انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:08pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون دوستان
رضا جان کلید های مینیاتوری دوام خوبی ندارن و من زیاد ازشون راضی نیستم. همین نوع رو بعد استفاده از انواع کلید ها انتخاب کردم. برای من بهترین بوده. در ضمن برای قسمت رویی دستگاه یه مقدار فاصله در نظر گرفتم که به کلید ها فشار نیاد. هرچند وقتی دستگاه روشنه و کار میکنه درب کیف هم بازه :D

پنج شنبه 18 دی1393 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس عرضی داشتم
خودت میدونی خوراک پالسی امپر و ولتاژ هست.
باطریهای لیتیوم یون و پلیمر هم که معلومه دستپخت کیه ؟ اعتمادی نیست.
بهمین خاطر اگر کمر سفتی داشته باشی باطری موتور سیکلت 4.5 امپر بهترین امپر ولتاژ داره من یکماه خورده ای پیشتر یه دونه 12 ولت شارژ زده بودم هنوز از 12 پایین نیومده اینهمه ازش استفاده کردم هنوز توپ توپه!!
قیمت مناسبی هم نسبت به بقیه باطریها از جمله همین لیتیوم یون و پلیمر دارن!! 27000 تومان 12 ولت 4.5 امپر و تا 3 سال کارکرد تضمینی دارند فقط یه کم سنگین هست در حد 1 کیلو که میشه با کیف یا کوله پشتی حلش کرد !! فکر نکنم برای کسی که روزانه چند کیلو گوشت میوه مرغ برنج حمل میکنه زیاد باشه !!
این مدار هم که چه 18 باشه چه 24 نهایتا امر با وجود رگولاتور به 12 ختم میشه !!
حالا اگر با استفاده از یه دونه از این باطریها و تثبت کننده ولتاژی در محدوده 11 تا 10 بهره ببریم به نظرت چطوره ؟؟

پنج شنبه 18 دی1393 - 7:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
ممنون دوستان
رضا جان کلید های مینیاتوری دوام خوبی ندارن و من زیاد ازشون راضی نیستم. همین نوع رو بعد استفاده از انواع کلید ها انتخاب کردم. برای من بهترین بوده. در ضمن برای قسمت رویی دستگاه یه مقدار فاصله در نظر گرفتم که به کلید ها فشار نیاد. هرچند وقتی دستگاه روشنه و کار میکنه درب کیف هم بازه :D

بابا این مهندس معدن فکر همه جاشو کرده نمیتونین ازش ایراد بگیرین :))

پنج شنبه 18 دی1393 - 7:45pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان عزیز نسخه 1.35 هم حاضر شد و به همراه فایل توضیحات جدید در پست اول تاپیک قرار گرفت! تغییرات نسبت به نسخه قبلی به این صورت هست:

* اضافه شدن قابلیت Speed (سرعت سنس) مشابه قابلیت Motion در فلزیاب های سری GPX مینلب که سبب افزایش قابل ملاحظه ثبات و همینطور حذف نویز بیشتری شده.
* افزایش حالات تون صدا به 7 حالت شامل 3 حالت تک صدایی و 3 حالت دو صدایی و یک حالت سه صدایی.
* چند اصلاح جزئی.

عزیزان دقت کنن حتما فایل توضیحات جدید مربوط به نسخه 1.35 رو هم دانلود و مطالعه کنن. مقداری از توضیحات قبلی اصلاح شده و توضیحات جدیدی هم اضافه شده که برای بهره گیری از امکانات دستگاه توجه به این نکات ضروری هست.
این طرح بنظر من با تغییرات لحاظ شده در این نسخه تقریبا به حالت حرفه ای بسیار نزدیک شده و دیگه میشه گفت کاملا مناسب کاوش هست! لذا از این پس توقع من از دوستان در حد تستهای معمولی نیست! بلکه باید تجربیات خودشون در کاوش واقعی با دستگاه رو بیان کنن تا بتونه کمک موثری در پیشبرد این پروژه داشته باشه.

پنج شنبه 18 دی1393 - 7:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:x :-o
ایول داری.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

پنج شنبه 18 دی1393 - 7:58pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان شما ظاهرا به توضیحات فایل بنده توجه کافی نکردین!
در خصوص اینکه فلان باطری دستپخت کی هست یا نیست بنده نظری ندارم. ولی اگر اینجور که شما میگین باشه باید باطری موبایل و تبلت و لپ تاپ و دوربین شما هم همه از مدل باطری موتور سیکلت باشن! عزیز من هر چیزی جای خودش رو داره. درسته فلزیاب اونقدر جمع و جور نیست که بگیم لازمه باطری خیلی سبکی براش استفاده بشه. ولی این طرح با توجه به مختصات کوچک و جمع و جوری که داره وقتی ارزش خودش رو بهتر نشون میده که از باطری جمع و جوری هم استفاده شده باشه. باطری مرغوب لیتیوم یا پلیمری هم دیگه این روزها در بازار زیاد شده. درسته قیمتش بیشتره ولی ارزش خاص خودش رو هم داره. با این حال شما در انتخاب باطری به سلیقه خودتون مختار هستین.
اما از نظر ولتاژ عرض کردم دقت نمیکنین! این مدار نیاز به ولتاژی رگوله در حدی نسبتا دقیق داره. وگرنه همه محاسبات بهم میخوره! با وجود رگولاتور 12 ولت هم شما نیاز به ولتاژ ورودی حداقل 15 ولت دارین. یعنی باطری شما وقتی خالی میشه باید ولتاژش حدود 15 یا بالاتر باشه تا در طول سیکل کلی دشارژ باطری برای دستگاه مشکلی پیش نیاد. بنابراین استفاده از باطری 12 ولت امکانپذیر نیست. اگر بود که بنده مریض نبودم زحمت باطری 18 رو به خودم و شما تحمیل کنم! مدار هم با ولتاژ 10 و حتی 11 بدرستی کار نمیکنه.
از نظر آمپر و این مسائل هم با وجود رگولاتور دیگه آمپر باطری تاثیر چندانی نداره. چون هیچ قسمتی از مدار بطور مستقیم از ولتاژ باطری استفاده نمیکنه! پس دیگه تاثیری نداره شما باطری 100 آمپر بذاری یا حتی 1 آمپر!

پنج شنبه 18 دی1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید اقا ما بچه های این انجمن نمیدونم چه طوری ازت تشکر کنیم'ان شاالله دست به سنگ میزنی برات طلا بشه'ممنون از لطف و معرفت بی انتهات

پنج شنبه 18 دی1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان عزیز نسخه 1.35 هم حاضر شد و به همراه فایل توضیحات جدید در پست اول تاپیک قرار گرفت! تغییرات نسبت به نسخه قبلی به این صورت هست:

* اضافه شدن قابلیت Speed (سرعت سنس) مشابه قابلیت Motion در فلزیاب های سری GPX مینلب که سبب افزایش قابل ملاحظه ثبات و همینطور حذف نویز بیشتری شده.
* افزایش حالات تون صدا به 7 حالت شامل 3 حالت تک صدایی و 3 حالت دو صدایی و یک حالت سه صدایی.
* چند اصلاح جزئی.

عزیزان دقت کنن حتما فایل توضیحات جدید مربوط به نسخه 1.35 رو هم دانلود و مطالعه کنن. مقداری از توضیحات قبلی اصلاح شده و توضیحات جدیدی هم اضافه شده که برای بهره گیری از امکانات دستگاه توجه به این نکات ضروری هست.
این طرح بنظر من با تغییرات لحاظ شده در این نسخه تقریبا به حالت حرفه ای بسیار نزدیک شده و دیگه میشه گفت کاملا مناسب کاوش هست! لذا از این پس توقع من از دوستان در حد تستهای معمولی نیست! بلکه باید تجربیات خودشون در کاوش واقعی با دستگاه رو بیان کنن تا بتونه کمک موثری در پیشبرد این پروژه داشته باشه.

خوب به سلامتی !
منتظر همین جمله بودم ...
یعنی این بدان معناست که ماهم اجازه ی ورود به عرصه ی ساخت رو پیدا کردیم ؟؟؟ ...
ساخت که چه عرض کنم ... منظورم استفاده هست ...
البته بنده هم تصمیم گرفتم که خودم دست بکار بشم والان حدود یک ماه هست که دارم کتابهای ساخت مدار ساده و الکترونیک و اصطلاحات رو کار میکنم و اگه خدا بخواد ظرف چند روز آینده برای تهیه ی قطعات میرم تهران ...
زنده و پاینده باشید ...
در پناه حق.

پنج شنبه 18 دی1393 - 8:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:

* چند اصلاح جزئی.

حمید جان زبانم قاصر است نمیدونم چطور باید تشکر کرد
@};- @};- @};- @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 18 دی1393 - 8:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و خسته نباشید و تشکر از حمید خان عزیز به خاطر پروژه بسیار زیبا و فنی شون :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
من مدارو نساختم ولی یه پیشنهاد دارم امیدوارم مفید واقع بشه
حمیدخان پیشنهاد میکنم با توجه به قسمت آنالوگ مدار یک تایم وقفه در حدود 20 ثانیه برای استارت و آنالیز دیجیتالی قرار بدهید
تا قطعات آنالوگ به بهترین وضعیت برسند و سپس میکرو تنظیمات خودشو شروع کنه
انشا الله منهم مدارو میسازم و اگر موردی به نظرم رسید اعلام میکنم
موفق باشید

پنج شنبه 18 دی1393 - 8:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 504 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure