نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
systembbp نوشته است: بهرام نوشته است: انجمن نه تایپیک شما..ای بابا شما هم که جوش میزنی من فلان مدارو درست کردم یا نکردم این چه صیغه ای شده ه کسی یک چیزی میسازه مابقی واکنش دارن ..دوست عزیز من مدارو درست کردم وقرار این بود که همه یکی بشیم خب نخواستین وگرنه همه الان یک ردیاب داشتیم شما که عقل کلی ماشالله تجربیات دیگران هم که هیچ پس چرا اینقد ناراحتی...من قول میدم اینجا نیام تا شما به ساختتون برسین موفق باشین هر کسی هم حرفی داشت خصوصی بگه یاحق 100% حق با آقا سهیله.آقا بهرام شیپور میگیری دستت که اینو ساختم اونو ساختم،فقط ازم نخواید که بگم که شرمندتون میشم.آقا موفق باشید همیشه.اینجا اعضای انجمن جمع نشدن دور هم که آمار دستگاههایی که شما ساختی رو بگیرن و جشن بگیرن و خوشحال شن.در ضمن دم خیلی از سروران به خصوص مهندس حمید،آقا سهیل و ...گرم که واقعاً هرچی از دستشون کمک بر میاد میکنن.ببخشید تاپیک رو منحرف کردم اقا شما درست میگی حق به هر کسی دوست داری بدین من بی شیله پیله مدارو بدون نقص تحویلتون دادم هر کار میکنین انجام بدین کاری هم ندارم که کی مهندس هست کی نیست البته به غیر استاد حمید مجتبی و کانی عزیز ومابقی دوستان که به ما لطف داشتن.خود اقا سهیل مدارشم خازنهای من متصل شده وداره کار میکنه..پس برین سراغ استاد سهیل خودتون اینقدرم هم پا رو دم من نزارین وسلام
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 12:38pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان بهرام جان بازم بهت تبریک میگم بابت موفقیتت. راستی این مدار رو جایی قرار دادی اطلاعاتشو؟ لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنین تا روی مدار کار بشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 25 شهریور1393 - 1:19pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با سلام خئمت همه دوستان سهیل جان اگر ممکنه کمی راجع عمل کردش توضیح بده باتشکر یا حق
|
پنج شنبه 18 دی1393 - 1:32pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
سهیل جان پس کجایی ؟
|
شنبه 20 دی1393 - 5:11pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: سهیل جان پس کجایی ؟ درود. عزیز من! این یک تقویت کننده عملیاتی با فیلتر جهت تقویت موج سینوسی فانکشن هستش که برای حذف خطا ها در ردیابی کاربرد داره.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
شنبه 20 دی1393 - 7:09pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
سلام به تمامی دوستان حاضر در این نت سهییل جان از پاسخی که دادی متشکرم اگر لطف کنی و از نحوه اتصال اون به فانکشن توضیحی بدی متشکر می سم یا حق
|
سه شنبه 23 دی1393 - 1:24pm |
|
|
12341234
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه با کشمکش که کار حل نمیشه بیایید حرفهای حاشیه ای که مارو از موضوع تاپیک دور کرده بذاریم کنار باهم دوست باشیم وهدف رو دنبال کنیم
همیشه باید شکست رو شکست اگر اینطوری نباشه خودمون میشکنیم به امید پیروزی
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 4:23pm |
|
|
ophanim
|
لطفا بررسی شود..سپاس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 19 دی1394 - 5:53pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
سلام..فک کنم این فایل مشکل داره هرکاری میکنم دلنلود.نمیشه..لطفا بررسی کنید
|
یکشنبه 20 دی1394 - 10:54am |
|
|
hahadi
|
با سلام به دوستان و اساتید سوال من از اساتید اینه که آیا برای تقویت فرکانسهای تولید شده از فانکشن ژنراتور در محدوده شنوایی میشه از مدارات آمپلی فایر صوتی استفاده کرد؟ اگر جواب مثبت باشه آیا روی شکل موج و فرکانس جروجی تغییری بوجود نمیاد؟
|
جمعه 2 بهمن1394 - 11:22pm |
|
|
|