انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 7 اردیبهشت1404 - 12:10am

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد مارفتیم جارو زدیم درست بود همه تستارم زدیم تونلم داشت که وصل میشد به جای بار چیزی که مدنظر خودم بود همونجا رو زد سنگ شیار دراصل دوربین بودکه یک سنگ رونشون میداد جلوش صاف مثل آینه گنبدی بو بعد روش سه تا سم اسب بود به عمق 3یا4 سانت فلش رو سنگ صندلی همین سنگ رونشون میدادفلشی هم که جنابعالی گفتی بازم همینو نشون داد ولی دست نزدیم بهش در تونلم همون سنگی که اشاره کردم تخت رو زمینه روش صاف بغلم صاف زیرش بصورت حلالی رفته ولی بزرگه 2در2نظرت درباره سم اسب چیه

شنبه 8 تیر1392 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
سلام پارسي عزيز بله حق با شماست شما نظر نداده بوديد you love me نظر داده بودند اما جالبه من نشانه سوم با ردياب پيدا كردم و فكر ميكنم بار داشته باشه اما تو شيب كوه قرار داره
البته اينگونه چاك 15تايي هم درجاي ديگه پيدا كردم

شنبه 8 تیر1392 - 3:51pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
mehran1545 نوشته است:
سلام پارسي عزيز بله حق با شماست شما نظر نداده بوديد you love me نظر داده بودند اما جالبه من نشانه سوم با ردياب پيدا كردم و فكر ميكنم بار داشته باشه اما تو شيب كوه قرار داره
البته اينگونه چاك 15تايي هم درجاي ديگه پيدا كردم

در اینگونه نشانه ها سلیقه ها متفاوت بوده، من در جایی که همین نشانه بود رفته بودم که 7 تا روی سنگ کار شده بود و نشانه بعدی علامت زن لخت به همراه بز و... پیدا شد بطور کلی این علامت برای نشانه آخر نیست و باید دنبال نشانه بعدی بگردی

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 8 تیر1392 - 7:56pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
mojtaba نوشته است:
سلام استاد مارفتیم جارو زدیم درست بود همه تستارم زدیم تونلم داشت که وصل میشد به جای بار چیزی که مدنظر خودم بود همونجا رو زد سنگ شیار دراصل دوربین بودکه یک سنگ رونشون میداد جلوش صاف مثل آینه گنبدی بو بعد روش سه تا سم اسب بود به عمق 3یا4 سانت فلش رو سنگ صندلی همین سنگ رونشون میدادفلشی هم که جنابعالی گفتی بازم همینو نشون داد ولی دست نزدیم بهش در تونلم همون سنگی که اشاره کردم تخت رو زمینه روش صاف بغلم صاف زیرش بصورت حلالی رفته ولی بزرگه 2در2نظرت درباره سم اسب چیه

مجتبی جان فکر کنم شما تنها از یک نما از سنگ به قولا دوربین عکس گذاشتید و خودتون فرمودید که آبراهه!!
لطف کنید نشانه سم اسبی که پیدا کردید رو بزارید تا دوباره اشتباهی نشه و هم من بهتر بتونم کمکتون کنم

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 8 تیر1392 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد you_me_love_2013
لطفا اين عكسهاي جديد منو كارشناسي كنيد

یکشنبه 9 تیر1392 - 9:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان :x
تفسیر علامت گوزن حک شده بر روی سنگ چیست؟ :-?
بار داره یا نداره...یا کجاست و در چه عمقی؟ :-?

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

یکشنبه 9 تیر1392 - 8:34pm

دوستان و اساتید در مورد عکسایی که فرستادم نظری ندارن!!!!
البت برادر parsi قبلا در پیام خصوصی زحمت کشیدن نظرشون رو دادن

یکشنبه 9 تیر1392 - 9:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

بر روی دیواره یه تخته سنگی در شیب بین دو کوه یه علامت جای پای کفش وجود داره که طول اون بیست سانته و در طرف پشت این ردپا یعنی طرف پاشنه با فاصله یک متر وسی سانت یه قلب کنده کاری شده .لطفا در مورد تصاویر نظر بدهید که هدف کجا میتونه باشه و در چه عمقی ؟
پیوست:
ردپا.jpg

پیوست:
قلب.jpg

ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 9 تیر1392 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
باسلام

بر روی دیواره یه تخته سنگی در شیب بین دو کوه یه علامت جای پای کفش وجود داره که طول اون بیست سانته و در طرف پشت این ردپا یعنی طرف پاشنه با فاصله یک متر وسی سانت یه قلب کنده کاری شده .لطفا در مورد تصاویر نظر بدهید که هدف کجا میتونه باشه و در چه عمقی ؟
پیوست:
ردپا.jpg

پیوست:
قلب.jpg

ممنون

سلام اصلا شباهتی به مواردی که بیان کردید ندارد ولی باید بررسی شود این عکسها خوب هستن ولی شما کلیتی هم یک عکس بذارید نمیدونم چرا دوستان یا اینقدر زوم میکنند رو علامات یا زیاد از حد از دور عکس میگیرن :-?
اینم خودش یه خود سنجی خوبیه کسی میتونه حدس بزنه اینا چه علامتی هستند؟ تا من هم بگم :-BD :-?

یکشنبه 9 تیر1392 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

در مورد این دو جوغن هم اگه میشه نظر بدهید .این دو جوغن بر روی تخته سنگ بزرگی وجود داره
جوغن بزرگ به طرف شمال و جوغن کوچک بطرف جنوبه .قطر جوغن بزرگ بیست سانته و قطر جوغن کوچک چهارده سانت.
فاصله بین دو جوغن بیست سانته . عمق آنها تقریبا سه ونیم سانته .
تا شعاع صد متری هیچ نوع علامت دیگه ای وجود نداره .
پیوست:
جوغن1.jpg

پیوست:
جوغن2.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 9 تیر1392 - 10:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 64 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure