نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
مهندس شماهم پرفسوری واسه خودتآاا.من امروز یدونه tv سیاه سفید قدیمیو باز کردم جاتون خالی عجب قطعاتی داشت خازن الکترولیتای اصله سامسونگ کلی خازن وااای. مهندس این دیودارو در اوردم ببینید بدر نمیخوره مخصوصا اون شیشه ای.البته اون ابیه خازن تانتانیومه روش نوشته 2.2 25v
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 29 اسفند1391 - 1:34am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مرسی محمد جان. دیود شیشه ای از نوع ژرمانیوم هست ولی ژرمانیوم عمرش خیلی زیاد نیست و مطمئن نیست اگر زیاد قدیمی باشه. همین 1N60که در بازار هست بهتر و مطمئن تره و خوب جواب داده. بنظر من نو استفاده کنین بهتره.
|
چهارشنبه 29 اسفند1391 - 2:18am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
سلام برهمه ساله نو همه عزیزان مبارک ایشاا... ساله پر برکتی باشه براتون.حمید جان این دیود شیشه ای ها میشه استفاده کرد کلا واینکه فکر نمیکنم زیاد قدیمی باشه چون خازن پلی استر توی مدارش بکار رفته بود.این با اون دیود شیشه ای که شما عکسشو گذاشته بودین فرق داره
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
چهارشنبه 30 اسفند1391 - 4:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مرسی محمد جان سال نو شما و همه عزیزان مبارک باشه. در مورد اون دیود ژرمانیوم بله میتونین استفاده کنین فرقی نداره. عرض من این بود دیود نو استفاده کنین بهتر و مطمئن تره. ضمن اینکه دیود های ژرمانیومی که قبلا من عرض کردم مثل OA91 سایزش بزرگتر از این هست. کلا سخت نگیرین کار میکنه.
|
چهارشنبه 30 اسفند1391 - 6:30pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید بخش شاسو خیلی سرد شده گفتم یک سوالی کنم تا کمی گرم بشه عرض کنم فویل شیلدی که من به دور کوئل پیچیدم چون تیکه تیکه کردم و روی هم گذاشتم و به دور کوئل پیچیدمشون برای همین اول تا آخر شیلد به هم راه نمیده ، آیا باید دوباره شیلد کنم ؟ و اگر از روی همین شیلد دوباره ورق شیلد رو یکسره بپیچم اشکالی نداره ؟ درضمن وقتی من با هر دو مدل مولتی متر اتورنج که دارم فرکانس میگیرم : 1: هر کدوم فرکانس متفاوتی رو نشون میده ، 2: وقتی پروبهارو روی جای فرکانسگیری به مدت 10 ثانیه ثابت نگه میدارم متوجه شدم که هر 3 ثانیه یک شماره از فرکانس کم میشه ! یا یکهو 10 شماره کم میشه و دوباره میره بالا ! البته هنوز اسیلوسکوپ رو راه ننداختم ، نرم افزاری که شما گذاشتید رو نصب کردم ولی کابل رو هنوز درست نکردم ؛ این موضوع چه علتی ممکنه داشته باشه ؟!!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 12 فروردین1392 - 8:49am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خدا نکنه سرد بشه مهدی جان خب گرمش میکنیم مدل شیلد کردن مهم هست. فویل آلومینیوم بهتره که یکسره باشه. یعنی شما یک نوار بلند به عرض 2-3 سانت از فویل آلومینیوم تهیه کنید و یک لایه مارپیچ دور کل لوپ بپیچید. هر دور حدود نیم سانت روی دور قبلی قرار بگیره خیلی خوبه. ضمن اینکه حتما و حتما به اندازه 1-2 سانت قسمت پایین که سیم لوپ هم خارج میشه نباید اصلا فویل داشته باشه. یعنی اون قسمت کوچک رو کاملا باز میذارید. همونطور که قبلا اشاره شد اگر این کارو نکنید لوپتون کلا درست کار نمیکنه! بعد از اتمام فویل پیچی شما باید یک رشته سیم نازک لخت شده مثل سیم تلفن رو هم مارپیچ دور فویل بپیچید که دورهاش مثلا 2 سانت از هم فاصله داشته باشن. این باعث میشه شیلد خیلی بهتر در بیاد و در نهایت قسمت شیلد کابل رو هم به این رشته سیم وصل میکنید که اتصال شیلد خیلی بهتری رو ایجاد میکنه. در مورد فرکانسگیری با مولتی متر خب مولتی مترها دقیقا یک جور و دقیق مثل هم نیستن و کمی با هم فرق دارن. کم و زیاد شدن فرکانس هم ممکنه به مولتی متر و محل اتصال پراب مربوط باشه. ولی اگر به خود مدار مربوط باشه میتونه اشکال و بی ثباتی ایجاد کنه که باید رفع بشه. بهرحال اندازه گیری با اسیلوسکوپ خیلی مشخص تر هست تا با فرکانس متر.
|
دوشنبه 12 فروردین1392 - 12:27pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید عزیز سلام عرض کنم که شیلد کوئل فرستنده سیستم بنده اشکال داشت و همین اشکال باعث برد و عملکرد ضعیف دستگاه می شد ، بنده دوباره کوئل رو باز کردم و فویل جدید رو پیچیدم و با یک رشته سیم نازک بدون لاک به اندازه های 2 سانتی بر روی شیلد پیچیدم و بدینصورت تمام قسمتهای شیلد به درستی عمل کرده ، و البته چون ظرفیت هانری کوئل من خیلی کم بود یعنی 4.90میلی هانری بود که با این حساب فرستنده قوی عمل نمیکرد ، و دوباره به دور سیمها اضافه کردم و به 5.50 میلی هانری رسوندم و حالا قدرت فرستنده بیشتر شده و ولتاژ AC به 180 رسیده با 26 ولت ولتاژ ورودی و حالا با اینکه در محیط آپارتمان که هم سقف و هم کف آهن داره با این حال فلز رویی 20در20 رو تا 2/5 متر روی هوا میزنه ، تازه کم کم داره چیزی میشه که دلم میخواد .. سپاسگذارم مهندس از راهنمایی های ارزندۀ شما . یاعلی مدد
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 15 فروردین1392 - 12:51am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خدا رو شکر مهدی جان من عرض کرده بودم کیفیت درست کردن لوپ و شیلدش بسیار تاثیر گذار میتونه باشه. در مورد تست شما هم کاملا درسته بردش باید همینقدر باشه و بنظر من دیگه مشکلی از نظر قدرت و برد نداری.
|
جمعه 15 فروردین1392 - 1:00am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید سلام و عرض ادب و احترام خالصانه عرض کنم من داخل یک حیاط قدیمی خیلی کوچیک یکی از دوستان داخل باغچه رو یک متر حفر کردیم و یک تیکه قوطی آهنی استوانه ای به ابعاد 12 در 20 رو داخلش گذاشتم و پرش کردم ، اولش ولوم گراند رو گذاشتم وسط و حساسیت رو وسط گذاشتم و ولوم بالانس رو آخر که در این شرایط ثبات خوبی نداشته و کوچکترین تغیری ارتفاع دستگاه با زمین پیدا میکرد ( بالا و پائین ) دستگاه بوق میزد ؛ مجبور شدم گراند رو اول گذاشتم و حساسیت رو هم اول گذاشتم و زیاد نکردم که در این شرایط بیخودی بوق نمیزد و با این وجود فلز فوق رو به خوبی میزد ، به نظر من باید حتماً در بیابون و خارج از شهر با این وسیله تمرین کرد تا ثبات بهتری داشته باشه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 17 فروردین1392 - 2:51pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس طبق شرایط بالا که حساسیت و گراند رو اصلا زیاد نکردم که دستگاه یک متر رو زد ، حالا اگر توی دشت بیام ولوم گراند و حساسیت رو بالا ببرم یا زیاد کنم مطمئناً باید برد بیشتری داشته باشیم درسته ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 17 فروردین1392 - 2:54pm |
|
|
|