انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان توضیح لازم رو فکر میکنم در فایل توضیحات عرض کردم. هر تنظیمی مفهوم خودش رو داره! فرکانس حسابش از پهنای پالس جداست. اما دیلی و بازه انتگرال وابستگی بیشتری با هم دارن چون اصلا در یک مقوله عمل میکنن ولی نمیشه این دو تنظیم رو یکی کرد! شما از حیث قدرت و تاثیر نویز بیشتر باید روی فرکانس و تا حدی پهنای پالس کار کنین. در مورد بحث املاح و حساسیت به فلزات مختلف هم بیشتر روی دیلی و بازه انتگرال. البته تا حدی این دو تنظیم هم به نویز بستگی داره. اما جوابی که در نهایت توی تستهای معمولی بدست میاد زیاد هم به این تنظیمات ربطی نداره مگر در زمینه نویز! بلکه بیشتر بحث کیفیت ساخت و لوپ شما مطرح هست. در مجموع همه تنظیمات حالت تجربی دارن. خوبی متغیر گذاشتن همه این فاکتورها هم همینه که هر چی باهاشون کار کنین بیشتر متوجه میشین چه تنظیمی مناسب تر کار شماست.

پنج شنبه 18 دی1393 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ali222 نوشته است:
مهندس اين کليد DOWN که هم مربوط به دیلی اتومات و بالانس میشه شمارش اعداد اون از چند تا چند هست چند بار فايل خوندم متوجه عملکرد کارکرد اون نشدم؟
چرا وقتی مدار خاموش میکنم بعد که روشن میکنم باید از نو با منوها سر کله بزنم تا کار کنه ایا بعد از روشن کردن تنظیمات تغییر میکنه؟ بعد از روشن کردن هیچگونه سنسی ندارم مدار گیج میزنه جریان چیه در حالی که بعد از سرکله زدن با منوها خیلی خوب کار میکنه سکه 500 تومانی با لوپ 60 تا 55 سانت میزنه البته تست در هوا !!

متوجه نشدم شمارش اعداد دیگه چیه؟! :D ما از کلید پایین در حین کاوش برای بالانس استفاده میکنیم که یک بار کافیه فشارش بدین. داخل منو هم که باعث پایین رفتن بین گزینه ها میشه. بنظرم مطلب ساده و واضحی هست!
هر تنظیمی که انجام میدین داخل میکرو سیو میشه. دیگه هر بار روشن بشه نباید تغییری کنه. مگر اینکه میکروی شما یا فیوزبیت پروگرام شده ایرادی داشته باشه. شما یک بار دیگه با دقت بیشتر میکرو رو پروگرام کن. گاهی هم بصورت شانسی درست پروگرام نمیشه و موقع کار اتفاقات عجیب میفته که علتش همون پروگرام هست! :D

الان کلید down که فشار میدم مینویسه دیلی AUTO) +22 +24) در اخر کلمه BALANCING بعضی وقتها +37
یک لوپ با اهم بالاتر که نصب کردم میزنه دیلی اتومات +53 +54 در اخر BALANCING

پنج شنبه 18 دی1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به مهندس حمید و همه دوستان
امروز با لوپ 60 یه تست کردم که اهمش0.9 بود و lc متر هم انشالا شنبه دستم میرسه (اولین باره با فلزیاب کار کردم!) دیلی 27 شد. فرکانس 201. پهنا 160.
یه سینی 30 در 40 جنس روی رو تا 160 سنس میکرد! و سینی 30 مسی قدیمی رو تا 140! البته سینی رو از نزدیک دور میکردم!
البته لوپ کف پذیرایی بود و از یه متر و نیم کنارش شناز کف رد میشد
یکم سرو صدا داشت که بعضی وقتا قطع میشد!
در کل چون جاش مناسب نبود گذاشتم واسه یه فرصت مناسبتر
مهندس ممنون میشم نظرتونو بفرمایید
ممنون

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستانی که تجربه ساخت لوپ دارن, میخوام یه لوپ عنکبوی 30 یا 35 بسازم با مقاومت 1 و ظرفیت 400
راستش اینقد که تو صفحات گشتم چشام درد گرفت! :-B اگه نمره سیم و تعداد دور رو دارید لطف کنید!
ممنون از همه

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:19pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان مفهوم دیلی که ارتباطی به کلید پایین نداره! شما اون کلید رو میزنی بالانس انجام میشه و هر بار دیلی رو هم بطور خودکار پیدا میکنه. دیلی اتومات بمعنی لحظه شروع معنادار موج میرا بر حسب میکروثانیه پس از اتمام پالس ارسالی توسط فرستنده هست. رقم دیلی به کیفیت لوپ و ظرفیت خازنیش و همینطور ظرفیتش بستگی داره. مقاومت لوپ تاثیر خیلی کمتری داره. اعداد متفاوت دیلی در هر بار بالانس نشانه اثر قوی نویز هست و به همین دلیل هر بار دیلی متفاوتی پیدا میشه که دوستان باید به این نکته هم توجه داشته باشن. بنابراین باید ابتدا فرکانس و پهنای پالسی که کمتر نویز رو میپذیره پیدا کنین و بعد میبینین دیلی اتومات در هر بار عدد ثابتی در میاد. البته اگر دیلی دستی رو هم تنظیم کرده باشین رقم اول دیلی اتومات هست و دومی که بعد از + نوشته میشه همون رقم دیلی دستی هست که با دیلی اتومات جمع میشه. چون لحظه قبل از دیلی اتومات که موج میرا عملا وجود نداره کاملا بی معنیه ؛ لذا تمام محاسبات بر اساس لحظه شروع دیلی اتومات انجام میشه. ارقام بیشتر از 30 برای لوپ عنکبوتی یا تخت هم نشانه کیفیت پایین هست و باید پایین تر از این باشه.

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:24pm
مدیر کل
مدیر کل

رضا جان برای شروع نتیجه خوبی بوده. البته باید در حد محسوسی قوی تر از این جواب بگیرین. حالا اگر لوپتون معمولی بوده باشه که نتیجه خوبی هم هست! ولی توصیه میکنم از لوپهای عنکبوتی استفاده کنین که نتیجه قوی تری بگیرین. محیط تست شما هم بنظر زیاد مناسب نیست. لوپ 60 باید در محیط بیرون تست بشه.
در مورد مشخصات لوپ عنکبوتی هم پیشنهاد میکنم فایل ساخت مدار چنس موجود در پست اول اون تاپیک رو مطالعه کنین. مشخصات پیشنهادی برای سایزهای مختلف ذکر شده.

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. طبق قولی که داده بودم عکس کیف این دستگاه رو گذاشتم تا بچه ها هم اگر دوست داشتن بسازن.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk
very very very nice :ymapplause:

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس
لوپ عنکبوتی هستش 60 سانت 21 دور سیم افشان 1 میل با مقاومت 0.9. عکسش تو صفحه 89 موجوده
ای سی 357 رو هم تعویض کردم و نوشته ریزشو گذاشتم تغییر خاصی نکرد
یه لوپ کوچیکترم میسازم با با هر دو تست بگیرم شنبه هم السی متر میرسه تا ظرفیتشونم دستم بیاد
حامد جان دستگاهت ساخت کدوم شرکته :D خیلی شیک شده! کلیدارو مینیاتوری میزاشتی بهتر نبود؟ اینجوری ممکنه تو کار یه وقت کاور بهش فشار بیاره و عمل کنه! شایدم من اینجوری حس میکنم! در کل شیک در اومده مبارک باشه و پربار

پنج شنبه 18 دی1393 - 6:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: IR-
حمید نوشته است:
Tian عزیز البته جواب این سوالات فکر نمیکنم کمک چندانی به اهداف این پروژه بکنه! ولی بنا به شرط ادب پاسخ میدم.
در خصوص نرم افزار بدلیل مسائل امنیتی نمیتونم ذکر کنم ولی از برنامه نویسی سی توام با اسمبلی استفاده میکنم.
بنده الکترونیک رو از 12 سالگی و برنامه نویسی ابتدایی کامپیوتر رو با بیسیک از 14 سالگی روی دستگاههای اسپکتروم با پردازنده Z80 شروع کردم و با GWBASIC و QBASIC روی کامپیوتر ادامه دادم و طبیعتا در دوره دانشگاه هم با پاسکال و بخصوص سی و اسمبلی کار کردم. بعد از دانشگاه هم در برنامه نویسی تحت وب HTML و PHP و جاوا تجربیات زیادی داشتم. در مجموع بیش از 20 سال تجربه در این زمینه ها دارم!
مساله شغل هم خب یک مساله شخصی هست ولی مشخصا طی همه این سالها بیشتر در زمینه کامپیوتر و اینترنت و سخت افزار کار کردم.
بنده البته ادعای حرفه ای بودن نمیکنم. بستگی داره حرفه ای رو به چی بدونیم. ولی خب چون از اوایل نوجوانی پی در پی با این مسائل طرف بودم حرفه ای نیستم! بلکه این چیزها در وجود من رخنه کرده و حتی در اکثر مواقع حالت تفریح و علاقه مندی هم برام داشته. این خیلی مهمه شما به کاری که میکنین علاقه داشته باشین و انگیزه کافی براش داشته باشین و البته طبیعتا باید استعداد لازم رو هم داشته باشین. در امر برنامه نویسی داشتن دانش ریاضی حداقل در سطح دیپلم ریاضی ضروری هست وگرنه نمیشه کاری از پیش برد. بهرحال من فکر نمیکنم یک مبتدی در سن بالا اصلا بتونه چنین کارهایی رو هیچوقت انجام بده! این کار هم مثل یک ورزش حرفه ای باید از کودکی و نوجوانی شروع بشه. وگرنه به سطح بالا نمیشه رسید و فقط کارهای ساده میشه انجام داد. در همون حد هم نیاز به تمرین و وقت گذاشتن زیاد و مطالعه کتابها و پروژه های مختلف هست.

مهندس حمید بابا دمت گرمه ها میدونستی :-H :-H :-H :-H

[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]

پنج شنبه 18 دی1393 - 7:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 541 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure