انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خوب شد ما یک ایرادی در منو پیدا کردیم حالا دوستان تازه دارن نظرات خودشون رو میگن!

کاوشگر عزیز مطلبی که فرمودین مرتبط با منو نیست. این ارتباط با نوع لوپ شما داره و تاجاییکه من با لوپهای مختلف تست کردم مشکلی نبوده. با این حال بررسی میکنم اگر واقعا چنین مشکلی از دستگاه باشه در ارتباط با سیستم پیدا کننده دیلی هست که ممکنه نیاز به اندکی بازنگری داشته باشه تا چنین موردی پیش نیاد. ولی واقعا نیاز به پروگرام مجدد دیگه نداره چون ربطی نداره!

پویا جان مساله نویز اتفاقا به لحاظ امکان جدیدی که اضافه شده خیلی بهتر شده! با این حال بدلیل اختلاف در تایمینگهای جزئی احتمال داره مثلا با یک عدد فرکانس بالاتر یا پایین تر در مورد نویز جواب بهتری گرفته بشه. بهرحال این احتمال هم هست که مرتبط به ایرادی باشه که پیدا کردم.

بهرحال این نظرات خیلی خوبه و کمک کنندست. ولی قبل از اعلام خواهشا دقیق تر بررسی کنین وگرنه اگر تست شما اشتباه باشه بیهوده وقت باید صرف بازنگری بشه! بنظر من امکانات فعلی در حد مناسبی برای کاوش هست و فعلا قابلیت کلیدی دیگه ای مد نظرم نیست که اضافه بشه. یک مدت باید وقتمون رو روی جزئیات و رفع اشکالات جزئی احتمالی بذاریم. چون برنامه واقعا پیچ در پیچ شده و با توجه به سرعت انتشار و ارائه هر جایی ممکنه نکته ای مغفول مونده باشه!

جمعه 19 دی1393 - 4:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان فکر کنم باید به فکر یه دکمه رسیت باشیم که وقتی لوپ با دستگاه همخونی نداره تنظیمات رو برگردونه به حالت اولیه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 4:08pm
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
مهندس حميد عزيز سلام
دستگاه من نميدونم چرا فقط لوپهاي با اهم كم رو ميخونه مثلا دو تا لوپ داشتم كه 1 اهم بودن و ماله چنس بودن اونا رو ميخونه البته هر دو عنكبوتي با سيم 1 كه يكيش با سيم معموليه و يكيش با تفلون (رو تفلون با ديلي 6 راه ميافته و رو معمولي با ديلي 8 )ولي دو تا لوپ 1.7 دهم اهم هم دارم كه هيچكدوم رو نمي خونه و coil error میده البته هر دو لوپ معموليه عنكبوتي نيستن
مهندس شما فكر ميكنيد ميتونه از همون 357 باشه ؟
ممنون @};- @};- @};-

من قبلا عرض کردم تقریبا محاله دیلی لوپ زیر 10 در بیاد! مساله شما از همون ای سی آپ امپ هست که شکل موجش تا حدی تفاوت داره که یا دیلی رو خیلی کم در میاره و یا اصلا نمیتونه پیدا کنه! البته اینکه اهم لوپ در سیستم پیدا کننده دیلی تاثیر بذاره وجود داره که این موضوع رو بیشتر بررسی میکنم.

جمعه 19 دی1393 - 4:09pm
مدیر کل
مدیر کل

کاوشگر عزیز هیچ مشخصاتی در خصوص لوپ در حافظه ذخیره نمیشه! بهمین دلیل با هر بار بالانس دیلی دوباره پیدا میشه و عدد دیلی هم اصلا در حافظه EEPROM ذخیره نمیشه. سایر تنظیمات رو هم که شما خودتون از داخل منو انجام میدین. پس دیگه ریست معنی نداره. من فکر میکنم مسائل ذهنیتی کم کم اینجا هم مثل ردیابی داره وارد میشه! :D پس دوستان خواهشا دقیق تر تست کنن و نظر بدن.

جمعه 19 دی1393 - 4:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فکر میکنم مهندس جان یه جایی هم هست که بهتره باز نگری بشه اونم اینه که شما تو گزینه Speed فرمودین هر چه قدر عددپایین انتخاب بشه سرعت سنس کمتره و نویز هم کمتر میشه ولی در مدار من برعکس این صادق است مثلا شماره 4 سرعت پایینتری نسبت به شماره یک داره در مدار من شماره یک سروصدای اضافی داره وای 4 نه

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 4:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

والا مهندس جان من هیچکدوم از اشکالات این دوستان رو ندیدم. تنها چیزی که دیدم این بود که تون صدای 5 و 6 هیچ تفاوتی با هم ندارن که البته اینم تو فلزیابی تاثیری نداره. هرچقدر سیستم رو بالا پایین کردم چیز عجیبی ندیدم. البته که چشمهای ما به تیزبینی شما نیست .
فقط تو speed های پایین هم واکنش به فلز سریعه و تقریبا برابر speed های بالاتر. البته این تنها چیزی که من یک ذره بهش مشکوکم. وگرنه من متوجه چیزی که بشه ایراد بهش گفت نشدم

جمعه 19 دی1393 - 4:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
کاوشگر عزیز هیچ مشخصاتی در خصوص لوپ در حافظه ذخیره نمیشه! بهمین دلیل با هر بار بالانس دیلی دوباره پیدا میشه و عدد دیلی هم اصلا در حافظه EEPROM ذخیره نمیشه. سایر تنظیمات رو هم که شما خودتون از داخل منو انجام میدین. پس دیگه ریست معنی نداره. من فکر میکنم مسائل ذهنیتی کم کم اینجا هم مثل ردیابی داره وارد میشه! :D پس دوستان خواهشا دقیق تر تست کنن و نظر بدن.

حمید جان دسته که مشخصات لوپ تو حافظه ذخیره نمیشه ولی مابقی تنظیمات از جمله پهنای پالس در حافظه ذخیره میشه و برا همین وقتی با اون مشخصات تنظیمی به لوپ ارور میده دیگه کاریش نمیشه کرد مگر اینکه به یه لوپ دیگه وصل بشه واون تنظیمات دوباره دستکاری بشه

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان ممنون از پاسختون
من همين الان رفتم تو پاركينگ و لوپ 1در1 كه برا tl ساخته بودم رو وصل كردم كه اهمش 1.7 هستش و اونو شناخت اما يه بار با ديلي 66 يه با 42 يه با 52 و....... كه ميدونم اين بايد از نامناسب بودن جا باشه كه پره فلز بود اطرافش (البت اي سي هم تقلبيه ميدونم مهندس :ymblushing: چشم خوبشو ميگيرم)كه فقط برا تست اون لوپ رو زدم بهش كه مسعله اهم لوپ تو شناساييش توسط دستگاه مشخص بشه (كه مشكل فقط وفقط برميگرده به اي سي ديگه)البته اون تفاوت ديلي فكر ميكنم فلزات اطرافش باشه چون من اينو با لوپ كوچيك هم تست كردم كه با نزديك كردن فلز و زدن دكمه ديلي با ديليهاي مختلفي لوپ رو شناسايي ميكرد
باز هم ممنون از پاسخ گوييتون استاد @};- @};- :x

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 19 دی1393 - 4:45pm
مدیر کل
مدیر کل

کاوشگر عزیز مطلب شما درست هست و میتونه پیش بیاد. باید گزینه ای براش در نظر گرفت که ایشالا فکری بحالش میکنم! :D
بهرحال دوستان مشکل از تداخل تنظیم بین Ground , Speed بود که درست انجام نمیشد و اگر هر دو رو همزمان تغییر میدادین واضح بود! :D
در خصوص Speed هم توضیح دادم که اولا اگر سنس قوی و قطعی باشه دیگه این تنظیم در نظر گرفته نمیشه و لزومی هم نداره. در ثانی حداقل سرعت هم در حد چند دهم ثانیه تاخیر داره. دیگه طوری نیست که خیلی کند باشه چون اونجوری دیگه به درد نمیخوره!

جمعه 19 دی1393 - 4:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستتون درد نکنه مهندس جان
ایشالا بتونیم این همه محبت شما رو روزی جبران بکنیم @};- @};- @};- @};-

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 5:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 543 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure