انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 9:02am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

robin نوشته است:
سلام داداش كاوشگر
اين مدار اصلا نميتونه در حد mdl باشه
قدرت واقعي mdl با لوپ 2 در 2 كه دو رقمي هست حتي بيشتر از لورنز ميزنه L-)

اون دستگاه زمين شناسي رو هم هرچي گفتي پياده كردم ولي عدد مربع صفر نميشه يكمي نوسان داره ;)

دوست گرامی mdlرو باید چند ملیون بدی تا بخری ولی این مدارو میتونی با 150 تومن خودت بسازی تازه امکاناتش از mdlبیشتره یه جوری میگید لورنز انگار چیه بنده با همین مدار تی ال خودمون بردی اندازه لورنز داشتم تازه با لوپ 1متری قائدتا با لوپ 2متری برد خیلی بالا میره یعنی کس تاحالا یه تست با یه لوپ 2متری نداشته ببینه تی ال چقدر برد داره ؟درباره مدار زمین شناسی کیفت مونتاژ خیلی مهمه خدا میدونه شما با یک پست که دارید چطور مونتاژش کردید و چقدر تجربه مونتاژ دارد :D

شنبه 20 دی1393 - 8:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدا بداداین ملت برسه حکایت مهندس حمید تو این سایت مثل حکایت حضرت موسی میمونه اینهمه داد فریاد باز مردم به سویه گوساله پرستی.داداش من فرج جان اینmdlتمام قطعاتش که مشخشه و رایج تو طراحیش هم کار فوقالهادهای هم انجام ندادنیه تایپیک ایجاد بکن اسمشم بذار توحمات ذهنی فرج کسی باهات کاری نداره من تونستم میام اونجا هفتای جند بار تاییدت میکنم

شنبه 20 دی1393 - 9:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد دسگاه زمین شناسی هم مداری را شما خودت مونتاژش میکنی با استانداردهای خودت حالا به موفقیت نمیرسی اون مشگل خودته نه دیگران هستن از بچه که خوبم جواب گرفتن

شنبه 20 دی1393 - 9:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ayaz mb نوشته است:
خدا بداداین ملت برسه حکایت مهندس حمید تو این سایت مثل حکایت حضرت موسی میمونه اینهمه داد فریاد باز مردم به سویه گوساله پرستی.داداش من فرج جان[color=#0080FF]اینmdlتمام قطعاتش که مشخشه و رایج تو طراحیش هم کار فوقالهادهای هم انجام ندادنیه تایپیک ایجاد بکن اسمشم بذار توحمات ذهنی فرج کسی باهات کاری نداره من تونستم میام اونجا هفتای جند بار تاییدت میکنم [/color]

آقای محترم ظاهرا تایپکو نمیخونی و لحن تون مناسب نیست :D صفحه قبل همین تایپیک آقای رابین از mdlتعریف کردن و از زمین شناسی ایراد گرفتن بنده هم در همین صفحه در جواب ایشون از مدار مهندس تعریف کردم و از مدار زمین شناسی لطفا تایپیکو بخونید بعد نظربدید X(

شنبه 20 دی1393 - 9:56am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان با توجه به اینکه این محل برای تبادل نظر و اطلاعات علمی و عملی ساخته شده ، بیشتر باید سعی بشه که بحثهای علمی و کاربردی و انتقادات سازنده و مفید صورت بگیره ، چون هیچ وقت یک دست صدا نداره ، مهندس حمید هم تنهاست ! پس بهتره حالا که ایشون به این خوبی راه رو باز کردن ، دوستان هم مقداری تلاش و زحمت بکشن و بصورت علمی و منطقی همکاری کنن ، به رخ کشیدن عملکرد دستگاه های دیگه چاره کار بصورت انتقاد نیست و در شأن محیط علمی که همه پیرو پیشترفت هستن نبوده ، اگر شما می بینید که دستگاهی برد دو رقمی داره و در دنیا معروف شده نتیجه همفکری و همکاری صمیمانه چندین متفکر و مهندس بوده که طی چندین سال تلاش موفق به ساخت یک سیستم موفق خواهند شد ، لطفاً همکاری و رعایت بفرمائید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در شنبه 20 دی1393 - 10:42am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 20 دی1393 - 10:12am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان هرچند قابلیتهای بالای این سیستم دست اپراتور رو در انتخاب لوپ آزاد گذاشته ، ولی به نظر بنده بهترین اهم لوپ همون 1 اهم نهایت 1.2 اهم هست که حتما لوپ های کوچیک و زیر 60 سانت رو باید شیلد کرد تا نهایت کیفیت رو شاهد باشد ، درضمن در ساخت بدنه لوپ که باید سیم رو به دورش پیچیده بشه هرگز از ورقهای پلاستیکی یا لاکی استفاده نکنید و فقط چوب باید استفاده بشه تا عدد دیلی دستگاه پائین تر بیاد و مدار بخوبی و با قدرت و ثبات عمل کنه ، البته در بیابان و جنگل و خارج از مناطق مسکونی بدون شیلد هم ثبات خیلی خیلی خوبی خواهد داشت که قابل قیاس با تست در منزل نبوده @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 20 دی1393 - 10:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در مورد برد دستگاه مهندس عزیز در پست اخر صفحه 64 بیان کردند : "بنده برد نهایی این فلزیاب رو با لوپ 1 در 1 حدود 4 متر و با لوپ 2 در 2 تا 8 متر برای بزرگترین اهداف ممکن از نوع فلز جدید ارزیابی میکنم!"
دوستان محترم عجله و زود قضاوت نکنید هنوز اول راه هستیم،این مدار فکر کنم هنوز جای کار داره .با تشکر
در ضمن من با mdl امریکایی 12 سال پیش کار کرده ام عمق زنی ان محشره . با لوپ 1*1 هم حدود 4 متر میزد ولی به ذرات زیاد حساسه و در حالت حداکثر برد در اکثر موارد با توجه به خاک اصلا قابل استفاده نیست. بنابراین دستگاهی باشه 3 متر بزنه و قابلیت های دستگاه مهندس را داشته باشه بهتر از mdl خواهد بود.همچنین اگر مدار مشکل برد داشته باشه باز از طرف مهندس حمید قابل رفع است . با تشکر مجدد

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 20 دی1393 - 10:53am ویرایش شده است، در کل 7 بار ویرایش شده است.

شنبه 20 دی1393 - 10:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام من این دستگاهرو ساختم ولتاژهام درست هست ولی السیدی روشن نمیشه و هیچ نوشته ایی نمایش داده نمیشه از نو السیدی رو تعویض کردم باز همان مشگل رو دارم البته کلیدها رو وصل نکردم حتی چراغ السیدی هم روشن نمیشه؟

شنبه 20 دی1393 - 10:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

robin نوشته است:
سلام داداش كاوشگر
اين مدار اصلا نميتونه در حد mdl باشه
قدرت واقعي mdl با لوپ 2 در 2 كه دو رقمي هست حتي بيشتر از لورنز ميزنه L-)
اون دستگاه زمين شناسي رو هم هرچي گفتي پياده كردم ولي عدد مربع صفر نميشه يكمي نوسان داره ;)

دوست عزیز همون mdl رو که شما میفرمایید من چند وقتی با جمعی از دوستان روش کار کردیم اون عمق دو رقمی که میفرمایید با لوپ 2*2 هست که 10.5 متر میزنه البته این حرف رو خود شرکتش میزنه نه من
خوب این سیستم هم میتونه با اون لوپ طبق گفته طراحش ( استاد حمید ) 8 متر بزنه
حالا عکس تبلیغات mdl رو هم براتون میزارم تا ایشالا سندی باشه براتون

در مورد زمین شناسی هم باید بگم که کیفیت ساخت هر فرد با قطعه ای که استفاده میکنه متفاوته پس نتایج هم متفاوت خواهد بود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 20 دی1393 - 10:41am
مدیر سایت
مدیر سایت

alidadashi نوشته است:
سلام من این دستگاهرو ساختم ولتاژهام درست هست ولی السیدی روشن نمیشه و هیچ نوشته ایی نمایش داده نمیشه از نو السیدی رو تعویض کردم باز همان مشگل رو دارم البته کلیدها رو وصل نکردم حتی چراغ السیدی هم روشن نمیشه؟

اگر میکرو بخوبی پروگرام نشده باشه و یا اصلا پروگرام نباشه دراین صورت ال سی دی روشن نخواهد شد در واقع کلید روشن شدن ال سی دی در برنامه میکرو هست و اگر میکرو مشکل داشته باشه این اتفاق می افته ! در ضمن شما ابتدا مدارتون رو کامل کنید و سپس آی سی هارو جا بزنید @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 20 دی1393 - 10:44am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 508 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure