انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 11:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
الان با تعویض 337 این مشگل هم حل شد خداروشکر تنظیم صدا به چه صورت هست؟

علی جان اون فایلی رو مهندس زحمتش رو کشیدن باید از اول بخونی
همه چی توش توضیح داده شده

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 22 دی1393 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

الهی کاش ايمان جان بگيرد ،کمی دنيا به ما آسان ،،،،،،،
ياحق

سه شنبه 22 دی1393 - 12:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس امکانش هست راهنمایی بفرمایی؟
چه عواملی باعث از بالانس خارج شدن دستگاه میشه؟؟
وقتی دستگاه از بالانس خارج میشه چه تغییراتی در مدار رخ میده در کدوم قسمت از مدار بیشتر تاثیر گذار هست ؟
ممنون

سه شنبه 22 دی1393 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید عزیز دستت درد نکنه باز هم مثل همیشه شاهکار کردی ممنون از شما
به لطف شماFelezJoo PIداره روز به روز به یه دستگاه حرفه ای تک تو کل ایران و دنیا بدل میشه
وما هم که تا این زمستون تموم بشه فعلا نظاره گر شاهکار های شما هستیم
پیروز باشید @};- @};- @};- :x :x :x

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 22 دی1393 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
محمود عزیز در مورد هر دو درخواست شما شرمنده هستم! :D تصویری که از بالا فرمودین امکانش نیست و اصلا کمکی هم نمیکنه و نیازی هم بهش نیست. در خصوص فایل پروتل هم بدلیل احتمال سوء استفاده بهیچ وجه امکانش وجود نداره! تصویر قرار داده شده صرفا برای ساخت با روش دستی هست. البته شاید جاهایی باشن که از روی تصویر هم براتون فیبر درست کنن. اگر نه که باید خودتون زحمتش رو بکشین و البته کار دشواری هم نیست.

ممنونم اقا حمید. هر طور صلاح میدونید.
خواهشاً اگر امکانش هست و باعث سو استفاده فرصت طلبا نمیشه در باب تصویر قطعه رو تراک تجدید نظر بفرمایید میدونم سرتون خیلی شلوغه و زیاده خواهیه و باعث زحمت بیشترتون میشه. مزید امتنان خواهد بود. ^:)^
چون خود بنده خیلی ممکنه که مثلاً جهت یه خازن الکترولیتی رو اشتباه بزنم یا در زدن دقیق محل یک مقاومت یا جامپر یا یک خازن ریز عدسی اشتباه کنم. باورت نمیشه الآن که دارم بوردو سوراخکاری میکنم غصه اسمبل دقیق قطعاتو گرفتم آخه کمی هم تو این کارا وسواسیم دیگه ...... :D ولی با داشتن تصویر قطعه بر روی تراکها دیگه اشتباهی نمیشه. شاید هم بعضی دوستان بدون اینکه بدونن، چنین اشتباهاتی داشته باشن که باعث بشه اونطور که باید جواب نگیرن.

سه شنبه 22 دی1393 - 1:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
راستی آقا حمید، یه خواهش دیگه ؛ ممکنه فایل پروتل پی سی بی رو هم بذارید؟ چون یادمه برای تی ال هرجا میرفتم با فایل پی دی اف یا عکس اصلاً بورد نمیزدن میگفتن فقط فایل اصلی. (قبلاً یه جایی بود انجام میداد که دیگه اونم فقط با فایل سورس بورد میزد) بازم ممنونم. @};-

با سلام
چقدر بعضی ها که برای مردم برد میزنن ماشاا.. زرنگ هستن !

سلام. آقا مهدی عزیز ممنون بابت راهنماییاتون. راستی اینجارو منظورتون به بنده بود یا فروشگاههای بوردزنی؟ :D

سه شنبه 22 دی1393 - 1:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
محمود عزیز در مورد هر دو درخواست شما شرمنده هستم! :D تصویری که از بالا فرمودین امکانش نیست و اصلا کمکی هم نمیکنه و نیازی هم بهش نیست. در خصوص فایل پروتل هم بدلیل احتمال سوء استفاده بهیچ وجه امکانش وجود نداره! تصویر قرار داده شده صرفا برای ساخت با روش دستی هست. البته شاید جاهایی باشن که از روی تصویر هم براتون فیبر درست کنن. اگر نه که باید خودتون زحمتش رو بکشین و البته کار دشواری هم نیست.

خواهشاً اگر امکانش هست و باعث سو استفاده فرصت طلبا نمیشه در باب تصویر قطعه رو تراک تجدید نظر بفرمایید میدونم سرتون خیلی شلوغه و زیاده خواهیه و باعث زحمت بیشترتون میشه. مزید امتنان خواهد بود. ^:)^
چون خود بنده خیلی ممکنه که مثلاً جهت یه خازن الکترولیتی رو اشتباه بزنم یا در زدن دقیق محل یک مقاومت یا جامپر یا یک خازن ریز عدسی اشتباه کنم. باورت نمیشه الآن که دارم بوردو سوراخکاری میکنم غصه اسمبل دقیق قطعاتو گرفتم آخه کمی هم تو این کارا وسواسیم دیگه ...... :D ولی با داشتن تصویر قطعه بر روی تراکها دیگه اشتباهی نمیشه. شاید هم بعضی دوستان بدون اینکه بدونن، چنین اشتباهاتی داشته باشن که باعث بشه اونطور که باید جواب نگیرن.

درود
داشی توی فایلهای مهندس حمید یه فایل هست که راهنمای قطعاته و چون خروجی فایل اصلی از پروتئوس هست ابعادش دقیقا با فیبر یکیه و اگر شما اون رو روی فیبر از پشت قرار بدید دقیقا سوراخها هم منطبق بر سوراخهای فیبر هست و میتونید با چسب نواریبچسبونید و با خیال راحت مونتاژ کنید.
خود بنده هم همین کار رو کردم
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 22 دی1393 - 2:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:

درود
داشی توی فایلهای مهندس حمید یه فایل هست که راهنمای قطعاته و چون خروجی فایل اصلی از پروتئوس هست ابعادش دقیقا با فیبر یکیه و اگر شما اون رو روی فیبر از پشت قرار بدید دقیقا سوراخها هم منطبق بر سوراخهای فیبر هست و میتونید با چسب نواریبچسبونید و با خیال راحت مونتاژ کنید.
خود بنده هم همین کار رو کردم
L-)

سلام. ممنون از بذل توجهت دوست عزیز. بله، کارگشاست. شاید ایراد از عادت بنده به اون تیپ نقشه باشه که همیشه از روی اونا اسمبل میکردم. بازم ممنونم.

سه شنبه 22 دی1393 - 2:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
خواهش میکنم داشی
باتوجه به اینکه خود بنده هم دچار به همین وسواس شما هستم X_X و با توجه به اینکه خودم هم با همین روش مونتاژ کردم بهتون قول میدم هیچ مشکلی نداره و چشم بسته مونتاژ کنید \:d/
پیروز باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 22 دی1393 - 2:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.ممنون بابت زحماتتون.میشه یکی لطف کنه بگه نهایت عمق زنی این دستگاه چقدره وبرای چه فلزی؟

سه شنبه 23 دی1393 - 4:46am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 127 , 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , mirhossein , mvosougi و 402 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure