بهرام نوشته است:
باستانشناس نوشته است:
بهرام نوشته است:
چرا چند نمونه تپه وجود داره که یکیش رو حفاری کردن وعمق کمی داشته ودر حدود 200 متر با این سنگ اختلاف داره که به سمت حفره ای که علامت گزاری کردم هست.واون قسمت مثلثی که رو به بالا هست به یک تپه که مشرف به کوه هست اشاره داره. منطقه هم وسع هست حالا نمیدونم باید پایین رو چک کنم یا بالا رو منتظر راهنماییهای ارزندتون هستم.سپاسگذارم
درود بر شما
بر روي اين سنگ چون تك هست خيلي بايد دقت كنيد
قسمتي كه حالت مثلث دارد رو به خوبي بررسي كنيد و اگر تنها اون قسمت سنگ اين حالت رو داره در اون جهت حركت خواهيد كرد
قسمت حفره مانند رو اگر دقت كنيد زياد روش كار نكردن كه حالت كاسه يا جوغن پيدا كنه
بايد در جهت نوك مثلث حركت و به دنبال تونل پلمپ شده باشيد
كوه و تپه مقابل نوك را بررسي كنيد
اين سنگ نشان دولتي است نه دفينه معمولي
نه استاد جان به غیر این حفره کوچیک نشان دیگه ایی نداره.ممنون پس من بیشتر به سمت کوه رو جستجو میکنم.فقط یک سوال استاد درب های پلمب شده دارای نشانی هستن یا نه..مثلا همین حفره میتونه روی یک سخره حک بشه تا با اون سنگ محل رو نشون بده یا کلا مخفی هستن.ببخشید زیاد سوال میکنم
درود بر شما
به چند عامل بستگي داره
شرايط جغرافياي منطقه,نوع بار تدفين شده و محل دفن
اگر محل شما خودش قلعه اي باشه هيچ نشاني قرار نمي دادند در قسمت ورودي چون خود اون قلعه ها به خودشون و ساخت خودشون ارتباط داشت و نقشه و راه هاي مخفي و اتاقك ها رو داشتند
ولي اگر محل ديگري رو انتخاب ميكردند بعد از ايجاد محل و پلمپ با خاك دهانه پلمپ شده رو هم پر ميكردند و بر روي صخره هاي طبيعي در صورت وجود علايمي مثل سر نيزه (جهت در) و همچنين ايجاد حالت نيمكره تو رفته با دور كمان بر روي تخت سنگي ثابت و تراش خورده محل درب ورودي را مشخص ميكردند
ايجاد آبراه از داخل محفظه نگهداري تا بيرون و سراريز شدن آب در يك دره دست ساز كه ادامه اين دره دست ساز و نقطه خروج آب محل ورود را مشخص ميكرد گاها مشاهده شده بعد از گذر ساليان اين آبراه ها هنوز فعال هستند حتي با وجود خشكسالي