انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:06pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای اسدف ممنون ار اینکه اطلاعات تست مدارتون رو در اختیار دوستان قرار دادید.من هم مدارم تمومه .تا فردا شب ان شااه تست کرده و همین جا قرار می دهم.

یکشنبه 21 دی1393 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
asadof نوشته است:
اقای علی داداش مشکل شما 100 درصد از پروگرم کردن میکرو هستش چرا فیوز بیتها رو اونجوریب تنظیم کردید :-?

سلام اسد جان
من با اين قسمت حرفتون مخالفم چون ايراد اين دوستمون علي داداشي قطعا از اتصالات ال سي دي هستش وقتي بالا مياد و به هم ريخته هست يعني ميکرو داره درست کار ميکنه و اتصالات نمايشگر يه مشکلي داره alidadashi عزيز شما با دقت تمام اتصالاتت رو چک کن با مولتي متر هم چک کن ببين قطعي يا اتصالي بين پايه هاي ال سي دي نداري

داداش مشکلش حل شد.از پروگرم کردن میکرو بود :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 21 دی1393 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
اقای اسدف ممنون ار اینکه اطلاعات تست مدارتون رو در اختیار دوستان قرار دادید.من هم مدارم تمومه .تا فردا شب ان شااه تست کرده و همین جا قرار می دهم.

خسته نباشید دوست عزیز مدار خوبی هستش من که هرگز از دیجیتالی به دلیل برد کمشون خوشم نمی امود این یکی واقعا عالی هستش با نتیجه نهایی رو روی زمین هم تست کنیم @};-

یکشنبه 21 دی1393 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
البته یه کار دیگه هم میشه انجام داد،اینکه گزینه ای طراحی بشه که توسط اون بتونیم -برخلاف دکمه بالانس که مدار رو در آستانه قرار میده - صدای آستانه وخونه های نمودار سنس را همزمان افزایش بدیم،تا در زمان سنس فضای خالی، صدا و خونه های نمودار سنس کاهش پیدا کنه.
مهندس حمید عزیز، هدف از بیان اینگونه نظرات،صرفا" کمک به پیشبرد طرح و رسیدن به کمال مطلوب سیستم هست وگرنه قصد جسارت در برابر جنابعالی را نداریم.
قربان شما

یکشنبه 21 دی1393 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اسدف عزیز ممنون از فیلمت بله مشگل حل شده ولی نوشته ها کم رنگ هست ؟

یکشنبه 21 دی1393 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
alidadashi نوشته است:
سلام اسدف عزیز ممنون از فیلمت بله مشگل حل شده ولی نوشته ها کم رنگ هست ؟

با استفاده از گزینهcontrast میتونی رنگ نوشته هارو تنظیم کنی

یکشنبه 21 دی1393 - 11:06pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون asadof عزیز خوشحالم که از نتایج اولیه تست راضی هستین.
پویا جان شما درست میفرمایین. با توجه به این مسائلی که گفته شد بنظرم این کار عملی هست ولی خب در صورت بالا بردن لوپ از سطح زمین هم تشخیص حفره میده! از این گذشته چون سیستم پالسی بر اساس رسانایی کار میکنه ؛ قدرت حفره یابیش نمیتونه در حد فلزیابیش باشه و معلوم نیست تا چه عمقی جواب بده. از طرفی اگر حفره بزرگی وجود داشته باشه که فلز کوچکتری داخلش باشه عملا با اینکه تاثیرات اینها کمی هم رو خنثی میکنه ولی باز اولویت اثرگذاری با فلز هست! پس اگر مساله حفره خالی باشه این سیستم بدرد میخوره و تا حدی جواب میده. ولی اگر دوستان قاعدتا بدنبال حفره ای هستن که داخلش فلز هست ؛ نه بهیچ وجه فایده نداره و خود سیستم فلزیابی باید استفاده بشه! بهرحال میشه روی این موضوع کار کرد. من نظرم این بود که فعلا از طریق بررسی علامت ! این موضوع تست بشه تا بعدا یک فکر درست و حسابی بتونیم براش بکنیم. فعلا اولویت مساله سنس فلز هست.

یکشنبه 21 دی1393 - 11:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشید
مهندس 840 تو سیستم من تو فرکانس 201 داغ میکنه گرماش طوری هست که احساس میکنم به هبت سینگ احتیاج داره البته میشه حرارتشو با دست تحمل کنم ولی باز نسبت به مدارایکه قبلا ساختم زیاد داغ میکنه ایا میتونه از همون ایسی 357 باشه که تقلبی هست ( لوپم یک اهمه و تنظیماتش پیشفرضه)
ایسی رو از پایا خرید کردم تا سه چهار روز دیگه انشالله میرسه دستم
ممنون @};- @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 21 دی1393 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
سلام.اسدف جان ایران میکرو قطعاتت رو فرستاد؟
خاک تو سرشون کنن الهی،من 2شنبه شب سفارش دادم،هنوز وضعیت سفارش در حال آماده شدنه! ~X(
با اینکه مدیرش مثلا آشناس و کلی هم سفارش کردم زود و دقیق بفرستین
خدا ازشون نگذره، جزززز جیگر بزنه اون منشی مسئول فروش افاده ایش که زنگ میزنی الو سلام رو یجور میگه آدم از خیر داد و بیداد کردن میگذره :D :))
( شوخی بود ;) )

سلام داداش بله خیلی وقته فرستاده ولی باز قطعات زمین شناسی رو سفارش دادم الان چند روزه نفرستاده اگه می خوایی زود برسه از ساعت 10 صبح تا 12.30 تو یک تایم زنگ بزن زودتر میفرسته از نظر ارسال مشکلی نداره فقط کمی دیر تر میفرسته

یکشنبه 21 دی1393 - 11:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید
ب نظرم ایده حفره یابی ایده خوبی هست
ب نظر من برای حفره یابی میتونید برنامه رو این جور تعریف کنید اول این ک اصلا فلزی سنس نشود(البته اگر بشه چون خودتون گفتید سیستم پالس بر اساس رسانایی کار میکنه)فقط حفره یابی کنه البته قاعدتا نباید توقع حفره یابی حرفه ای داشت چون اساس سیستم برای فلزیابی هست.
دوم این ک یک بازه برای سیستم تعریف بشه مثلا کویل توی فاصله 20سانتی اگر بالاتر ازین اومد روی صفحه ی علامت بیاد ک نشان بده خارج از بازه هست و صدا ب داشته باشه.وقتی هم ک حفره ای پیدا میشه ی نماد خاص خودش باشه.میشه گفت مثل نمودار ک پویا جان گفتن؛مثلا نصف نمودار وقتی کویل در بازه مشخص شده قرار داره؛ پر باشه و وقتی حفره ای پیدا شد بقیه ی نمودار پربشه وصدا ایجاد بشه :D
البته مهندس این ها یی ک من گفتم فقط جهت هم فکری هستن. :) اگر نه شما خودتون استاد هستید من انگشت کوچیکتون هم نمیشم :D :D
@};-

یکشنبه 21 دی1393 - 11:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125 , 126 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Qazwsxedc و 509 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure