نویسنده |
پیغام |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
یکشنبه 21 دی1393 - 4:23pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در خصوص مشکل دوستمون جناب alidadashi هرچند در خصوصی هم به ایشون توضیح دادم ولی باز هم اینجا توضیح بیشتری میدم بلکه دوستان در آینده هم متوجه باشن و خودشون هم لطف کنن دوستان جدید رو راهنمایی کنن. ببینید مدار که واقعا سادست و چیز خاصی نداره و توضیحات هم واضحه! در خصوص نحوه پروگرام هم ایشالا مسائل مرتفع میشه و دیگه از این چالشی که پیش روی برخی دوستان هست عبور خواهیم کرد. اما در مورد روشن نشدن ال سی دی توجه کنین که چون قسمت نور ال سی دی توسط فرمان خاص میکرو باید روشن بشه ؛ اگر حتی نور ال سی دی هم نمیاد ؛ یا ال سی دی مشکلی داره یا اتصالاتش درست نیست یا میکرو درست کار نمیکنه. بحث چک کردن اتصالات که در هر مداری واضحه و نیازی به توضیح نیست! ولی در مورد میکرو یا مساله از پروگرام و بخصوص تنظیم فیوز بیت هست که خیلی توضیحش رو دادیم و یا مشکل در رابطه با کریستال و حتی خازنهای 18 پیکو هست. کریستال قطعه حساسی هست و اگر موقع مونتاژ حرارت زیادی ببینه ممکنه خراب بشه. از این گذشته بصورت موردی بعضی از کریستالهایی که خریداری میکنین ممکنه خراب باشن که تجربشو در گذشته هم داشتیم. لذا با توجه به ارزان بودنش توضیه میکنم دوستان حداقل 2 کریستال تهیه کنن که به مشکل نخورن. اما خازنهای 18 پیکو در ارتباط با کریستال مهم هستن و اگر خراب باشن یا مقدارشون اشتباه باشه فرکانس درستی برای کارکرد میکرو وجود نخواهد داشت و لذا میکرو درست کار نمیکنه. در مورد بهم ریختگی نوشته ها روی صفحه ال سی دی متاسفانه خیلی مسائل ممکنه دخیل باشه که علاوه بر نکات فوق میشه به خرابی خود ال سی دی یا حتی میکرو هم اشاره کرد! در این موارد گاهی لازم میشه بخاطر یک قطعه که کاملا خراب هم نیست ولی معیوب هست و درست کار نمیکنه ؛ قطعات تک به تک عوض بشن! بهرحال این هم از بحث کیفیت قطعات موجود در بازار ماست که گاها کار دست آدم میده و متاسفانه کاریش هم نمیتونیم بکنیم. یکی از دلایل اصلی که سعی کردم حتی یک قطعه اضافی در مدار کار نکنم همینه! حالا دیگه حساب مداراتی که قطعات بیشتر دارن که کاملا مشخصه و آدم هرچقدر هم وارد باشه دیگه قطعه معیوبی که از بازار خریده رو نمیتونه کاریش کنه! فقط میشه پیدا و تعویضش کرد تا مشکل حل بشه.
|
یکشنبه 21 دی1393 - 4:26pm |
|
|
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید این بحث تفکیک به کجا رسیده .می شه بهش امیدوار بود.؟؟
|
یکشنبه 21 دی1393 - 4:29pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت دوستان در تائید کلام مهندس حمید عرض کنم خدمتتون که با دید مناسب به این طیف از علم ازتون خواهش میکنم که قضاوت .مقایسه .تعریف تمجید ات از هر مداری رو تو یه جای مناسب انجام بدن به نظر بنده فکر نمیکنم پیشداوری در مورد هر پروژه ای نه تنها این اثر مهندس که هنوز داره راه های رشد و بهبود را طی میکنه و هنوز به تکامل 100 % نرسیده واز طرف خود طراح و سازنده پایان کار پروژه اعلام نشده کار فنی و درستی باشه .و از دوستان خواهش میکنم فقط همت خودشونو معطوف به بهبود کارکرد این مدار بکنن از خدا برای همگی آرزوی سلامتی دارم
|
یکشنبه 21 دی1393 - 4:36pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ganbari نوشته است: حمید نوشته است: خسته نباشی پویا جان. بله مقاومت لوپ اندکی روی دیلی تاثیر داره. بطور کلی لوپی که مقاومتش بیشتر باشه اندکی دیلی کمتری داره. با این حال بین 18 و 22 میکروثانیه تفاوت خیلی کمی وجود داره و در کاوش تقریبا بی تاثیر هست. مهندس واقعا دستت طلا.خیلی گلی. مهندس جان سو تفاهم نشه ولی تا اونجایی که من میدونم با افزایش مقاومت لوپ باید زمان به صفر رسیدن ولتاز برگشتی از کویل کمی بیشتر باشه . با مقاومت بیشتر لوپ انرزی مغناطیسی ذخیره شده در لوپ باید کمی دیر تر با استفاده از مقاومت دمپینگ تخلیه یشه. در این صورت باید دیلی که در نظر گرفته میشه کمی زیادتر باشه .اگه من اشنباه می کنم لطفا راهنمایی کنید . فدات مهندس خواهش میکنم. نه عرض بنده درست بود. با اسکوپ تست کنین متوجه میشین. اصولا من چیزی رو تعریف نمیکنم! خودش از روی نمونه های موج اندازه گیری رو انجام میده و لحظه دیلی رو در میاره. پس مشکلی نیست. وقتی مقاومت لوپ بالاتر باشه جریان عبوری کمتر میشه و انرژی اولیه ضعیف تری تولید میشه که سبب میشه لوپ اندکی زودتر هم تخلیه بشه. در واقع مطلب شما گرچه درسته ولی در این خصوص فقط لحظه قطع پالس مهم نیست! موضوع اینه که مقاومت بالاتر در طول پالس سبب میشه که میدان ضعیف تری ایجاد بشه که طبیعتا زودتر هم تخلیه میشه. در مجموع دو بخش ارسال و دریافت این تفاوت جزئی هست ولی دیلی رو کمی کاهش میده. مهندس جان اوکی .حدث می زدم باید اینطوری باشه .با توجه به مدار معادلی که برای یک لوپ میشه کشید.مقاومت لوپ با سلف ایده ال لوپ سری میشه و هر چه بیشتر باشه جریان کمتری از لوپ عبور میکنه.وخاصیت خازنی هم باید یه خازن با مدار RLسری موازی کرد.
|
یکشنبه 21 دی1393 - 7:03pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز خسته نباشین ! با وجود برف زیادی که تو منطقه ما باریده ، اما یه جایی رو سراغ دارم که البته حدود 60 کیلومتر با ما فاصله داره و برای تست مناسبه. اگر امشب اونجا بارندگی نباشه ، فردا چند تا تست خوب میگیرم. فقط خواستم دو تا سوال خدمتتون داشته باشم . اول اینکه امکان استفاده از سیستم های پالسی به عنوان دتکتور فضای خالی از نظر علمی وجود داره و اگر جواب مثبته ، آیا میشه به fpi این قابلیت رو اضافه کرد؟ در واقع این سوال به این دلیل به ذهن من رسید که تو فلزیاب دلتا پالس 3 این قابلیت بدون استفاده از سنسور مگنتومتر در اون سیستم وجود داره ( البته تا جایی که من میدونم و البته از کیفیت و کارایی اون خبری ندارم ) سوال دوم من در مورد بحث تفکیک همین مدار fpi بود که فکر میکنین تا چه زمانی این قابلیت به مدار افزوده خواهد شد و آیا استفاده از مود تفکیک ، منجر به کاهش برد فلزیابی خواهد شد ؟ شما فرمودین که اضافه کردن تفکیک در حد آهن و غیر آهن خواهد بود و البته به نظر بنده کاملا کافیه و در صورتی که همین حالت به درستی و خطای کم ، عمل کنه بسیار رضایت بخش خواهد بود . خواستم خواهش کنم کمی در این باره توضیح بدین که این مساله هم کاملا روشن بشه. خیلی ازتون ممنونم مهندس جان
|
یکشنبه 21 دی1393 - 7:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون حامد عزیز. ایشالا که موفق باشین. سوال اول شما سوالی جالب و بسیار خوب بود! در واقع این تست به عهده شما و سایر دوستان هست چون برای من واقعا تست حفره بسیار مشکله و شرایط ویژه ای نیاز داره که در اختیار ندارم. مختصر عرض کنم اگر چنین امکانی باشه ؛ شما باید با دقت بسیار زیاد روی علامت (!) که نمایش داده میشه بهش پی ببرین!!! در واقع حدس من این هست که اگر شما فلزیاب رو روی قسمتی از زمین که دارای حفره هست ببرین باید برای لحظاتی علامت ! پدیدار بشه. طبیعتا برای تست دقیق تر این قضیه باید گزینه گراند خاموش بشه تا تطبیق خودکار وجود نداشته باشه. اگر به نتایج خوبی در مورد این تست برسین میشه براحتی برای فلزیاب حالت حفره یاب هم تعریف کرد. وگرنه چیز دیگری بنظر من نمیرسه. در مورد سوال دوم عرض کردم فعلا کارهای مهمتری هست و باید بهترین حالت سنس بصورت ال متال توسط خودم و شما مورد تایید باشه تا بعد با خیال راحت بشه رفت و سر قضیه تفکیک وقت گذاشت. چون محاسبات برنامه تفکیک پیچیدست و دوست ندارم برای سنس کلی فلز مشکلساز بشه. از طرفی اگر در حال حاضر مشکلی باشه دیگه رفع کردنش همزمان با مساله تفکیک بسیار سخت تر میشه و ادامه پروژه رو با مشکل مواجه میکنه. پس فعلا صبر میکنیم تا نتایج مشخص تر بشه. هر وقت مدتی گذشت و ایرادی بنظرمون نرسید یا بهرحال دیگه نتونستیم از این بهترش کنیم باید رفت و تفکیک رو شروع کرد. زمان احتمالی شروعش فکر میکنم از 1 ماه آینده میتونه باشه.
|
یکشنبه 21 دی1393 - 8:48pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
ممنونم مهندس حمید عزیز از پاسختون در واقع اگر اشتباه نکرده باشم ، به علت ایجاد میدان مغناطیسی منفی یا اصطلاحا آشفته ناشی از ایجاد حفره یا فضای خالی ، برای لحظاتی هرچند کوتاه ، تنظیمی که دستگاه برای زمین عادی و فاقد حفره در نظر گرفته ، روی حفره از تنظیم و تطابق با زمین خارج میشه و چون اثر میدان مغناطیسی زمین تو اون نقطه کمتر میشه ، آستانه کاهش پیدا میکنه . این اتفاق برای لحظاتی و حداقل تا باز فشردن دکمه بالانس ، منجر به تبدیل علامت - به ! خواهد شد. اگر اشتباه متوجه شدم لطفا تصحیح بفرمایین. ممنونم مهندس جان.
|
یکشنبه 21 دی1393 - 9:37pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام بلاخره دستگاه منهم بالا اومد من به این صورت پروگرامش کردم که توی عکس هست ولی نوشته هاش کمی کم رنگ هست و ولتاژ هم تنظیم نیست مثلا باطری من 18 ولت هست ولی ولتاژ روی السیدی 21.3 رو نشون میده؟ پیوست: 2015-01-01_092930.jpg پیوست: 2015-01-01_092930.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 21 دی1393 - 9:41pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام مهندس حمید، آیا میشه وقتی که دکمه بالانس خودکار(down) را میزنیم،تایم برگشت به منوی اصلی را کاهش داد؟همینطوردرمورد دکمه های افزایش و کاهش حساسیت. اگه ممکنه زحمت این موارد رو بکشید. باسپاس
|
یکشنبه 21 دی1393 - 9:46pm |
|
|
|