انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:48am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای علی داداش مشکل شما 100 درصد از پروگرم کردن میکرو هستش چرا فیوز بیتها رو اونجوریب تنظیم کردید :-?

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم از مدارم همه جوره پروگرم میکنم بالا میاره مشکلی نداریم :D
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=f0b7cdfef1ea254dded1fccf9725ae70

یکشنبه 21 دی1393 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
asadof نوشته است:
rostam نوشته است:
ganbari نوشته است:
رستم جان با این حساب شما دوتا مدار 12رگولاتور و fplمهندس حمید رو دارین. منتظر نتایج مقایسه تست برد دو دستگاه هستیم . ;;)
امیدوارم مارو بی خبر نزارید. @};-

دوست خوبم جناب قنبری مطمعن باشید که مدار 12 رگلاتوره مدار بی نقصی است به شرط اینکه درست مونتاژ بشه و از قطعات مرغوب استفاده بشه و دستگاه حمید خان هم با توجه به قطعات موجود و سادگی خاص که نشانگر نبوغ بالای حمید خان و اهمیت ایشان برای ساخت دستگاه توسط مبتدیان است هم از هر نظر بی نقصه که انشا الله بهتر هم میشه
دستگاه مهندس حمید اگر با همین سرعت آپگرید بشه انشا الله از همه دستگاههای موجود بهتر میشه و این یه افتخاره برای همه ما
ولی در کل تا به حال تقریبا 20 درصد قدرت سنسش از 12 رگلاتوره دیجیتال من کمتره و فعلا تفکیک هم نداره و دمو است
ولی از نظر آپشنهای اوپراتوری FPI(چه اسم قشنگی)بسیار سرتر از 12 رگلاتوره است
موفق باشید

دوست عزیز 20 درصد یعنی الان باید همون فلز 30*30 شما رو با لوپ 50 سانتی خودت حدود 2.5 متر بزنه . پس چرا هیچ کدام از افرادی که مدار شما رو ساختند به این نتیجه نرسیدند حتی بردش از تی ال 12000 کمتر هم بود ؟ البته من مدار شما رو نساختم ولی میدونستم همون تی ال میشه [-( میشه لطف کنید یه فیلم کوچلو از فلز 30*30 بذارید . سکه رو نمیگم فلز 30*30 با لوپ 50 سانتی طبق فرمایشات شما. منتظریم :-?

باسلام

جناب اسدف عزیز باعرض معذرت ولی 20% فاصله 160 سانت 192 سانت میشه نه 2.5 متر بقول شما. :D

جناب رستم عزیز البته در این مورد بنده با جناب اسدف عزیز موافقم : اینکه شما اگه مدار رو خودتون از نو مونتاژ میکردید و با مشکلاتش مواجه میشدید شاید بهتر در جریان ایراد واشکالات و همینطور در سدد رفع عیوب مدارات دوستانی که اونو ساختند و نتیجه مطلوبی ازش عایدشون نشد قرار میگرفتید ( ازجمله خود بنده).کما اینکه جنابعالی مدار آماده را از شخصی تحویل گرفتید.

یکشنبه 21 دی1393 - 3:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش گفتم حدود 2.5 :D فعلا که مهندس حمید زده تو کاسه کوزه دوستان بازار کساد شده مگه دوستان بتونند با اضافه کردن چراغ قوه یا ... :)) رستم جان با شما نیستم داداش ناراحت نشید عزیز برادر شما تو 12 روگولاتور هم سعی خودت رو کردی @};-

یکشنبه 21 دی1393 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جون منظورتون کدوم کاسه و کوزه است؟ کدوم بازار؟

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 21 دی1393 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:

پس از هیچی خبر نداری :-w

یکشنبه 21 دی1393 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
اقای علی داداش مشکل شما 100 درصد از پروگرم کردن میکرو هستش چرا فیوز بیتها رو اونجوریب تنظیم کردید :-?

سلام اسد جان
من با اين قسمت حرفتون مخالفم چون ايراد اين دوستمون علي داداشي قطعا از اتصالات ال سي دي هستش وقتي بالا مياد و به هم ريخته هست يعني ميکرو داره درست کار ميکنه و اتصالات نمايشگر يه مشکلي داره alidadashi عزيز شما با دقت تمام اتصالاتت رو چک کن با مولتي متر هم چک کن ببين قطعي يا اتصالي بين پايه هاي ال سي دي نداري

یکشنبه 21 دی1393 - 4:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:

پس از هیچی خبر نداری :-w

بگو ما هم بدونیم! :D

اگه فروشنده ها رو میگی، معلومه!

بازار قطعه فروشان هم که، اون هم معلومه!

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 21 دی1393 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان شرمنده خیلی ببخشید ولی میخواستم یه چیزی بگم

اولین فایل و که استاد حمید گذاشته اگه نگاه کنید 700 و خورده ای و آخرین ویرایش یعنی هگز 1.38 رو هم 109 بار دانلود شده از بین این همه دانلود یعنی چند تا از دوستان که نتایج تست رو گرفتن فقط مونتاژ کردن تو رو به خدا به خودتون بیاین این بحثهای الکی رو ول کنید یه چند تا تست بگیرین ببینیم آخرش چی میشه شاید ایرادهایی باشه که فعلا به چشم من و تعدادی از دوستان نخورده والا حمید آقا از خواب و زندگیش زده داره با جدیت رو این مبحث کار میکنه من و شما به یه چیزی برسیم که الحمد الله ما هم نشستیم سر بحثهای الکی ...
اصلا ول کنین بابا خودم تا فردا میرم سر زمین یه چند تا دیگه تست میگیرم
فقط موندم اگه تا الان این مدار منتشر نمیشد چند نفر دیگه شب و روز به حمید آقا گیر میدادن که تو رو خدا یه پالسی درست و حسابی بساز

یه چیزی که مفت در اختیار آدم باشه معمولا قدرش رو نمیدونیم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 21 دی1393 - 4:07pm
مدیر کل
مدیر کل

ضمن تشکر از دوستان عزیز چند مطلب هست لازم میدونم عرض کنم!
ببینید در خصوص مقایسه با مدارات دیگه بنظر من این بحث زیاد به صلاح پیشبرد این پروژه نیست. هدف ما ارائه چیزی بدرد بخور برای علاقه مندان و نیازمندان در این زمینه بوده و شکر خدا داریم در این مسیر بخوبی به جلو میریم. پس لزومی نداره با مطرح کردن بحث سایر مدارات از یک سو پیشرفت این پروژه رو مختل کنیم و از سویی آب به آسیاب بعضی ها بریزیم!
از نظر من هر مداری به جای خودش ارزش خاصی داره و اگر دقت کنین بنده هم هنوز حتی یکی بار عرض نکردم فلان مدار بدرد نمیخوره و همه رو بذارین کنار بیاین اینو بسازین! در این مورد اگر کسی چیزی گفته طبیعتا نظر شخصی خودش هست و همه نظرات شخصی به شرطی که قصد هدایت اذهان عمومی در جهتی خاص رو نداشته باشن قابل احترام هستن.
در مورد بازار دیگران و کسب و کار دیگران هم طبیعتا من نظری ندارم و اگر حتی فروشنده ای هم فکر میکنه بهش لطمه ای خورده یا میخوره بهتره اون هم کیفیت کار خودش رو بالاتر ببره! بهرحال ما تلاشمون باید این باشه که در نهایت چیزی که مصرف کننده استفاده میکنه کیفیت بالاتر داشته باشه نه اینکه مثل شرایط فعلی بازار فلزیابی هر فروشنده ای هر دروغی رو تحویل ملت بده و عملا از این داستان فلزیابی فقط فروشندگان بهره ببرن و مصرف کنندگان چیز خوبی گیرشون نیاد!
از این گذشته در مورد برخی مدارت دیگه که شاید یک سال یا حتی بیشتر هست که در انجمن قرار دارن بنظر من بحث بیهودست و هر ادعایی هم که باشه از درجه اعتبار ساقطه و دیگه بعد این همه مدت بیان کردنش اون هم در این تاپیک موضوعیتی نداره! بنده هم قصد ندارم در مورد تک تک این موارد واکنش مستقیمی نشون بدم. ولی در لفافه عرض کنم ؛ مداری که ماههاست در انجمن موجوده و خیلیا هم ساختنش طبیعتا هر چه که هست کاراییش مشخصه و دیگه الان نمیتونه یهو کارایی ویژه پیدا کرده باشه!!! گو اینکه اکثر مدارت فلزیاب حداقل در مورد برد فلزیابی داخل خاک نتایجشون مشابه هم هست و تلاش ما هم روی بهتر کردن نتیجه بیشتر از طریق مسائل دیگری هست. وگرنه داخل هوا که خیلی کارها میشه کرد و نمایش عمومی هم داد که برد فلزیاب فلانقدر شده! همون مدار رو میبرین روی خاک میبینین امکان نداره با اون حساسیت و بالانس بشه باهاش کاوش کرد. بنابراین بیان بعضی از اینجور حرفها یا از سر بیسوادی و بی تجربگی هست یا در جهت تحمیق دیگران به نفع اهداف شخصی! لذا از دوستانی که بخصوص خودشون تجربیات زیادی در زمینه ساخت مدارات مختلف دارن خواهش میکنم ملاک رو صرفا بنا بر یافته ها و تستهای شخصی خودشون قرار بدن و به این قبیل حرفهایی که زده میشه و احتمالا در آینده بیشتر هم خواهد بود توجه نکنن. در عین حال بنده هم سعی میکنم به نوبه خودم و البته به یاری دوستان پروژه رو تا جایی بیش از این جلو ببرم که روز به روز ابعاد فنی این طرح قوی تر بشه تا جای حرف و بحث کمتری هم وجود داشته باشه.

یکشنبه 21 دی1393 - 4:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 117 , 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 464 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure