انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 6:55pm

پاسخ به موضوع  [ 38 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4  بعدی
 کمک برای خرید دستگاه بین 20 تا 25 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

خوب 1.5 فک نکنم عمق زیادی باشه برای یک دستگاه.. چون برا قبر بدرد میخوره برا قلعه شاید خوب نباشه .. دوست عزیز منظورت از نقطه زن و شعاع زن خوب دقیقا چیه مارکی چیزی میشناسی بگوو :-\

جمعه 12 دی1393 - 4:46pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
سلام
- مشکل قلعه ها با دو چیز حل میشه یا نسخه و علامت همراه استاد خوب یا تصویری
- از عکسها پیداس که قبلا حفاری شده . مواظب باش اگه قبلا اونجا رو کندن ، تا دهها سال دیگه تصویری اون جا ها رو مثل حفره نشون میده با چیز دیگری اشتباه نگیری
- توی قلعه هم ردیاب نزن چون جای زندگی بوده ممکنه قطعات کوچک از مواد مختلف اونجاها باشه و ردیاب بره سراغش و حفاری اشتباه بکنی

لا اله الا هو

جمعه 12 دی1393 - 6:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

معمولا در قلعه ها و دژ ها تونل های مسدود و پلمپ شده یه زیادی وجود داره که به قول دوستمون با علامت ونشانه ها که اگر باقی مونده باشه میشه پیدا کرد ولی اگر اثار از بین رفته باشه حفره یاب و یا رد یاب میتونه کمک خیلی زیادی در پیدا کردن این کانال ها بکنه

انها قادرند، زيرا مي پندارند كه قادرند.

«ورژيل»

شنبه 13 دی1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سردار نوشته است:
معمولا در قلعه ها و دژ ها تونل های مسدود و پلمپ شده یه زیادی وجود داره که به قول دوستمون با علامت ونشانه ها که اگر باقی مونده باشه میشه پیدا کرد ولی اگر اثار از بین رفته باشه حفره یاب و یا رد یاب میتونه کمک خیلی زیادی در پیدا کردن این کانال ها بکنه

بله بهترین راه حفره یابیه که معمولا تونل از داخل قلعه به چاه و از پایین به سمت رودخانه ختم میشه

شنبه 13 دی1393 - 11:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان ممنونم/// حالا این حفره یاب و ردیاب که میگید چه مدلش خوبه قیمتا چجوریه؟

یکشنبه 13 دی1393 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pesar نوشته است:
دوستان ممنونم/// حالا این حفره یاب و ردیاب که میگید چه مدلش خوبه قیمتا چجوریه؟

با دوتا دسته و آنتن برنجی میتونی حفره یابی کنی البته قبلش باید روی چاه فاضلاب یا قنات تمرین کنی

یکشنبه 13 دی1393 - 12:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: سرزمین آریایی
جناب آقای پسر شما نیاز نیست هم ردیاب بخری و هم نقطه زن.فقط و فقط فعلا نقطه زن بگیر انشاالله به نتیجه رسیدی ردیابم بخر.واسه ردیاب و راهنمایی و حتی آموزش خودم در خدمتم.نگران این نباش که با جی پی و یا Atx عمقای کم رو میتونی پیدا کنی.نقطه کم عمق زیاده.وقتی به نتیجه رسیدی ردیاب بخر.چون کار با ردیاب زمانبره و اگه دیر به نتیجه برسی ممکنه بی انگیزه بشی.ضمنا برو قسمت همکاری متقابل با یکی دو تا از دوستان قرار همکاری بذار.ردیاب از اون نقطه زن از شما.اگه به من نزدیک باشی خودم در خدمتم.من ساکن اهوازم.یا حق

دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره.

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام داداش با اراده خوبی؟ ممنونم از راهنماییت.. عکسها رو هم دیدین؟ بنظرتون چیزی تو این جاها باشه؟؟ یعنی با نقطه زن هم میتونم تو محلهای توی عکسها به نتیجه برسم و چیزی پیدا کنم؟ پاس بدید ممنون میشم.

پنج شنبه 25 دی1393 - 9:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز
اگر باری باشه تو عمق بالاست
دنبال نقطه زن 2 متری نباش
فقط حفره زن خوب
موفق باشید

جمعه 26 دی1393 - 8:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

داداش هاف من منظورت اینه که برم تو کار OKM ؟؟ لامصب گرونه آخه . من همش بتونم نهایت 25 براش هزینه کنم تازه اونم با هزینه حمل و وارد کردنش به ایران.

جمعه 26 دی1393 - 10:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 38 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 395 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure