انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:08am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

یکی قیمت قطعات اینو بگه لطفا.

جمعه 19 دی1393 - 7:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

http://www.payaelectronicscomplex.com/
این آدرسش دوست عزیز خودتون جستجو و مقایسه بفرمایید
زیاد هم بالا در نمیاد .

جمعه 19 دی1393 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ashkbos نوشته است:

مدارو با 30 تومن میتونی بسازی با باطری و جعبه و لوپ حدودا 100تا 150 میشه ولی بسازید ضرر نمیکنید من 12رگولاتور و تی ال و غیره رو با قطعات نظامی ساختم ولی همشونو گذاشتم تو کمد فقط با این مدار کار میکنم چون مطمئن تره و کارایی بیشتری داره @};-

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 19 دی1393 - 7:35pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف دوستان. خب خوشحالم که نسخه 1.36 مقبول واقع شده! :D در واقع فکر میکنم قابلیت Speed احتمالا تحت شرایطی قبلا درست عمل نمیکرد وگرنه در حذف نویز خیلی موثره. پیشنهاد من بیشتر روی درجه 4 هست که بصورت پیشفرض هم قرار داده شده.

reza2490 عزیز ظاهرا شما پست مفصلی که پاسخ شما رو در مورد درصد باطری دادم ندیدین! مختصر تکرار میکنم بدلیل احتمال استفاده از باطریهای متنوع توسط دوستان چنین امکانی نیست! چون درصد شارژ باطریهای مختلف فرمول متفاوتی داره.

ممنون mrmr16 عزیز. فکر کنم توضیح دادم چرا از ال سی دی حداقلی یعنی 16 در 2 استفاده شده. البته در خصوص ال سی دی گرافیکی که دیگه امکانش نیست. ولی کلا بهیچ وجه از ال سی دی بزرگتر استفاده نمیکنم چون هدف کارایی و سادگی حداکثری و قیمت حداقلی هست و در عین حال دستگاه هر چه خوشگل تر باشه و بیشتر توی چشم بیاد احتمال سودجویی دیگران رو بیشتر میکنه! برای اپراتور مهم کارایی هست که به ال سی دی و ظاهر داستان ارتباطی نداره! :D منو هم به اندازه کافی رابط کاربری ساده و سریعی داره و حتی در صورت اضافه کردن چند گزینه دیگه هم مساله ای پیش نمیاد.

ممنون hoshyar191 عزیز. امکان استفاده از لوپ دابل دی در این طرح وجود نداره و اصولا این لوپ بهیچ وجه بدرد دفینه یابی نمیخوره! لوپ DD بیشتر برای نقطه زنی دقیق و اهداف کوچک تر مناسبه و حتی بردش هم کمی کمتر هست و اگر دقت کنین در سایز لوپهای بزرگ تقریبا هیچ شرکتی لوپ DD نساخته و نمیسازه چون کارایی نداره! در عین حال این نوع لوپ بیشتر در سیستمهای VLF که بصورت IB کار میکنن بدرد میخوره و در سیستم پالسی ما نیازی به این نوع لوپ نداریم. بهرحال امکان سیستم لوپ فرستنده و گیرنده در این طرح وجود نداره. فکر میکنم قبلا هم بحثش رو کردیم! اون سیستم بیشتر از نظر حساسیت به اثرات زمینی موثر هست و بنظر من ارزش پیچیدگیش رو اصلا نداره. راحت تر از اون تمرکز روی روشهای شیلد لوپ هست که دوستان هنوز به فکرش نیفتادن! چون اینجا هنوز نیاز بهش حس نشده. ولی در مراحل نتیجه گیری حرفه ای به اعتقاد من کار کردن روی شیلد لوپ بلحاظ حذف بیشتر نویز و اثرات زمینی لازم هست و نتیجه رو تا حد محسوسی بهتر میکنه. در خصوص تغییرات سخت فزاری هم شرمنده هستم چون چنین برنامه ای در کار نیست و از نظر من نیازی هم نیست.

جمعه 19 دی1393 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید به همه خصوصا مهندس حمید عزیز
جا داره یه بار دیگه به خاطر لطف مهندس و زحماتی که متقبل میشن تشکر کنم. وقتی کارهای ایشون رو میبینم به وجود انسانیت امیدوار میشم
بحث امروز واقعا ناراحت کننده بود ولی خوبیش این بود که درک بهتری از واقعیتهای این حوزه بدست اووردم بازم ممنون از مهندس حمید

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 19 دی1393 - 9:28pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
باسلام
دیشب که ورژن1.35 را روی میکرو زدم، احساس کردم مدار نویز بیشتری نسبت به ورژن قبلی به خودش میگیره . بنابراین دوباره ورژن 1.30 را تزریق کردم ، نتیجه درست بود. ورژن 1.35 نویز پذیر تره. حالا دلیل فنیشو نمیدونم.
البته ممکنه ایراد از مدارمن باشه.

سلام دوستان
پويا83 عزيز درسته منم نويز بيشتر رو توي اين نسخه 1.35 شديدا متوجه شدم و كلي با تنظيمات ور رفتم و حساسيت رو كم كردم .
اميدوارم با نسخه جديد مهندس حميد مشكل حل بشه .
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 19 دی1393 - 9:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان میشه گزینه های accept, reject
ایجاد کرد.
چیزی عین لندکرافت.

جمعه 19 دی1393 - 9:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز بابت زحماتتون و ارتقای مرتب نرم افزار جا داره ازتون تشکر ویژه کنم...

در مورد پروگرامر Multi AVR میخواستم همونو بگیرم ولی سایت eca.ir قسمت فروشش کار نمیکنه...
آیا پروگرامر USB برای AVR | ساخت هونام گستر که ایران میکرو داره مناسبه و خوب جواب
میده با برنامه Extreme Burnur AVR ...؟

دوستانی که از این پروگرامر USB برای AVR | ساخت هونام گستر استفاده کردن راهنمایی
کنند که همینو بخریم خوبه یا حتما باید بریم دنبال پروگرامر Multi AVR ؟؟؟

ممنون

جمعه 19 دی1393 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

vistac2000 نوشته است:
مهندس حمید عزیز بابت زحماتتون و ارتقای مرتب نرم افزار جا داره ازتون تشکر ویژه کنم...

در مورد پروگرامر Multi AVR میخواستم همونو بگیرم ولی سایت eca.ir قسمت فروشش کار نمیکنه...
آیا پروگرامر USB برای AVR | ساخت هونام گستر که ایران میکرو داره مناسبه و خوب جواب
میده با برنامه Extreme Burnur AVR ...؟

دوستانی که از این پروگرامر USB برای AVR | ساخت هونام گستر استفاده کردن راهنمایی
کنند که همینو بخریم خوبه یا حتما باید بریم دنبال پروگرامر Multi AVR ؟؟؟

ممنون

دوست عزیز هر پروگرامری که با نرم افزار Extreme Burnur کار بکنه خوبه جواب میده

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 10:10pm

alirezaii21 نوشته است:
ashkbos نوشته است:

مدارو با 30 تومن میتونی بسازی با باطری و جعبه و لوپ حدودا 100تا 150 میشه ولی بسازید ضرر نمیکنید من 12رگولاتور و تی ال و غیره رو با قطعات نظامی ساختم ولی همشونو گذاشتم تو کمد فقط با این مدار کار میکنم چون مطمئن تره و کارایی بیشتری داره @};-

خیلی خیلی ممنونم داداش . یک سوال دیگه داشتم میخواستم یکی از این مدارها را بسازم موندم tl12000 بسازم یا اینو

در عمق زنی و حذف ذرات tl12000 خوبه یا این مدار؟؟؟؟

جمعه 19 دی1393 - 10:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 102 , 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 447 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure