انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:20am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماشالله به شما مهندس عزیز
من تا از مهمونی اومدم که ورژن 1.35 رو بزنم دیدم ابدیتش اومده ولی من همون 1.35 رو میزنم تا با زدن ورژن 1.36 تغییرات رو احساس کنم
مهندس اگه امکان داره برای اینده انشالله به فکر یه دیتا لاگر هم برا این سیستم عالی باشین البته جهت تنوع و استفاده خودمون ولی اگه ممکنه موجب سؤاستفاده بشه که در کل بیخیال
باز هم از شما بزرگوار کمال تشکر رو دارم و از خداوند عالم سلامتی روز افزون شما و خوانوادتان را خواستارم :x :x :x @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 19 دی1393 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان به نظرم اگه بتونیم هنگامی که دستگاه روشنه و لوپ بهش وصل نیست بغل همون کویل ارور که مینویسه یه ولتاژ باطری هم داشته باشیم مفید خواهد بود[/quote]
.................................................................................................
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان محترم : راهی که اقای کاوشگر عزیز پیشنهاد دادند ، فکر خوبیست.
از مهندس عزیز خواهشمندیم در اینده در صورت مقدور بودن فکری به حال این موضوع نیز بکنند. با تشکر
این هم خدمت مهندس حمید @};- @};- @};- :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:
..................................................
بعضی مواقع پیش امده در بیابان یا کوه شارژ دستگاه تمام شده و به علت فاصله زیاد و مقرون به صرفه نبودن یکی از دوستان دستگاه را با خود به محلی که برق بوده برده و بعد از شارژ دستگاه را به گروه رسانده و در صورت حل مشکل دیگر نیازی نیست لوپ را هم همراه خود جابجا کنیم و ................ فواید متعدد دیگر

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 19 دی1393 - 1:47am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 19 دی1393 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و شب بخیر به همه
مهندس من امروز یه تست گرفتم البته تو حیاط که تقریبا فلزی اطراف لوپ نبود
با همون لوپ شصت چون جمعه بود نتونستم لوپ 35 رو بسازم
دیلی همون 27 شد فر 201 پهنای 150 تا 170 گرند2تا5 انتگرال42. فیبر 7.5*8 رو تو 90 سنس میکرد حساسیت رو هم از 20 تا 6 تغییر میدادم ولی خیلی بوق اضافه میزد! بعضی وقتا ساکت میشد ولی اکثرا بوقهای اضافه رو داشت!
ایا این طبیعیه!
انشالا صبح لپ 35 رو میسازم و ورزن 36 رو لود میکنم
با تشکر از زحماتتون

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 19 دی1393 - 1:23am

kavoshgar نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
مهندس این تنظیم سرعت سنس خیلی جالب و موثره الان بالوپ 55فیبر 13.13 رو تو 130 راحت میزنه ولی روش کار میکنم ببینم به 150 میرسه اینجوری پیش بره mdlبرای همیشه فراموش میشه

MDL :D خدا رحمتش کنه :D

امروز هم که پنج شنبه بود یه فاتحه براش خوندم :D واقعا حلال زاده بود اومدو فاتحشو برد :D

سلام داداش كاوشگر
اين مدار اصلا نميتونه در حد mdl باشه
قدرت واقعي mdl با لوپ 2 در 2 كه دو رقمي هست حتي بيشتر از لورنز ميزنه L-)

اون دستگاه زمين شناسي رو هم هرچي گفتي پياده كردم ولي عدد مربع صفر نميشه يكمي نوسان داره ;)

شنبه 19 دی1393 - 1:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزيز در مورد بوق اضافه اين نسخه ي 35 تقريبا واسه همه اين مشکلو داشت که با آپديت جديد مشکل به کلي حل شد

شنبه 19 دی1393 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

مهندس حمید میشه نمودار سنس رو طوری طراحی کنید که اولین خانه از نمودار با زدن دکمه بالانس روی صفحه ظاهر بشه و اعلام سنس فلز از خانه دوم شروع بشه بطوریکه اگه در حین کاوش به هر دلیل مانند افزایش فاصله کویل از زمین توسط اوپراتور عمق کم بشه با محو شدن اون خانه نمودار اوپراتور متوجه این موضوع بشه و سریعا" دکمه بالانس رو فشار بده تا سیستم در حداکثر برد خودش قرار بگیره درست مانند سیستم لورنز دیپمکس که از دکمه ZERO برای رسیدن به این هدف استفاده شده.
موفق باشید
یاحق

شنبه 19 دی1393 - 2:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک قابلیت جدید در این نسخه دیدم که متحیر شدم !!
این قابلیت این بود میشه تشخیص داد جسم تا لوپ چقدر فاصله داره در اصل هر چه جسم دورتر باشه تون صدا ضعیفتر هست هر چه نزدیکتر باشه تون صدا قوی تر هست!!

شنبه 19 دی1393 - 2:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در کنار قابلیتهای افزودنی مفید موثر ! مشکلاتی اساسی هم هنوز در مدار وجود داره که باید توسط شما دوستان گرامی کشف بشه اگر بخواهیم از کنار مشکلات رد بشیم و همش تعریف تمجید کنیم این که نمیشه !!
یکی از اون مشکلات این بود که الان که من دارم یک سکه 500 از فاصله 50 سانتی بخوبی سنس میکنم در همین حین با تکان خوردن لوپ دستگاه از بالانس خارج میشه اگر بلافاصله در همون فاصله 50 سانتی کلید DOWN یا بالانس بزنم هرگز اون سکه در 50 سانتی سنس نمیشه بلکه در فاصله 35 سانتی سنس میشه !!
در اینجا باید از سکه فاصله ای حول حوش یک متر (با احتساب فاصله سکه)بگیرم بعد کلید بالانس بزنم !! اگر این کار کردم مجددا 50 سانت سنس دارم اگر اینکار نکنم برد کاهش پیدا میکنه!!
در کل اگر در نقطه ای بالانس بهم خورد مجدد در همان نقطه و فاصله بالانس نزنید بلکه در نقطه دیگری بالانس بزنید و باز برگردید به محل نقطه قبلی!!
لوپ 60 / کیفیت لوپ 22 تا 27 / فرکانس 200 /پالس 220/ / SPEED 4/ GROUND OFF/ INTEG 45 / DELAY AUTO

شنبه 19 دی1393 - 3:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز مهندس حمید فرمودن که فرکانس 201 کترین تداخل رو با نویز 50 هرتز برق شهر دارن. فرکانس رو یک عدد بالا ببر و ground رو هم بزار رو 2

شنبه 20 دی1393 - 6:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حامد شما دستگاه رو برا تست واقعی بیرون هم بردی و رو خاک تست کردین.میشه از عملکرد دستگاه بگین.

شنبه 20 دی1393 - 6:55am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 409 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure