انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:16pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممیبخشید اینقدر سوال میکنم چون فرصت غنیمت بشمرم
میخوام این سلف خازن سنج بهنام درست کنم ای سی میکرو ATtiny2313 هست چطوری باید تو avr studio فیوز بیتها تنظیم کنم شکل فیوزبیت ها تو این فایل هست .ایا ponyprog با stk500 همخوانی داره؟
چطوری فیوزبیتها را برای نرم افزار avr studio هماهنگ کنم؟
download/file.php?id=20761

بسیار سپاسگزارم

جمعه 18 دی1393 - 1:42am
مدیر کل
مدیر کل

با تشکر از مهدی عزیز.
علی جان در برنامه شما حتما باید BROWN OUT DETECTION vcc=4.3 باشه وگرنه احتمال اتفاقات غیر مترقبه حین کارکرد مدار وجود داره! شاید یکی از دلایلی که مدار شما ایراداتی که گفتین رو داشته همین هست.

جمعه 18 دی1393 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حميد عزيز خدا خيرت بده شما داري رو مدار و برنامش كار ميكني و ما فعلا نظاره گر هستيم چون اينجا پره برفه و امكان تست بيرون نيس و تا بهار جايي برا تست نداريم
اما اميد وارم كه بچه هايي كه جا دارن برا تست و پيشبرد هدف ياري بدن
البته من هم اگه حتي يه فر صت كوچيك هم به دست بيهرم ميرم برا تست و نتيجه رو ميزارم
@};- @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 18 دی1393 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
مهدی جان سلام
منظور از حفظ و ریست یعنی چه؟
بعد این FC و D1 و F7 کجای نرم افزار مثل CODE VISION نوشته بشه؟
مهدی جان پروگرامر من STK500 هست وقتی با STUDIO کار میکنم و همین کدFC رو در قسمت EXTENDED وارد میکنم گزینه BODLEVEL در حالت BROWN OUT DETECTION disabled قرار نمیگیره و به گزینه
BROWN OUT DETECTION vcc=4.3تغییر وضعیت میده اگر دستی هم تغییرش بدم به BROWN OUT DETECTION disabled کد EXTENDED میشه 0XFF چرا ؟؟؟
ولی با این وجود میکرو پروگرام میشه

سلام حفظ و ریست رو از حمید بپرسی بهتره ولی بهت میگم
در تنظیم گزینه حفظ محدودیت دفعات روشن و خاموش فلزیاب هست تا مثلا 100 بار فلزیاب روشن و خاموش بشه دیگه از کار میوفته شما دوباره باید با تنظیم ریست اون عدد خاموش و روشن شدن فلزیاب رو صفر کنی تا دوباره 100 بار دیگه بشه خاموش و روشن کرد
اون عداد در کدویژن رو نمینویسه من خودم نسبت به اون عدد هگز فیوزبیت ها رو تنظیم کردم
گزینه BROWN OUT DETECTION وقتی مهمه که افت ولتاژ در بخش تغذیه دیجیتال یا +5 ولت رخ بده شما قبل از اینکه میکرو بندازی رو مدار اگه تست ولتاژ5 ولتت درست باشه نیازی به این گزینه نیست و مدارتون کار میکنه فقط میمونه موقعی که در بخش فلزیابی جریانکشی و افت ولتاژی رخ بده مثلا در حین کاوش سیم لوپ بهم اتصال کنه که باید این گزینه فعال باشه خیلی خوبه
من یخورده اذیت میشم پست بذارم فردا جواب سئوال بعدیتونو میدم انشاالله
حمید جان ممنونم

جمعه 18 دی1393 - 1:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مهدی عزیز دستت درد نکنه همچنین حمید عزیز
اقا مهدی راستش بخوای حمید گرامی تو این چند مدت جور زحمت بیسوادی ما رو میکشه و به همه سوالات ما پاسخ میده با اینکه خیلی خیلی سرش شلوغه !!

جمعه 18 دی1393 - 2:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
بفرمایید جناب علی اقا
من دیگه خسته ام
سرعت اینترنت هم بخاطر رایگان بودن از ساعت 1 تا 7 صبح پایین اومده و پست هم بازور میذارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 دی1393 - 2:07am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان لطف میکنین قصد کمک به دوستان رو دارین ولی خواهشا اگر از چیزی مطمئن نیستین اطلاعات غیر مطمئن به دوستان ندین!
دوست عزیز اصولا وقتی شما در این میکروکنترلرها با حافظه EEPROM تا این حد وسیع سر و کار دارین ؛ باید حتما فیوز بیت BROWN OUT DETECTION رو در حد نهایی خودش فعال کنین! وگرنه احتمال خرابی اطلاعات بخصوص در لحظات روشن و خاموش شدن مدار وجود داره. در صورت وقوع چنین مساله ای هم فقط با پروگرام مجدد مساله حل میشه. چون در مدار فلزیاب پالسی نظیر این ما از خازنهای با ظرفیت بالا استفاده میکنیم ؛ تایم شارژ اولیه هنگام روشن شدن و همینطور تایم دشارژ خازنها در هنگام خاموشی دستگاه طولانیه و با چند بار روشن و خاموش شدن قطعا حافظه داخلی میکرو دچار اشکال اجرای دستورات تصادفی شده و به هم میریزه! پس فعال بودن اون گزینه در فیوز بیتها مساله ای ضروریه. دلیل اصلی مشکلی هم که علی عزیز داشتن همین بوده که این فیوز بیت فعال نبوده و اطلاعات داخلی میکروشون پس از چند بار روشن و خاموش شدن به هم ریخته. در صورتیکه با فعال بودنش هیچوقت مشکلی پیش نمیاد.
کلا دوستان سعی کنن از همون برنامه پیشنهادی بنده استفاده کنن و تنظیم فیوز بیت رو به همون شکل انجام بدن. حتی ترجیحا پروگرامرتون رو هم عوض کنین بهتره! لابد تجربه ای دارم که عرض میکنم. وگرنه بنده تنظیم تک به تک این فیوز بیتها رو میدونم برای چه منظوری انجام دادم. ولی متاسفانه در برنامه های مختلف مشکلات متنوعی پیش میاد که بخصوص برای ارائه عمومی چنین طرحی مناسب نیست و اینجوری مدام باید با چیز پیش پا افتاده ای نظیر تنظیم فیوز بیت حین پروگرام مواجه باشیم. درحالیکه کارهای بمراتب مهم تری در پیش داریم!

جمعه 18 دی1393 - 2:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
tazehkar نوشته است:
آقا حمید اگر امکانش هست عکس مقاومت 390 اهم 1 درصد بذارید. همسال من که از الکترونیک سر در نمیاریم تو مدارات اوراقی دنبالش بگردیم . متشکرم

واقعیتش بنده هم این مقاومت رو ندارم! :D ولی تصویری که جناب پویا در صفحه 92 از مدارشون گذاشتن مشکوک به این هست که مقاومت 390 اهم یک درصد باشه! =p~ :D بهرحال حلقه های رنگیش که همون نارنجی-سفید-قهوه ای هستن و رنگ چهارم که تولرانس رو مشخص میکنه باید قاعدتا نزدیک به قرمز باشه! بهرحال خیلی بعیده توی مدارات اوراقی چنین چیزی پیدا کنین.

باتشکر از جناب مهندس حمید عزیز

این مقاومت را فروشنده بنام مقاومت 2% به من داد. 1% نتونستم پیدا کنم. :-H

جمعه 18 دی1393 - 2:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم تنظیم کلاک هست دنبال اون گزینه ای باش و تیکش رو بزن که تو کادر قرمز هست و عدد cksl=111, sut=11 که در کادر ابی هست باید باشه
حمید جان
اونیکه من بالا گفتم فقط یبخش ماجرا بود و اصل فعالیت اون گزینه مطلب بالا بود ولی حرف شما درسته برای موارد گفته شده شما هم هست ولی باید بدون حافظه eeprom یا بعبارتی Electricaly Erasable Programable ROM (EEPROM) یعنی با قطع و وصل تغذیه حافظش پاک نمیشه و خطای ادرس داده به 1% نمیرسه
اگه اینطور بود که مثلا تلویزیون ها و ال سی دی ها با مثلا اتصالی ها و جریان کشی ها بایستی حافظه eeprom پاک میشد و منو osd بوت نمیشد
و همچنین وسایل برقی دیگه هم به همینطور (مگر به دلایلی که این افت ولتاژ و اور ولتاژ با هم صورت بگیره) و اون هم ادرس سخت افزاری eeprom رو معیوب کنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 دی1393 - 2:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اما در اصل و اتانداردش اینه که این گزینه فعال باشه یا بقولی حرفه ای ترش اما چون کامپایلر دویتمون ایراد داره من گفتم مشکلی نداره فعلا کارت راه میوفته
درباره خرابی اطلاعات حافظه eeprom در حالت خاموش رو روشن کردن اگر زمان و تاخیر درست قبل و بعد از خواندن و نوشتن در حافظه eeprom موقع کدنویسی لحاظ بشه این خرابیها صورت نمیگره

جمعه 18 دی1393 - 2:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: danialma , Soheib و 512 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure