انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام من فقط اون کادر وسط رو d9کردم بقیه دیگه رو 1 کردم الان السیدی روشن میشه و کم نور هست و یک چهارخونه ردیف کم رنگ در بالای السیدی نمایش داده میشه و بعد چهار خونه میره؟

یکشنبه 21 دی1393 - 1:41pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
علی جان شما در زمانیکه 4 خونه رو خوب دیدین کلید اوکی رو بزنین ببینین ثابت میشه یا نه؟
احتمال کنتراست ال سی دی تنظیم نیست.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 21 دی1393 - 1:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا کلید اوکی رو میزنم چهار خونه تبدیل میشه به این خطهای خرچنگ قورباغه
http://s4.picofile.com/file/8163124784/20141023013.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 دی1393 - 1:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
arash99 نوشته است:
مهدی جان قاعدتا فرقی بين اين سمت و اون سمت ال سيدی نيست که ،،،حالا چطور و چه دليلی داره اين حرف شما خوبه عرض کنيد تا ما هم ياد بگيريم

آقا آرش شما خودت خیلی چیزها میدونی ما باید از شما یاد بگیریم !
علت اینکه بنده به علی آقا در مورد ال سی دی این روش رو عرض کرم ، به این خاطر بوده که به گفته علی آقا تمام مسائل مدارشون میزان و درسته ! و میکرو هم مشکل نداره و پروگرم هست و ولتازها هم درست هستن ، برای همین ممکنه اتصالات روی ال سی مشکل داشته باشه

مهدى جان قصدم توهين ياجسارت نبود شما استاد ماهستی ،فقط خواستم بدونم شايب نکته اى باشه که من خبر نداشته باشم مثل احتمال قطعی از سمتى از ال سيدى يا هر مورد ديگه

یکشنبه 21 دی1393 - 1:57pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
آقا کلید اوکی رو میزنم چهار خونه تبدیل میشه به این خطهای خرچنگ قورباغه
http://s4.picofile.com/file/8163124784/20141023013.jpg

سلام دوستان
علی جان شما توی یکی از پایه های ال سیدی اتصالی دارین.
منم همچین مشکلی توی چنس داشتم که بعدا با رفع اتصال حل شد.
البته عرض کنم ممکنه اتصالی از زیر فیبرت و قسمت ال سی دی هم باشه.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 21 دی1393 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

والا چشمام در اومد انقدر نگاه کردم برد رو من وقتی فیوزبیتها رو اینطوری تنظیم میکنم مثل عکس بالا نشون میده ولی وقتی مثل مهندس حمید تنظیم میکنم اصلا السیدی روشن نمیشه؟
پیوست:
2015-01-01_020901.jpg
پیوست:
2015-01-01_020901.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 21 دی1393 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
سلام من فقط اون کادر وسط رو d9کردم بقیه دیگه رو 1 کردم الان السیدی روشن میشه و کم نور هست و یک چهارخونه ردیف کم رنگ در بالای السیدی نمایش داده میشه و بعد چهار خونه میره؟

مگه برای پروگرم از d1استفاده نميکنی؟؟؟شما دوباره پروگرم کن و با ورژن آخری هگز و از d1استفاده کن

یکشنبه 21 دی1393 - 2:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی اقا از میکرو هستش درست پروگرم نشده . وشما لطف کنید پایه های ال سی دی رو با تیونر خوب بشورید روغنی هستش همین هم باعث مشکل میشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
rostam نوشته است:
ganbari نوشته است:
رستم جان با این حساب شما دوتا مدار 12رگولاتور و fplمهندس حمید رو دارین. منتظر نتایج مقایسه تست برد دو دستگاه هستیم . ;;)
امیدوارم مارو بی خبر نزارید. @};-

دوست خوبم جناب قنبری مطمعن باشید که مدار 12 رگلاتوره مدار بی نقصی است به شرط اینکه درست مونتاژ بشه و از قطعات مرغوب استفاده بشه و دستگاه حمید خان هم با توجه به قطعات موجود و سادگی خاص که نشانگر نبوغ بالای حمید خان و اهمیت ایشان برای ساخت دستگاه توسط مبتدیان است هم از هر نظر بی نقصه که انشا الله بهتر هم میشه
دستگاه مهندس حمید اگر با همین سرعت آپگرید بشه انشا الله از همه دستگاههای موجود بهتر میشه و این یه افتخاره برای همه ما
ولی در کل تا به حال تقریبا 20 درصد قدرت سنسش از 12 رگلاتوره دیجیتال من کمتره و فعلا تفکیک هم نداره و دمو است
ولی از نظر آپشنهای اوپراتوری FPI(چه اسم قشنگی)بسیار سرتر از 12 رگلاتوره است
موفق باشید

دوست عزیز 20 درصد یعنی الان باید همون فلز 30*30 شما رو با لوپ 50 سانتی خودت حدود 2.5 متر بزنه . پس چرا هیچ کدام از افرادی که مدار شما رو ساختند به این نتیجه نرسیدند حتی بردش از تی ال 12000 کمتر هم بود ؟ البته من مدار شما رو نساختم ولی میدونستم همون تی ال میشه [-( میشه لطف کنید یه فیلم کوچلو از فلز 30*30 بذارید . سکه رو نمیگم فلز 30*30 با لوپ 50 سانتی طبق فرمایشات شما. منتظریم :-?

با سلام اسدف عزیز
شما لطف کنید بفرمایید کدوم یک از دوستان مدارو اونجور که گفتم ساخته(بجز کاوشگر عزیز)و اون تایپیک رو نگاه کن ببین کی نتایج کارشو گفته - تو همون تایپیک اگر خوب دقت کنید تمام فیلمها چه تفکیک چه تصویر چه قدرت سنس رو گذاشتم
خواهش میکنم یکم همت داشته باشید و دنبال لقمه خیلی راحت نباشید-شما لطفا تایپیک 12 رگلاتوره رو برسی کنید اگر کاستی بود من در خدمتم -لطفا ادامه بحث 12 رگلاتوره را به تایپیک خودش منتقل کنید
با عرض پوزش از حمید خان عزیز
موفق باشید

یکشنبه 21 دی1393 - 3:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
با سلام اسدف عزیز
شما لطف کنید بفرمایید کدوم یک از دوستان مدارو اونجور که گفتم ساخته(بجز کاوشگر عزیز)و اون تایپیک رو نگاه کن ببین کی نتایج کارشو گفته - تو همون تایپیک اگر خوب دقت کنید تمام فیلمها چه تفکیک چه تصویر چه قدرت سنس رو گذاشتم
خواهش میکنم یکم همت داشته باشید و دنبال لقمه خیلی راحت نباشید-شما لطفا تایپیک 12 رگلاتوره رو برسی کنید اگر کاستی بود من در خدمتم -لطفا ادامه بحث 12 رگلاتوره را به تایپیک خودش منتقل کنید
با عرض پوزش از حمید خان عزیز
موفق باشید

رستم جان تا جایی که یادمه چند تا از دوستان ساختند به نتیجه مطلوب نرسیدند بقیه دوستان هم دیگه پیگیری نکردند دنبال لقمه راحت نیستیم داداش یه LCD اضافه کردند چند تا دکمه اضافه کردند هم خیلی کار شقی نیستش زمانی لقمه راحت میشه که شما مدار از خودت طراحی کنید دوستان منتاژ کنند به این میگن لقمه راحت #:-s کسی وقتش رو روی مدار مشکل دار نمیذاره شما اول باید یکی خودت میساختید تا بقیه هم میساختند اگه شما به تایپیک خودت مراجعه کنید چند تا از پستها رو مطالعه کنید چند جا شما شماره قطعات رو اشتباه گفتید که دوستان هم گوش زد کردند به همین خاطر خود من هم نساختم از اقای کاوشگر هم خبری ندارم ولی فکر نکنم ایشان هم نتیجه مطلوب گرفته باشند در هر حال هر کی نتیجه گرفته تو تایپیک خودش فیلم رو ارایه بده.موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 3:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , Google , zebelxan و 492 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure