انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:50am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آقا حمید واقعا ترکوندی.یه مدت درگیر درس بودم الان اومدم کلی ذوقتو کردم.من نساختمش ولی واقعا لایک داری

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان داداش خيلی شاد شدم حالا که آن شدى داداش چرا انجمن نميايی ،حال و احوالت چطوره ؟؟

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ممنون از لطف دوستان عزیز.

رستم عزیز ممنون از شما. ولی اینجور نکات دیگه یک مقدار مبتدیانه هستن! تایم مورد نیاز برای شروع درست سیستم این مدار حدود 4 ثانیه بوده که در نظر گرفته شده و در این فاصله بصورت توفیقی اجباری پیامهای بازرگانی در ابتدای کار نمایش داده میشه تا اپراتور بابت همون 4 ثانیه هم حوصلش سر نره!!! :D اما تایم نهایی مربوط به گرم شدن قطعات بخصوص مقاومتهای 390 اهم دیگه کار چند ثانیه نیست و دقایق زیادی طول میکشه که طبیعتا نمیشه در ابتدای راه اندازی مدار چنین زمانی رو صبر کرد. لذا با روشهای دیجیتال و مساله تطبیق خودکار این موضوع هم دیگه حل شدست.

علی جان ما چنین حالتی که شما فرمودین نه برای این فلزیاب و نه برای هیچ فلزیابی نداریم! مشکل هر چه بوده به تست شما ارتباط داشته.

quester عزیز خسته نباشی ولی اگر تصویر رو درست گرفته باشین مشخصه که نسبت طول و عرض فیبر اصلا درست نیست! خودتون میتونین با تصویر پی دی اف فیبر و همینطور ابعاد دقیق ذکر شده فیبر داخل فایل توضیحات مقایسه کنین و ببینین که مشکل از کجاست. خوب بود قبل از اینکه فیبر رو کامل در بیارین این مطلب ساده رو چک میکردین! وگرنه فیبر اگر اینجوری باشه که خیلی قطعات اصلا قابل مونتاژ نیستن! :D

سلام مهندس جان وممنون
والا تصویر به خاطر زاویه دار بودن دوربین نسیت به فیبر به این صورت شده و گرنه فیبر من هم مربع هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط quester در پنج شنبه 18 دی1393 - 11:56pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
ضمن خسته نباشید به بچه ها و اقا حمید و تشکر از اقا حمید بخاطر مدارشون که واقعا لازم بود بین انجمن های فلزیابی در نت انجمن ایرانی هم یه مدار از خودش داشته باشه
من خواستم این پست رو بذارم که بچه ها نگران نباشن و تبریکی عرض کنم بمناسبت میلاد پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و همینطور میلاد امام جعفر صادق (ع) و خسته نباشید به بچه ها
حقیقتش من هنوز با این بیماری و سردرد های مکرر دست وپنجه نرم میکنم و نمیتونم فعالیت فکری و همین کار خودمون الکترونیک رو داشته باشم حتی یه پست زدن باعث سردرد بیشتر و یه حالت گیجی بهم دست میده بخاطر همین زیاد نمیتونم فعالیت داشته باشم و پست بزنم و حتی سر کار هم نمیتونم برم ازین رو کمتر میتونم بیام و از کمک علمی به بچه ها معذورم مگر اینکه گه گاهی وضعیتم بنسبت بهتره یه کمکی یا پستی بذارم منظورم اینه که نمیتونم فعالیت قبل رو داشته باشم حتی چند ماهی هست که دست به برنامه نویسی و کار با مدارات نزدم خیلی زود بازنشسته شدیم (توفیق اجباری) :D و خلاصه از تمامی بچه ها که تو این چند مدت پیگیر حال ما بودن کمال تشکر رو دارم
:x

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز دستت طلا.
مهندس میشه تو نرم افزار کاری کرد که درصد شارژ باطری را نشان بده اگه امکانش باشه خیلی عالی میشه
تشکر مهندس @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
مهندس حمید عزیز تشکرو موفق باشید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام من که نمیتونم بخاطر مشکلی که دارم مدار رو بسازم حداقل بچه هایی که ساختن یه فیلمی از عملکرد مدار و تست بذارن

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
مهندس حمید عزیز دستت طلا.
مهندس میشه تو نرم افزار کاری کرد که درصد شارژ باطری را نشان بده اگه امکانش باشه خیلی عالی میشه
تشکر مهندس @};-

رضا جان ولتاژ که نشون داده میشه کل ال سی دی پره دیگه جایی نیست که :-?

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:46pm
مدیر کل
مدیر کل

tazehkar نوشته است:
آقا حمید اگر امکانش هست عکس مقاومت 390 اهم 1 درصد بذارید. همسال من که از الکترونیک سر در نمیاریم تو مدارات اوراقی دنبالش بگردیم . متشکرم

واقعیتش بنده هم این مقاومت رو ندارم! :D ولی تصویری که جناب پویا در صفحه 92 از مدارشون گذاشتن مشکوک به این هست که مقاومت 390 اهم یک درصد باشه! =p~ :D بهرحال حلقه های رنگیش که همون نارنجی-سفید-قهوه ای هستن و رنگ چهارم که تولرانس رو مشخص میکنه باید قاعدتا نزدیک به قرمز باشه! بهرحال خیلی بعیده توی مدارات اوراقی چنین چیزی پیدا کنین.

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان همه جوره کشته مرامتم ،،آرزوی قلبیم اين بوده که شما رو از نزديک ملاقات کنم و هميشه آرزوی سلامتی برات داشتم و دارم ج

پنج شنبه 18 دی1393 - 11:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Ayman alg , Qazwsxedc و 370 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure