انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:25am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
دوستان نسخه 1.36 با تصحیح نکته ای جزئی در تنظیمات منو منتشر و در پست اول تاپیک قرار گرفت!

جمعه 19 دی1393 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
دوستان نسخه 1.36 با تصحیح نکته ای جزئی در تنظیمات منو منتشر و در پست اول تاپیک قرار گرفت!

باسلام

مهندس حمید, کارتون خیلی درسته. ورژن 1.36 را زدم مشکل نویزپذیری ورژن 1.35 که پیشتر عرض کردم بکلی حل شد.
با کویل 45 سانتی - مقاومت 2 اهم -- اندوکتانس 370 میکرو- دیلی پیدا شده توسط سیستم 14- گراند خاموش - سرعت سنس 5-
حساسیت 19- بقیه گزینه ها پیشفرض
الآن مدار لام تا کام صداش در نمیاد. لال لاله :D

سپاسگذارم ^:)^ :ymapplause:

جمعه 19 دی1393 - 5:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عاشق این هستم که فلز یاب لال باشه!!!!

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 19 دی1393 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.

بسیار بسیار شگفت انگیز :ymapplause: :ymapplause:
حمید جان واقعا تغییر قابل احساس هست :ymapplause: @};-
ماشالاه تو هر ورژن تفاوتها اونقدر زیاده که کاملا قابل لمس کردنه
الان با این ورژن جدید احساس کردم دستگاهم یه نفسی تازه کرده :D

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 6:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza2490 نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
reza2490 نوشته است:
مهندس حمید عزیز دستت طلا.
مهندس میشه تو نرم افزار کاری کرد که درصد شارژ باطری را نشان بده اگه امکانش باشه خیلی عالی میشه
تشکر مهندس @};-

رضا جان ولتاژ که نشون داده میشه کل ال سی دی پره دیگه جایی نیست که :-?

کاوشگر جان شاید این امکان نداشته باشه ولی ال سی دیو میشه حلش کرد .
مثال مهندس حمید زحمت بکشن مثل تصویر زمینه چند مدل قرار بدن هرکودومو که دوست داشتیت انتخاب کنید.
مثلا یکی نوع سنسش بادیگری فرغ بکونه ویکی تنظیماتی که انجام دادی را نشون بده ووووووووووووووو......

بله مهندس در مورد باطری شما درست می گی ولی ببخشید من اینو میگم شما خودتون استادی فکر کنم شدنی باشه مثلا مقادیر درصد شارژو قابل تنظیم قرار بدید که هرکسی هر باطری که استفاده کرد باطریشو فول شارژ کنه ودرصد شارژ و روی 100 درصد قرار بده حتی به صورت حدودی هم باشه خوبه.
بازم ببخشید مهندس من ایده زیاد تو سرم می چرخه خودم که کاری از دستم بر نمیاد باید عنوان کنم

خسته نباشید مهندس حمید در این مورد نظر ی ندادی ببینیم شدنی یا نه
تشکر @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 19 دی1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حمید دست مریزاد :ymhug:
یه پیشنهاد دارم نمی دونم با این میکرو میشه یا نه . امکانش هست برنامه رو طور بنویسید که بشه از ال سی دی 128×256 استفاده کرد تا همه تنظیمات به طور کامل در دسترس و قابل مشاهده باشن .
مثل ال سی دی دلتا پالس3
ممنون

جمعه 19 دی1393 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خسته نباشید حمید آقا. بهتون تبریک میگم @};- .
خیلی خوشحالم که انجمن دارای یه مدار مستقل پالسی هست . که کار جدید و بروزی هست . قطعا شما در طراحی این مدار زحمات زیادی کشیدید و با مطالعه ی نکات مثبت و منفی سایر مدارات و دستگاهها و با پشتوانه برنامه نویسی قوی خود ، تونستید گامی نو در ایران بردارید . این جای تشکر و تقدیر داره .
تمامی پستها از ابتدا توسط بنده دنبال شده ولی هنوز موفق به ساخت نشده ام . امیدوارم بتونم کمکی به پیشبرد پروژه بکنم . همچنین امیدوارم تا ایام نوروز و بعنوان عیدی به کاربران ، نسخه نهایی قابل انتشار ، منتشر بشه .
و اما مهندس ، لوپ 35 سانتی DD لورنز همیشه فکر منو بخودش مشغول ساخته . :-B . بنظر جانبعالی میتوان دو واحد جداگانه برای راه اندازی لوپ DD روی این پروژه تعریف نمود ؟ خوب این کار شاید نیازمند این باشه که کل پروژه بازنگری بشه .
این پیشنهاد را بنده در چنس با رسم شکل مطرح نمودم ولی شما فرمودید به علت محدودیتهای ماسفت و نرم افزار غیر ممکن هست .
فی الحال که در این مدار دستمون کاملا باز هست . آیا میشه لوپ به اصطلاح لورنزی برای این مدار تعریف بشه ؟
یعنی ما با دو درایور ارسال پالس داشته باشیم و سپس یک لوپ D یا هردو DD در حالت دریافت پالس قرار بگیرند نتیجیتا برد بیشتری برای یک لوپ مثلا 35 خواهیم داشت . که خوب خودتون بهتر میدونید مزایای لوپ 35 ی که کار لوپ 60 رو انجام بده زیاد هست .
امیدوارم این طرح در فاز بعدی تغییرات سخت افزاری مد نظر قرار گیرد .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 19 دی1393 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان بالاخره مونتا
ز دستگاه من هم تموم شد .فقط الان باتری 18 ولت ندارم می شه موقت از ذو تا باتری کتابی برا راه اندازی موقت مدار استفاده کرد

جمعه 19 دی1393 - 6:53pm
مدیر سایت
مدیر سایت

talar نوشته است:
سلام دوستان بالاخره مونتا
ز دستگاه من هم تموم شد .فقط الان باتری 18 ولت ندارم می شه موقت از ذو تا باتری کتابی برا راه اندازی موقت مدار استفاده کرد

اگر ولتاژ باطري كتابي شما 18 ولت باشه ميشه موقت روشن كرد چون آمپر كمتري داره ممكنه زود تخليه شده و مدار از راندمان مناسب خودش خارج بشه ، شما ابتدا ولتاژهارو چك كنيد تا ولتاژ 12 و 9.5 و 5 ولت مدارتون ميزان باشه و درآخر با تهيه باطري 18 ولت يا 24 ولت مناسب مدار رو راه بندازيد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 19 دی1393 - 7:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام وخسته نباشید خدمت مهندس حمید گل وتبریک بخاطر کار زیباشون منم از اول تایپک تا آخر و مطالعه کردم انشالله بزودی مدارو میسازم به امید پر بار بودن هر چه بیشتر سایت نمونه تون

جمعه 19 دی1393 - 7:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Milad.021 , یعقوب و 214 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure