انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:37am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 50  بعدی
 رمزگشايي آثار و علائم 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedm800 نوشته است:
احسان جان و پارسی جونش خزه رو بیخیال شید وسط صخره چی هستش یه علامت تراشیده ماننده
دیگه نمیدونم چی بگم با این حرفای خیلی پیش پا افتادتون
باز ممنونم از شما دوتا منتظر بقیه دوستان هستم ک نظراشونو اعلام بفرماییند

ما امیدواریم شما موفق باشید دوست من :D

یکشنبه 9 تیر1392 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینجا قرار بود علائم معرفی یا و رمز گشایی بشن نه تصاویر کاربران از محیط های مختلف
دو تا تاپیک دیگه با موضوع تصاویر هست
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=26&t=88&p=9168#p9168
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=26&t=431&start=110
تصویری که من فرستادم دارای علائمی هست که واسه من مبهمه، دوستانی که تو نقشه خونی تخصص دارن لطفا نظر بدین :)

یکشنبه 9 تیر1392 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادان ايالوح هم خودش سندونسخه س وميشه روش استنادكرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوشنبه 10 تیر1392 - 9:01pm

احسان نوشته است:
دوست عزیز کجای اين آثار دستیه که میخوای مردمو با ی پتک پلاستیکی راهی کوهو کمر کنی .ی کم ب آثار دقت کن .کجای اون سوراخ ها ب آتار دست کن شبیه.

سلام به همه دوستان
اولا پتک پلاستیکی نه، چکش پلاستیکی اونم برای تخریب استفاده نمیشه و برای تست توخالی بودن محل استفاده میشه
دوما بنظر من بهتره که مردم تو فرصت دوباره ای که حتما برای همه ما پیش میاد یه سری تست که میتونه حداقل به آرامش فکری خودمون کمک کنه رو انجام بدیم تا اینکه بشینیم خونه و بگیم خوب اینجا که چیزی نیست.
سوما من در مورد سوراخ ها حرفی نزدم و نظرم رو در مورد تصویری گفتم که باز هم اون رو اینجا با جزئیاتی که شاید شما هم ببینید ضمیمه میکنم
در آخر هم بنظر من روی این تصویر اگه قرار بود گل سنک (اینا جلبک نیست) ببنده فقط یه جاش اونم وسط کار درست نمیشد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 11 تیر1392 - 8:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
morteza نوشته است:
احسان نوشته است:
دوست عزیز کجای اين آثار دستیه که میخوای مردمو با ی پتک پلاستیکی راهی کوهو کمر کنی .ی کم ب آثار دقت کن .کجای اون سوراخ ها ب آتار دست کن شبیه.

سلام به همه دوستان
اولا پتک پلاستیکی نه، چکش پلاستیکی اونم برای تخریب استفاده نمیشه و برای تست توخالی بودن محل استفاده میشه
دوما بنظر من بهتره که مردم تو فرصت دوباره ای که حتما برای همه ما پیش میاد یه سری تست که میتونه حداقل به آرامش فکری خودمون کمک کنه رو انجام بدیم تا اینکه بشینیم خونه و بگیم خوب اینجا که چیزی نیست.
سوما من در مورد سوراخ ها حرفی نزدم و نظرم رو در مورد تصویری گفتم که باز هم اون رو اینجا با جزئیاتی که شاید شما هم ببینید ضمیمه میکنم
در آخر هم بنظر من روی این تصویر اگه قرار بود گل سنک (اینا جلبک نیست) ببنده فقط یه جاش اونم وسط کار درست نمیشد

سلام دوست عزیز .منو تو هر دو از روی چندتا عکس نظر دادیم .ک توی اون عکس ها. من چندتا سوراخ طبیعی دیدم با ی عکس ک از فاصله دور از ی صخره گرفته شده بود ک من علامت رعدی ندیدم .شما چطور تشخیص دادید نمیدونم(خوشبحالت با این چشمات ).داداش گلم شما هم اینقده ب این چیزا حساس نشو ک ب دریا بنگری دفینه بینی،ب صحرا بنگری دفینه بینی .پسر خالم هم ب هر سنگ نگاه میکنه ی گوشو چشم واسش میسازه. .دا :-BD داش ایشاا. موفق باشی و اونم علامت رعد باشه کگفتی .ما ک بخیل نیستیم

سه شنبه 11 تیر1392 - 12:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

توکوه مثل سر یک اسکلت بزرگ کندن دوتاچشمش از کاسه دراومده مثل دانجر خطر مرگ پنهانه وقتی میری روبروش میبینیش بسیار ترسناکه آیامیتونه نشان دفینه باشه لطفا راهنمایی کنید

چهارشنبه 11 تیر1392 - 2:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

آره سنگ بزرگی هست روبروش که مشخصه دوتاکوه روبروی همن مثل کبریت دومتردر 1ونیم به پهنای 40سانت که مشخصه گذاشتنش پشتش به اندازه سه سانت فاصله داره که باسنگ ریزه پرش کردن این سنگ نه از بالا افتاده نه چیزی من خودم اونجا رومیدونستم خواستم نگم ببینم کسی تشخیص میده جفت این سنگ یک اشکفت کوچک وجود داردبالای سر این سنگ سه متربالاتر جایی هست که یک نفر بشینه توش به نظرت سنگ راه وروده

چهارشنبه 12 تیر1392 - 12:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنگ بزرگی وسط دره ای هست که تطرافش زمین کشاورزیه که این سنگ رو به اندازه قبر یک بچه مستطیل حفر کردن بغلشم دوتا شیار داره نشان چیه کجاباید سراغش بگردیم

چهارشنبه 12 تیر1392 - 12:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
سلام مرتضی جان .
ولا منکه تا الان پتک پلاستیکی دیدم (همونا ک موزایک. کارها ازش استفاده میکنن ) اما تا هالا چکش پلاستیکی ندیدم .
دوما از رنگ واسه علامت استفاده نکردن .و اگر هم رنگی هست همون چیزی هست ک در جواب های قبلیم گفتم و پارسی جان هم اونو تایید کردن
و عکس پایین هم نشان دهنده هون رنگ هستش .حالا میتونه ب شکل های متفاوتی داشته باشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 14 تیر1392 - 7:17pm

احسان نوشته است:
سلام مرتضی جان .
ولا منکه تا الان پتک پلاستیکی دیدم (همونا ک موزایک. کارها ازش استفاده میکنن ) اما تا هالا چکش پلاستیکی ندیدم .
دوما از رنگ واسه علامت استفاده نکردن .و اگر هم رنگی هست همون چیزی هست ک در جواب های قبلیم گفتم و پارسی جان هم اونو تایید کردن
و عکس پایین هم نشان دهنده هون رنگ هستش .حالا میتونه ب شکل های متفاوتی داشته باشه

احسان عزیز سلام
من نه قصد جسارت به کسی رو داشتم نه چیزی، راستش هیچ ادعایی هم تو شناخت آثار ندارم و فقط چیزی رو که به چشمم اومد گفتم.
شاید اگر نظری نمیدادم بهتر بود. امیدوارم هممون تو این راه ممفق باشیم
(در ضمن پتک تو همون چکش منه و منظور جفتمون یه چیز هست) ;)

جمعه 14 تیر1392 - 8:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 495 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 ... 50  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 472 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure