر تنظیمی که انجام میدین داخل میکرو سیو میشه. دیگه هر بار روشن بشه نباید تغییری کنه. مگر اینکه میکروی شما یا فیوزبیت پروگرام شده ایرادی داشته باشه. شما یک بار دیگه با دقت بیشتر میکرو رو پروگرام کن. گاهی هم بصورت شانسی درست پروگرام نمیشه و موقع کار اتفاقات عجیب میفته که علتش همون پروگرام هست! :D

پنج شنبه 18 دی1393 - 5:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Majestic12 و 460 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure