انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:08pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

alidadashi نوشته است:
ebi-gold نوشته است:
علی جان یک عکس واضح از پشت و روی مدارت بزار ولی به احتمال زیاد مشکل مدار شما فکر کنم از درست پروگرام نکردن میکرو باشه

ابی جان پدرم در اومد از بس پروگرام کردم X( X( X(

علی آقا شما زحمت بکشید مدار رو کامل کنید به همراه نصب سوئیچ ها یا کلید ها ، تا همراهی های بعدی صورت بگیره ، بنده هم به این مورد برخوردم و وقتی میکرو رو پاک کرده و دوباره پروگرم کردم ، این مشکل حل شد و ال سی دی بالا اومد @};- شما لطف کن کلیدهارو هم وصل کن ، درضمن از سالم بودن ال سی دی اگر مطمئن هستید دراینصورت اتصالات رو چک کنید تا مطمئن بشید تمام قطعات در جای خودشون باشن . انشاا.. موفق خواهید شد ./

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 21 دی1393 - 11:26am
مدیر سایت
مدیر سایت

علی آقا فکر میکنم اشکال مدارتون رو متوجه شدم ، اگر مطمئن هستید میکرو رو درست پروگرم کردید و حتماً میکرو پروگرم هست ! و تمام ولتازهاتون هم درسته ، فقط میمونه اتصالات ال سی دی شما !
شما زحمت بکشید پایه هایی که به ال سی دی برای اتصال سیمها وصل کردید و از بالا لحیم کردید رو جدا کنید و سیمها رو مستقیماً فقط از یکطرف به نقاطی که با رنگ قرمز مشخص شده لحیم کنید و از سوراخ ها عبور ندید ، همین کاری که بنده انجام دادم و مشکلی هم نداره ، فقط با ظرافت اتصال بدید و دقت کنید پایه ها به هم اتصال نکنن ، وقتی به امید خدا ال سی دی روشن شد ، سپس روی پایه هارو با چسب حرارتی پوشش بدید ؛ انشاا.. درست میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 21 دی1393 - 11:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان قاعدتا فرقی بين اين سمت و اون سمت ال سيدی نيست که ،،،حالا چطور و چه دليلی داره اين حرف شما خوبه عرض کنيد تا ما هم ياد بگيريم

یکشنبه 21 دی1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
اسدجان لطفا در تايپيک خودش مطرح کنيد
ياحق

ارش جان اینجا تایپیک خودشه دیگه. این اقا اومدند گفتند 12 رگولاتور 20 درصد بردش از این مدار بیشتره ! ما که نمی خواهیم سرمون رو پایین بندازیم فقط مدار بسازیم . همان طور که خودت هم میدونید همه دنبال مداری هستیم که هم ثبات و بردش زیاد باشه .فعلا که این مدار بردش نسبت به دیگر مدارت خوب بوده یعنی اگه در حد مدارات دیگه هم باشه باز چون دیجیتال هستش .خیلی ارزش داره . ولی خوب اگه من باز بدونم مدار انالوکی وجود داره که 20 درصد بردش از این مدار بیشتر هستش نه تنها من بلکه خود شما هم سراغش میرید . هر چند میدونم اقا رستم احتمالا تو تستشون اشتباه کردند . یا هدفشون چیز دیگری هستش . چون فعلا کسی فلز 30*30 رو تو حدود 2.5 نتونسته بگیره هر کسی هم گفته فقط در حد تایپ کردن بوده . و هروقت هم درخواست فیلم شده طفره رفتند .یا برف اومده یا زمین کج بوده یا باران اومده :D به نظر شخص بنده اگه واقعا دوستان اون تستها رو انجام دادند درست بوده باشه . که خودم امروز یا فردا نتیجه رو اعلام میکنم .در ضمن دوستان قرار بود فیلم بذارند همچنان منتظریم .موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 12:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی اقا شما اول چک کنید ولتاژ5 ولت را روی رگولاتور 7805 دارید و بعد جامپر زیر میکرو را فراموش نکردین نکته بعدی ایا شما با روش چیدمان فیوزبیت ها که اقا حمید فرمودن داری پروگرم میکنید تو این قسمت دقت کنید در پنجره وسط هنگام تنظیم فیوز بیت باید d9 باشه و دو پنجره کناری فرقی نداره که داخل فایل توضیحات موجوده چک کنید و نهایتا ایراد میتونه از سیمهای اتصال برد به ال سی دی باشه موفق باشید

یکشنبه 21 دی1393 - 1:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
مهدی جان قاعدتا فرقی بين اين سمت و اون سمت ال سيدی نيست که ،،،حالا چطور و چه دليلی داره اين حرف شما خوبه عرض کنيد تا ما هم ياد بگيريم

آقا آرش شما خودت خیلی چیزها میدونی ما باید از شما یاد بگیریم !
علت اینکه بنده به علی آقا در مورد ال سی دی این روش رو عرض کرم ، به این خاطر بوده که به گفته علی آقا تمام مسائل مدارشون میزان و درسته ! و میکرو هم مشکل نداره و پروگرم هست و ولتازها هم درست هستن ، برای همین ممکنه اتصالات روی ال سی مشکل داشته باشه

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 21 دی1393 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی اقا مشکل شما فکر کنم از میکرو باشه . شما باید بار اول در دو مرحله پروگرم کنید. شما با همون نرم افزار مهندس کار کنید 1- اول تنظیم فیوز بیتها و پروگرم کردن فیوز بیت که سمت راست نرم افزار رو رایت بزنید فیوز بیت پروگرم بشه و2- مرحله دوم پروگرم کردن خود فایل هگز هستش که فایل هگز رو انتخاب کنید بعدش رایت رو بزنید دیگه تمامه دیگه سری بعد پروگرم فیوز بیت نمی خواد مدار من هم الان با یک استارت راه افتاد . من یک بار فیوز بیت رو پروگرم کردم و بار دوم فایل هگز .علی جان اینکارا رو انجام بده درست میشه . اگه خواستید شماره تلفن خصوصی بدم با تلفن راهنمایت کنم .موفق باشید. درضمن مهندس حمید خسته نباشید تشکر میکنم بابت ارایه مدار @};-

یکشنبه 21 دی1393 - 1:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان تست گرفتن یه شرایطی داره که باید فراهم بشه. متاسفانه آب و هوا یاری نمیکنه. مثلا خود من به خاطر 40 سانت برف رو زمین و سرمای شدید ، حتی نمیتونم بیرون وایسم چه برسه به تست اونم از نوع استاندارد
به هر حال خواهش میکنم از شما و دیگر دوستان کمی هم شرایط رو در نظر بگیرین. من اولین کسی بودم که گفتم به صورت مستند تست میگیرم و الانم رو حرفم هستم. اما شرایطش مهیا نیست. @};- @};-

یکشنبه 21 دی1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن علی اقا برای نصب LCD هم مشکلی وجود نداره اقا حمید خیلی ساده طراحی کردند شما روی برو ال سی دی رو نگاه کنید شماره 1 رو به مدار حمید که شماره 1نوشته وصل کنید و الی اخر فقط چهار تا وسط که هم روی مدار مهندس حمید و هم روی ال سی دی جای خالی داره شما هم خالی بذار همین در ضمن روی LCD شماره 1 و 16 نوشته شده مشخص هستش. اگه میتونی یه عکس از مدارت بذار

یکشنبه 21 دی1393 - 1:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
اسد جان تست گرفتن یه شرایطی داره که باید فراهم بشه. متاسفانه آب و هوا یاری نمیکنه. مثلا خود من به خاطر 40 سانت برف رو زمین و سرمای شدید ، حتی نمیتونم بیرون وایسم چه برسه به تست اونم از نوع استاندارد
به هر حال خواهش میکنم از شما و دیگر دوستان کمی هم شرایط رو در نظر بگیرین. من اولین کسی بودم که گفتم به صورت مستند تست میگیرم و الانم رو حرفم هستم. اما شرایطش مهیا نیست. @};- @};-

درسته حمید جان منظور من شما نبودید الان اینجا هم هوا بارانی هستش . منظورم اون کسایی هستش که ادعای چند متر برد رو میکنند بعد از چند ماه هم فیلم نمی ذارند اگه هم بذارند فقط فیلم انگشتر رو میذارند. که هدف ما سکه یابی نیستش بلکه عمق زیاد برای فلزات بزرگ مثلا 15*15 سانتی هستش داداش من به شما جسارت نکردم شما تازه مدار رو ساختید که بیشتر منظور من مدارت تی ال و رگولاتور هستش چند تا فیلم هم گذاشتند ولی اون چیزی نبود که خودشون میگفتند .موفق باشید @};-

یکشنبه 21 دی1393 - 1:38pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , zebelxan و 499 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure