مهندس والله منم حوصله بحث ندارم..اینم خدمت عزیز شما عرض کنم ما که اینجا جمع شدیم واین همه زحمت کشیدیم روی مسائل بحث کردیم ازمایش انجام دادیم حتی از خوابمون زدیم رو با یک چاه کن مقایسه میکنید پس اگه اینطور باشه فرق من وشمایی که به قول خودتون 24 ساعت نخوابیدین وبه امور سایت میرسین با اون چاه کن چی هست
..مگه میشه فقط خوند وکاری نکرد به هر حال باید ی کاری انجام داد بحثها واختلافات نظری رو باید عملی هم کار کرد این رو منباب خودم عرض کردم نه شما مهندس شما که دیگه نباید به خودتون بگیرین و بماند که مسائل فنی هم جای خودشور دارد وما هم قافل نبودیم..علت حضور نیافتن بنده هم تو اون تایپیک دلیل بر بی اهمیت جلوه دادن کار شما که نیست مهندس من خوشم نیومد از مدار واسه همین تو اون تایپیک حتی یک پست هم بیشتر نذاشتم.به هر حال ما که خوشحال میشیم شما به ما لطف میرسونی
البته علت ناراحتی شما رو بنده در جریانم این اختلاف زمانی شروع شد که بحث سر حذف کننده من پیش اومد.البته امیدوارم اشتباه کنم چون الان رکورد دار حذف جناب سعید هستن
سلام اقا سعید عرض ادب واحترام
حتی من به ایشون هم پست دادم ولی جوابی ندادن و من هم مزاحم ایشون نشدم.این دلیل نمیشه که هر روز یک تیکه بار ایشون کنم .با اینکه هر روز شاهد زحمات ایشون هستم