انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:04am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کاوشگر عزیز. ولی ظاهرا سرعت عمل من از شما بیشتر بود! :D مشابه همین پیشنهاد شما رو در واقع اجرا کردم و در عین حال قابلیت مهم دیگری به طرح افزوده شده که ایشالا تا ساعتی دیگر نسخه جدید رو منتشر میکنم و توضیح میدم! ;;) :D

شنبه 20 دی1393 - 7:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خیلی ممنون کاوشگر عزیز. ولی ظاهرا سرعت عمل من از شما بیشتر بود! :D مشابه همین پیشنهاد شما رو در واقع اجرا کردم و در عین حال قابلیت مهم دیگری به طرح افزوده شده که ایشالا تا ساعتی دیگر نسخه جدید رو منتشر میکنم و توضیح میدم! ;;) :D

استاد این فکر صبح به ذهنم رسید ولی چون تو جاده بودم و دسترسی به نت نداشتم براهمین الان تونستم براتون بزارم حالا باز فرقی نمیکنه مهم اینه که ورژن جدید تو راهه :D ماشالا به این سرعت عمل :ymapplause:

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 20 دی1393 - 7:20pm

درود مهندس عزیز متشکریم از این همه تلاش شما
در ساخت لوپ به نظر شما اگه از سیم افشان با روکش پلاستیکی 1 م استفاده بشه بهتر یا سیم لاکی؟
اگه از سیم افشان با روکش استفاده بشه آیا نیاز به شیلد کردن داره؟
برای شیلد کردن بهترین مارک اسپری که تایید می کنید چیه؟

شنبه 20 دی1393 - 7:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیزو استاد حمید تشکر بابت این طرحشون @};- ببخشید اگر سوالمرو اینجا میبرسم میشه بگیند ایا این فلزیاب داخل زمین یعنی چاه که نمیشه ردیاب زد میشه ازش استفاده کرد؟
چقدر میتونه فلز مثلا 100 گرمیرو داخل زمین سنس کنه؟کل هزینه ساختش اعم از لوب و بردو همش چقدر میشه؟

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

شنبه 20 دی1393 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:

مهندس بیشتر رو اصل کاریها وقت براز داداش!! دستگاه بردم تو حیاط مجبورم کرد Sensitivity بیارم15 و speed بزارم 1 و ِInteg.W بزارم 30 چیزی دیگه ازش باقی نمیمونه!!

شنبه 20 دی1393 - 7:37pm
مدیر کل
مدیر کل

mohamadshamse نوشته است:
در ساخت لوپ به نظر شما اگه از سیم افشان با روکش پلاستیکی 1 م استفاده بشه بهتر یا سیم لاکی؟

خواهش میکنم.
برای لوپهای بزرگ بنظر من سیم افشان مناسبتره. سیم لاکی بیشتر بدرد لوپهای کوچک میخوره.
مساله شیلد ارتباط خاصی با نوع سیم نداره. چون هدف از شیلد محافظت کلی لوپ در برابر نویز و اثرات زمین هست.
چیزی که در بازار موجود بوده اسپری گرافیت 33 هست و تنوع خاصی ندیدیم که حق انتخاب داشته باشیم!

شنبه 20 دی1393 - 7:50pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان اینجور که شما دستور میفرمایین روی اصل کاریها کار کن! انگار بهتره کلا بنده کاری صورت ندم! :-w شما هم با این تست گرفتناتون! :D خب مشخصه این چیزی که شما میفرمایین مربوط به وجود مشکل محیطی در حیاط شماست! حالا اگر اصل کار اونجاست باید آدرس بدین بنده مزاحمتون بشم که اصل داستات رو براتون درست کنم! ;) وگرنه در یک کلمه باید گفت حیاط شما احتمالا هم از نظر وجود نویز و هم وجود فلزات مناسب تست نبوده. در عین حال اگر کابل خوب و اتصالات محکمی استفاده نکرده باشین ؛ با هر تکان بوق میزنه! این دیگه ربطی به مدار و برنامه نداره. کمی بیشتر وقت بذارین متوجه میشین که چقدر میتونین شرایطش رو بهتر کنین. وگرنه دستگاه نمیتونه جور همه چیز رو برای شما بکشه!

شنبه 20 دی1393 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
reza68 نوشته است:
سلام
ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم
برای ساخت لوپ میشه بجای چوب از طلق 6میل فایبر گلاس استفاده کرد و سیم رو دورش پیچید؟

یکی هم جواب سوال مارو بده!!
در ضمن برای لوپ 40 تعداد دور و قطر سیم رو هم اگه بگید ممنون میشم.
یا حق

شنبه 20 دی1393 - 7:57pm

حمید نوشته است:
mohamadshamse نوشته است:

خواهش میکنم.
برای لوپهای بزرگ بنظر من سیم افشان مناسبتره. سیم لاکی بیشتر بدرد لوپهای کوچک میخوره.
مساله شیلد ارتباط خاصی با نوع سیم نداره. چون هدف از شیلد محافظت کلی لوپ در برابر نویز و اثرات زمین هست.
چیزی که در بازار موجود بوده اسپری گرافیت 33 هست و تنوع خاصی ندیدیم که حق انتخاب داشته باشیم!

درود
برای لوپ 60 سیم افشان مناسبتره یاسیم لاکی؟

شنبه 20 دی1393 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان
خوش بحالتون ک میتونید این مدار رو درست کنید!!!من امتحان دارم :(( :(( درحال حاضر فقط تز پشت ویترین میتونم نگاه کنم!!! :))
مهندس دستتون درد نکنه مثل همیشه سنگ تموم گذاشتید :ymhug: :ymhug: :ymhug: \M/
کاش میتونستم توی تست ها کمکتون کنم :ymsigh:

شنبه 20 دی1393 - 8:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 464 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure