خیلی ممنون از لطف دوستان. خب خوشحالم که نسخه 1.36 مقبول واقع شده!
در واقع فکر میکنم قابلیت Speed احتمالا تحت شرایطی قبلا درست عمل نمیکرد وگرنه در حذف نویز خیلی موثره. پیشنهاد من بیشتر روی درجه 4 هست که بصورت پیشفرض هم قرار داده شده.
reza2490 عزیز ظاهرا شما پست مفصلی که پاسخ شما رو در مورد درصد باطری دادم ندیدین! مختصر تکرار میکنم بدلیل احتمال استفاده از باطریهای متنوع توسط دوستان چنین امکانی نیست! چون درصد شارژ باطریهای مختلف فرمول متفاوتی داره.
ممنون mrmr16 عزیز. فکر کنم توضیح دادم چرا از ال سی دی حداقلی یعنی 16 در 2 استفاده شده. البته در خصوص ال سی دی گرافیکی که دیگه امکانش نیست. ولی کلا بهیچ وجه از ال سی دی بزرگتر استفاده نمیکنم چون هدف کارایی و سادگی حداکثری و قیمت حداقلی هست و در عین حال دستگاه هر چه خوشگل تر باشه و بیشتر توی چشم بیاد احتمال سودجویی دیگران رو بیشتر میکنه! برای اپراتور مهم کارایی هست که به ال سی دی و ظاهر داستان ارتباطی نداره!
منو هم به اندازه کافی رابط کاربری ساده و سریعی داره و حتی در صورت اضافه کردن چند گزینه دیگه هم مساله ای پیش نمیاد.
ممنون hoshyar191 عزیز. امکان استفاده از لوپ دابل دی در این طرح وجود نداره و اصولا این لوپ بهیچ وجه بدرد دفینه یابی نمیخوره! لوپ DD بیشتر برای نقطه زنی دقیق و اهداف کوچک تر مناسبه و حتی بردش هم کمی کمتر هست و اگر دقت کنین در سایز لوپهای بزرگ تقریبا هیچ شرکتی لوپ DD نساخته و نمیسازه چون کارایی نداره! در عین حال این نوع لوپ بیشتر در سیستمهای VLF که بصورت IB کار میکنن بدرد میخوره و در سیستم پالسی ما نیازی به این نوع لوپ نداریم. بهرحال امکان سیستم لوپ فرستنده و گیرنده در این طرح وجود نداره. فکر میکنم قبلا هم بحثش رو کردیم! اون سیستم بیشتر از نظر حساسیت به اثرات زمینی موثر هست و بنظر من ارزش پیچیدگیش رو اصلا نداره. راحت تر از اون تمرکز روی روشهای شیلد لوپ هست که دوستان هنوز به فکرش نیفتادن! چون اینجا هنوز نیاز بهش حس نشده. ولی در مراحل نتیجه گیری حرفه ای به اعتقاد من کار کردن روی شیلد لوپ بلحاظ حذف بیشتر نویز و اثرات زمینی لازم هست و نتیجه رو تا حد محسوسی بهتر میکنه. در خصوص تغییرات سخت فزاری هم شرمنده هستم چون چنین برنامه ای در کار نیست و از نظر من نیازی هم نیست.