سلام خدمت استاد عزیز من هم مثل خیلی از دوستان بعد از مطالعه همه پستها خیلی علاقه مند شده ام تا این دستگاه رو بسازم در خیلی از جاها به این مطلب اشاره شده که به زودی فیبر جدید با تغیرات نهایی گذاشته خواهد شد از جمله فرمایش خودتان در این قسمت (((((این مژده رو هم خدمت عزیزان بدم که به زودی در روزهای آینده نسخه ویرایش شده جدیدی رو خواهم گذاشت که هم از نظر کیفیت فیبر و هم نکاتی که درش گفته میشه نسبت به این نسخه بهتر هست.
فیبر جدید:
download/file.php?id=1878
download/file.php?id=1879))))))))
باز شما در یکی از پستهای آخر فرموده اید که ((((((آخرین نسخه فیبر ها همون فایلهایی هستن که در انتهای پست اول قرار داده شدن. البته دراوردن فیبرها نیاز به دقت و ظرافت زیادی داره و من حتما توصیه میکنم از مته 0.8 برای سوراخکاری و...)))))))حال اگر دوستان دم به دم از شما استاد ارجمند سوال میکنند که چرا آخرین تغیرات را نمیدهید به خاطر همچین مواردی است. البته شما در 15 صفحه اول خیلی موارد را توضیح دادهاید ولی در کشور پهناور مان ایران تعداد اندکی کیج منگ مثل من پیدا میشود که به این زودی ها مطلب را نمیگیرند
(راستش را بخواهید موقع درست کردن ردیاب آقای قاسمی بنده خدارا کلافه کرده بودم دیگه اونقدر ازش سوال کرده بودم که خیلی وقتها خودشان توضیحات اضافی هم میدادند
)از شما عاجزانه تقاضا دارم اگر مقدور هست تمامی تغیرات نهایی این دستگاه را در یک پست دیگر قرار دهید من نیز تلاشم را خواهم کرد به یاری خدا از تمام مراحل ساخت وتست این مدار فیلم وعکس تهیه کرده وبا توضیحاتی که شما فرموده اید در یک فایل برای شما ارسال کنم که اگر مورد تایید شما بود در سایت قرار بدهید باتشکر از زحمات بی منت شما