انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
علی جان یک عکس واضح از پشت و روی مدارت بزار ولی به احتمال زیاد مشکل مدار شما فکر کنم از درست پروگرام نکردن میکرو باشه

ابی جان پدرم در اومد از بس پروگرام کردم X( X( X(

یکشنبه 20 دی1393 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ganbari نوشته است:
رستم جان با این حساب شما دوتا مدار 12رگولاتور و fplمهندس حمید رو دارین. منتظر نتایج مقایسه تست برد دو دستگاه هستیم . ;;)
امیدوارم مارو بی خبر نزارید. @};-

دوست خوبم جناب قنبری مطمعن باشید که مدار 12 رگلاتوره مدار بی نقصی است به شرط اینکه درست مونتاژ بشه و از قطعات مرغوب استفاده بشه و دستگاه حمید خان هم با توجه به قطعات موجود و سادگی خاص که نشانگر نبوغ بالای حمید خان و اهمیت ایشان برای ساخت دستگاه توسط مبتدیان است هم از هر نظر بی نقصه که انشا الله بهتر هم میشه
دستگاه مهندس حمید اگر با همین سرعت آپگرید بشه انشا الله از همه دستگاههای موجود بهتر میشه و این یه افتخاره برای همه ما
ولی در کل تا به حال تقریبا 20 درصد قدرت سنسش از 12 رگلاتوره دیجیتال من کمتره و فعلا تفکیک هم نداره و دمو است
ولی از نظر آپشنهای اوپراتوری FPI(چه اسم قشنگی)بسیار سرتر از 12 رگلاتوره است
موفق باشید

یکشنبه 20 دی1393 - 1:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
ganbari نوشته است:
رستم جان با این حساب شما دوتا مدار 12رگولاتور و fplمهندس حمید رو دارین. منتظر نتایج مقایسه تست برد دو دستگاه هستیم . ;;)

دوست خوبم جناب قنبری مطمعن باشید که مدار 12 رگلاتوره مدار بی نقصی است به شرط اینکه درست مونتاژ بشه و از قطعات مرغوب استفاده بشه و دستگاه حمید خان هم با توجه به قطعات موجود و سادگی خاص که نشانگر نبوغ بالای حمید خان و اهمیت ایشان برای ساخت دستگاه توسط مبتدیان است هم از هر نظر بی نقصه که انشا الله بهتر هم میشه
دستگاه مهندس حمید اگر با همین سرعت آپگرید بشه انشا الله از همه دستگاههای موجود بهتر میشه و این یه افتخاره برای همه ما
ولی در کل تا به حال تقریبا 20 درصد قدرت سنسش از 12 رگلاتوره دیجیتال من کمتره و فعلا تفکیک هم نداره و دمو است

موفق باشید

رستم عزیز الان دستگاه 12 رگولاتوره شما یک سکه 500 تومنی در چند سانت میزنه؟؟؟

یکشنبه 20 دی1393 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستگاه 12 رگلاتوره دیجیتال من با لوپ 50 سانتی در حالت آل متال یک سکه پانصد تومانی از 58 سانتی و در حالت تفکیک در 45 سانتی سنس میکنه
از دوستان خواهش میکنم اگه سوال یا مقایسه ای در رابطه با این دستگاه با دستگاه دیگه است لطفا در تایپیک مخصوص خودش اعلام کنید تا این تایپیک شلوغ نشه و یا خدایی نکرده از موضوع اصلیش منحرف بشه
موفق باشید

یکشنبه 20 دی1393 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان شما مقاومت 21 و دو خازن 18پيکو رو چک کن و خبر بده اگه امکانش هست بعد از چک کردن موارد مذکور از يک ال سيدی ديگه استفاده کن
ياحق

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 21 دی1393 - 9:24am
آواتار کاربر

درود و خسته نباشید به آقا حمید گل و همه دوستان فعال در این موضوع.
منظور از شارژر اتوماتیک که تو پستهای قبلی توضیح داده شده همون مدارهای آماده ست که من تا چهار سلولی شو پیدا کردم یعنی تا 14.8 ولت سلولهای سری شده رو شارژ میکنه یا همون آداپتورهای مخصوص لپ تاپه؟ آیا یه شارژر لپتاپی که خروجی 16 ولت 2 آمپر یا 19 ولت 4 آمپر داره میتونه 5 تا از باطری های لیتیوم یونی 3.7 ولتی 2 آمپر رو که سری شده شارژ کنه؟ آیا خود این آداپتورها جریان شارژو اتوماتیک قطع میکنن؟ یادمه مهندس حمید تو یکی از پستها توضیح دادند که این آداپتورها بر فرض اینکه خروجی n ولت باشن وقتی که ولتاژ باتری به n + 4 یا 5 ولت رسید شارژو قطع میکنه! منظورشون چه آداپتوریه؟
بهترین روشی که بشه 5 تا از باطری های 3.7 ولتی 2200 میلی آمپری سری شده رو شارژ اتوماتیک کرد چیه؟ بدون نگرانی از شارژ بیش از حد و انفجارشون.

یکشنبه 21 دی1393 - 9:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rostam نوشته است:
ganbari نوشته است:

موفق باشید

دوست عزیز 20 درصد یعنی الان باید همون فلز 30*30 شما رو با لوپ 50 سانتی خودت حدود 2.5 متر بزنه . پس چرا هیچ کدام از افرادی که مدار شما رو ساختند به این نتیجه نرسیدند حتی بردش از تی ال 12000 کمتر هم بود ؟ البته من مدار شما رو نساختم ولی میدونستم همون تی ال میشه [-( میشه لطف کنید یه فیلم کوچلو از فلز 30*30 بذارید . سکه رو نمیگم فلز 30*30 با لوپ 50 سانتی طبق فرمایشات شما. منتظریم :-?

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان لطفا در تايپيک خودش مطرح کنيد
ياحق

یکشنبه 21 دی1393 - 10:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
علی جان شما مقاومت 21 و دو خازن 18پيکو رو چک کن و خبر بده اگه امکانش هست بعد از چک کردن موارد مذکور از يک ال سيدی ديگه استفاده کن
ياحق

سلام والا مقاومت 21 رو عوض کردم خازن18 پیکو هم جنسش آلمانیه و ال سی دی هم 2 تا عوض کردم کریستال هم 2 تا عوض کردم بازهم همینطوریه؟

یکشنبه 21 دی1393 - 11:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان ديگه بايد ميکروتو عوض کنی ،،،و اينکه بنده ديگه نظری ندارم

یکشنبه 21 دی1393 - 11:19am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , zebelxan و 490 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure