انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان شما براى بلندگو از يک بلندگوی 8اهم استفاده کن و اگه صدات برنگشت دو مقاومت 16و 17 رو چک کن و در صورت لزوم عوض کن ،بيزر بلندگوی مناسبی نيست

دوشنبه 21 دی1393 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان عزیز دیروز به یک فروشگاه در شهرمون رفتم که قضیه ای برام روشن شد که خیلی متاسف شدم بنده تعدادی خازن عدسی و mkt رو با خازن سنجی که حدودا 700 تومن قیمتش بود رو برای تست خازن سنج امتحان کردم که نتیجش واقعا افتضاح بود تمام خازنها مقادیر واقعی نداشتن مثلا 100n مقدارشو 74 میزد مثلا 10n رو 8.3 میزد همینطور mkt رو بنده مدعی شدم دستگاه مشکل داره و فروشنده تعدادی خازن خارجی اوردن ویک عدد تانتالیوم هم که خودم خرید کردم بود که با تست مشخص شد مقادیر این خازنها با 2الی3 صدم اختلاف هست که این قضیه باعث شد بنده بجای 100 نانو از 150 نانو استفاده کنم که مقدارش 102 نانو با خازن سنجه مشخص میشد این قضیه رو هم خدمت شما خواستم اعلام کنم تا دوستانی که دارن هزینه میکنن بتونن جواب بهتری بگیرن در ضمن این دوستمون وارد کننده قطعات هست و خودشون گفتن دو مدل جنس بنده اونجا تهیه میکنم که واقعا باعث تاسفه که دروغ حتی به خازن هم رسیده :-\ X_X

دوشنبه 22 دی1393 - 5:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

Ancient نوشته است:
سلام.اسدف جان ایران میکرو قطعاتت رو فرستاد؟
خاک تو سرشون کنن الهی،من 2شنبه شب سفارش دادم،هنوز وضعیت سفارش در حال آماده شدنه! ~X(
با اینکه مدیرش مثلا آشناس و کلی هم سفارش کردم زود و دقیق بفرستین
خدا ازشون نگذره، جزززز جیگر بزنه اون منشی مسئول فروش افاده ایش که زنگ میزنی الو سلام رو یجور میگه آدم از خیر داد و بیداد کردن میگذره :D :))
( شوخی بود ;) )

بنده بارها خدمت دوستان عارض شدم ضمن خرید از ( فروشگاه نیکو شاپ ) ظرف مدت 2 روز قطعات دست شما خواهد بود ، کیفیت رگلاتورها و آی سی ها هم خوب هستن بنده همیشه از اینجا خرید میکنم و دیگر فروشگاه هارو به فراموشی سپردم ، قطعه ای هم اگر در فروشگاه نبود بصورت تلفنی سفارش بدید براتون تهیه میکنن .. موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 دی1393 - 9:23am
مدیر کل
مدیر کل

محمود عزیز در مورد هر دو درخواست شما شرمنده هستم! :D تصویری که از بالا فرمودین امکانش نیست و اصلا کمکی هم نمیکنه و نیازی هم بهش نیست. در خصوص فایل پروتل هم بدلیل احتمال سوء استفاده بهیچ وجه امکانش وجود نداره! تصویر قرار داده شده صرفا برای ساخت با روش دستی هست. البته شاید جاهایی باشن که از روی تصویر هم براتون فیبر درست کنن. اگر نه که باید خودتون زحمتش رو بکشین و البته کار دشواری هم نیست.

دوشنبه 22 دی1393 - 9:46am
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
راستی آقا حمید، یه خواهش دیگه ؛ ممکنه فایل پروتل پی سی بی رو هم بذارید؟ چون یادمه برای تی ال هرجا میرفتم با فایل پی دی اف یا عکس اصلاً بورد نمیزدن میگفتن فقط فایل اصلی. (قبلاً یه جایی بود انجام میداد که دیگه اونم فقط با فایل سورس بورد میزد) بازم ممنونم. @};-

با سلام
چقدر بعضی ها که برای مردم برد میزنن ماشاا.. زرنگ هستن !

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 دی1393 - 10:15am
مدیر سایت
مدیر سایت

توجه :
آقایون موردی رو با مشورت مهندس حمید باید به عرض برسونم ؛ بهتره برای بدست آمدن بهترین رنج اعداد در گزینه های داخل برنامه برای ثبات و برد حداکثر ، این روش رو انجام بدید :

ابتدا یک قلم و کاغذ بگذارید جلوتون و وقتی دستگاه آماده هست و روشن کردید ، بعد از فشار دادن کلید بالانس اتومات ، دستگاه رنج مشخصی از اعداد بالانس شده اتومات رو با توجه به شرایط و مکان به نمایش در میاره ، که این اعداد رو برای هرگزینه باید بصورت یک جدول داخل کاغذ به ترتیب یاداشت کنید و با فلزات با اندازه ها و جنس مختلف تست کنید و ثبات و برد دستگاه رو یادداشت کنید ؛ سپس شروع به تغیر دادن یکی یکی رنج عددهای آیتم ها کنید ( پهنای پالس - فرکانس - دیلی - حساسیت سنس - بازه انتگرال - ولوم - تون ) در بعضی موارد تغیر یک الی دو عدد از فرکانس باعث ثبات و هماهنگی بهتر دستگاه شده که شما میتونید عدد فرکانس رو از عدد 90 در نظر بگیرد ، عدد گزینه گراند رو هم از 1 تا OFF تست کنید ؛ این هفت مورد رو در کاغذ نوشته و هر دفعه بصورت کامل یک عدد در تمام این هفت گزینه همزمان تغیر بدید و بالا یا پائین ببرید و یاد داشت کنید بصورت یک ردیف مجزا داخل کاغذ و دوباره سنس دستگاه رو تست کنید و اعدادی که بخوبی و ثبات بالا در برد بیشتر و عملکرد دستگاه موثر بوده در ردیفهایی که در کاغذ تشکیل شده به عنوان تنظیمات نهایی در کاوش بهره ببرید و دیگه در محل واقعی گمراه نخواهید بود و بخوبی حریف عملکرد دستگاه خواهید شد با توجه به هر لوپ و هر اندازه ( هم در هوا و هم بصورت لوپ روی زمین میتونید این تست ها و یاداشت برداری های ضروری رو انجام بدید )

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 دی1393 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از سو استفاده از این دستگاه ارزشمند.تعداد دفعات خاموش و روشن کردن دستگاه را به زیر 100 بار کاهش دهید.

دوشنبه 22 دی1393 - 11:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
اقا حمید پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از سو استفاده از این دستگاه ارزشمند.تعداد دفعات خاموش و روشن کردن دستگاه را به زیر 100 بار کاهش دهید.

هر روز واسه خودتون تز ميديد تالار جان 500بارديگه خوبوچه حکمتی داره اين درخواست شما خدا عالمه

دوشنبه 22 دی1393 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چرا مدار تقویت کننده پالس حذف شد !! :D خدا داده از این مدارا. اگر کارایی داشته باشه حتما مهندس حمید خودش فکری میکنه . حالا مدار غنیمتی بود ورش داشتی ؟ :D من که همان موقع سیوش کردم =))

دوشنبه 22 دی1393 - 12:10pm
مدیر سایت
مدیر سایت

amiri630 نوشته است:
چرا مدار تقویت کننده پالس حذف شد !! :D خدا داده از این مدارا. اگر کارایی داشته باشه حتما مهندس حمید خودش فکری میکنه . حالا مدار غنیمتی بود ورش داشتی ؟ :D من که همان موقع سیوش کردم =))

سلام مهندس خوبی انشاا..
منظورتون کدوم مداره ؟

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 دی1393 - 12:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Qazwsxedc و 510 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure