انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:57am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برسی کردم همه چیز درست هست؟

شنبه 20 دی1393 - 10:50am

درود آقا حمید
بهترین لوپ برای این فلزیاب شما کدام (عنکبوتی و تخت ) است؟ تا آنجای که مطالعه کردم بچه ها اکثرا ازعنکبوتی استفاده می کنن آیا اگر تخت ساخته بشه بردش بیشتر میشه؟
طریقه ی صحیح شیلد کردن لوپ را توضیح میدین
متشکرم

شنبه 20 دی1393 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi جان کریستالتو برسی کن

شنبه 20 دی1393 - 11:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزيز اين مدار بر اساس ساده بودن و کم هزينه بودن اما برنامه سنگين و پيچيده ای که براش نوشته شده واقعا يک شاهکاره طراحی در عرصه فلزياب ميباشد ،بنده بعد از اين همه فعاليت در اين انجمن و ديگر انجمن ها و با ساخت انواع و اقسام مدارات و تست اونها در محيط واقعی به جرأت ميتونم بگم مدار FPLحميد جان از بقيه بهتر بوده لازم به ذکره که ارائه اين مدار تمام فروشندگان رو به ستوه اورده به طوريکه تى ال که تو بورس معاملات داغ فروشنده ها بود با انتشار اين مدار به چالش بدی کشيده شده و اين جای تقدير و تشکر داره ولى افراديکه دنبال دستگاه قابل قبول براى عمق 3.50 بودنند با پرداخت هزينه ناچيزی از خدمات الکترونيکی خواهان ساخت مدار حميد رو داشتند اين آمار به لحاظ تحقيق و بررسی خودم و توسط دوستان بنده که عاشق کاوش هستند جمع آوری شده ،اما نکته جالب داستان اينجاست که هستند افرادی که در اين انجمن که حتی به فکر ارائه مدار با خدمات بعداز فروش مثل آپديت هستند در هرصورت بايد عرض کنم پرونده ديگر مدارات از جمله تی ال با اين مدار به پايان رسيد خوب اين حرف بنده به خاطر اينه که کاوشکر واقعى به همين مدار دمو هم راضيه مثل من و يه عده از دوستان اما بازهم ممنون از سازنده اين مدار آقا حميد

شنبه 20 دی1393 - 11:32am

من هم شروع کردم به منتاژ. بچه ها اندازه فیبر چند در میاد؟؟؟؟

شنبه 20 دی1393 - 11:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

ashkbos نوشته است:
من هم شروع کردم به منتاژ. بچه ها اندازه فیبر چند در میاد؟؟؟؟

برادر من شما قبل از مونتاژ باید فایل word که راهنمای ساخت هست رو در صفحه اول دانلود و مطالعه بفرمائید تا از همه چیز آگاه بشید و جواب این سوالات خودتون رو دریافت کنید @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 20 دی1393 - 11:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ashkbosجان خوبه که شروع کردی اما تو این ابتدای راه یه توصیه برادرانه بهت بکنم وقتی میخوای این مدارو یا هر مداری که توسط مهندس حمید منتشر میشه تا حالا که همشون حاوی توضیحات کامل و عملی و صد البته کلیدی داشته این مدار هم این مزیت مستثنا نیست اما برای اینکه تو مونتاژ و راه اندازی مدار به مشکل بر نخوری و متحمل ضرر زیان نشی خاهش میکنم فایل توضیحات رو از صفحه اول دانلود کن و دو سه بار خوبه خوب مطالعه کن من مطمعنم که راحت و بدون هیچ مشکلی مدارتو استارت میکنی همون اندازه هم داخل فایل هست انتهای بخش پارت لیست .موفق باشی داداش

شنبه 20 دی1393 - 12:03pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mohamadshamse نوشته است:
درود آقا حمید
بهترین لوپ برای این فلزیاب شما کدام (عنکبوتی و تخت ) است؟ تا آنجای که مطالعه کردم بچه ها اکثرا ازعنکبوتی استفاده می کنن آیا اگر تخت ساخته بشه بردش بیشتر میشه؟
طریقه ی صحیح شیلد کردن لوپ را توضیح میدین
متشکرم

لوپ تخت و عنکبوتی فرق زیادی با هم ندارن و فقط به جهت کم کردن خاصیت خازنی بین سیم ها از روش عنکبوتی استفاده میشه و راحت تر هم ساخته میشه به نسبت لوپ تخت ؛ طریقه شیلد کردن هم فقط با اسپری گرافیت قابل قبول بوده ، بصورتی که بعد از ساخت و اتمام لوپ بر روی سیمهای دوطرف لوپ باید با چسب کاغذی بخوبی پوشیده بشه و سپس از هرطرف روی اون رو اسپری کنید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 20 دی1393 - 12:26pm

جعبه پلاستیکی با چه اندازه ای بگیرم؟ایران میکرو بعضی قطعات نداره چطوری سفارش بدم؟ و سوال اخر راجب خازن عدسی کوچک که نوشتند و مرغوب از کدوم خازنهاست از ایران میکرو بخرم میشه اینا سفارش داد؟؟؟؟
کمک کمک کمک

شنبه 20 دی1393 - 3:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه
اسپری گرافیت چطور باید استفاده بشه؟ و چه مقدار؟
برای یه لوپ 35 یا 60 چنتا باس بگیرم؟
با تشکر

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 20 دی1393 - 4:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 522 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure