خب آقا مجتبای عزیز من رو در عمل انجام شده قرار میدن
حقیقتش 10 روز زمان مناسبی برای ارائه کردن محصول نهایی نیست ولی خب سعی میکنیم تا اخر فروردین طراحی و ساخت و تست های لازمه به اتمام برسه.
کار برنامه نویسی تقریبا تمام شده و من فعلا 10 فرکانس رو برای اشیاء مختلف در نظر گرفتم. چند فرکانس دیگه هم هست که مطمئن نیست در ردیابی درست جواب بده یا نه. که این فرکانسها باید در عمل تست بشن تا مشخص بشه درست هستن یا نه و اگر درست باشه که اضافه میشه وگرنه باید حذف بشن.
تا اینجای کار دقت فرکانسها در تئوری و شبیه سازی در حد صدم هرتز خوب و دقیق در اومده که انتظار داریم دقت بالا و خطای خیلی کم برای ردیاب رو نتیجه بده. کمی جزئیات مدار و طراحی فیلتر های مناسب و تنظیم سطوح ولتازهای خروجی باقی مونده که اونها هم دیگه رو به اتمام هست.
خدمت دوست عزیزمون که با ری فایندر قیاس کردن هم عرض کنم سیستم این ردیاب از نظر اپراتوری به مراتب ساده تر از اون دستگاه هست و در عین حال کاراییش بنظر من خیلی بهتره چون فلز قدیمی در عمق رو بسیار بهتر ردیابی میکنه تا فلز جدید در سطح خاک رو. دستگاههایی نظیر ری فایندر یا اسپکترا که آریای عزیز هم تجربه زیادی در کار کردن باهاش دارن علاوه بر گران بودن و سختی زیاد در اپراتوری؛ بیشتر برای ردیابی فلزات جدید و کوچک در عمق کم مناسب هستن!
دوستی هم فرموده بود که اگر فرکانس دستی بشه داد بهتره. خدمت ایشون هم عرض کنم به دلایل مختلف فرکانس متغیر مناسب نیست و دقت رو کم میکنه و اپراتوری هم مشکل تر میشه. ما به جای این کار فرکانس دقیق و اثبات شده ای رو استفاده میکنیم که در همه شرایط اقلیمی ثابت هست و درست هم جواب میده و در عین حال اپراتوری رو هم برای شخص راحت میکنه. در عوض فقط یک ولوم قدرت وجود خواهد داشت که برای حجم گیری و کم و زیاد کردن شعاع ردیابی قابل استفاده هست.