نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم بینامین جان.ولی قرار بود اقا سعید بگه فرکانسی که گذاشتم جواب داده یا نه ولی ایشون فعلا جوابی ندادن تا بیشتر دلگرم کننده باشه.هرچند من خودم فرکانسهای 35 تست کردم و همگی واسه من جواب میده فقط با چند صدم هرتز بالا یا پایین.فعلا که دوجارو مد نظر دارم واسه کاوش ویکی هم که کلا یک گروه چند نفره میخواد.انشالله نتیجه خوب باشه منم شیرینی خودمو به بچه ها میدم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 30 دی1393 - 12:41pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: خواهش میکنم بینامین جان.ولی قرار بود اقا سعید بگه فرکانسی که گذاشتم جواب داده یا نه ولی ایشون فعلا جوابی ندادن تا بیشتر دلگرم کننده باشه.هرچند من خودم فرکانسهای 35 تست کردم و همگی واسه من جواب میده فقط با چند صدم هرتز بالا یا پایین.فعلا که دوجارو مد نظر دارم واسه کاوش ویکی هم که کلا یک گروه چند نفره میخواد.انشالله نتیجه خوب باشه منم شیرینی خودمو به بچه ها میدم سلام. شرمنده دیر جواب دادم. فرکانس 50.86رو خیلی بالا پایین کردم جواب نداد. تو این محدوده 50.45که قبلا تست کرده بودم و اقا جاوید گفته بودن جواب میده. واسه ایشون هم رو همین فرکانس میگیره. ولی واسه یکی از دوستان رو 50.48میگیره. یه فرکانس دیگه که اقا جاوید گفته بودن واسه ایشون 50.38میگرفت و واسه من 50.36. پس هر فرکانس واسه هر شخص باید تست بشه. حالا این 50.86رو هم باید دوستان تست کنن شاید واسه اونها جواب بده.
|
سه شنبه 30 دی1393 - 1:06pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
سعید جان با توجه به زحمتهای جنابعالی که دارین متحمل میشین این تستها انشالله همشون با مکمله دیگه هان؟چون کاربرای دیگه ای هم این سوالو داشتن.بازم ممنون از زحماتتون.اقا جاوید هم که دیگه گفتن نداره همه جوره لایک داره.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 30 دی1393 - 1:23pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
ramin نوشته است: سعید جان با توجه به زحمتهای جنابعالی که دارین متحمل میشین این تستها انشالله همشون با مکمله دیگه هان؟چون کاربرای دیگه ای هم این سوالو داشتن.بازم ممنون از زحماتتون.اقا جاوید هم که دیگه گفتن نداره همه جوره لایک داره. اول با 35یا مکمل خالی تست فرکانس میگیرم. بعد اگه جواب داد رو اهنربا تست میکنم. البته زحمت همه فرکانس گیریها با اقا جاوید بوده.
|
سه شنبه 30 دی1393 - 3:49pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام قراره برم یه جایی واسه رد زدن دوستان اگه فرکانس جدیدی دارن بگن تا تست کنم
|
سه شنبه 30 دی1393 - 5:25pm |
|
|
salamat tala
کاربر فعال
|
دوست عزیز برایه نقطه زنی این فرکانس رو استفاده کنی ممنون میشم ۲۸.۱۴. ۲۸.۱۵و ۲۸۱۶اگه مکانت حالت پلمپ داشته یا احتمال میدی اشیای سفالی داشته باشه اینو بار اول استفاده کن نتیجه رو هم از ما دریغ نکن
|
سه شنبه 30 دی1393 - 7:14pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: بهرام نوشته است: خواهش میکنم بینامین جان.ولی قرار بود اقا سعید بگه فرکانسی که گذاشتم جواب داده یا نه ولی ایشون فعلا جوابی ندادن تا بیشتر دلگرم کننده باشه.هرچند من خودم فرکانسهای 35 تست کردم و همگی واسه من جواب میده فقط با چند صدم هرتز بالا یا پایین.فعلا که دوجارو مد نظر دارم واسه کاوش ویکی هم که کلا یک گروه چند نفره میخواد.انشالله نتیجه خوب باشه منم شیرینی خودمو به بچه ها میدم سلام. شرمنده دیر جواب دادم. فرکانس 50.86رو خیلی بالا پایین کردم جواب نداد. تو این محدوده 50.45که قبلا تست کرده بودم و اقا جاوید گفته بودن جواب میده. واسه ایشون هم رو همین فرکانس میگیره. ولی واسه یکی از دوستان رو 50.48میگیره. یه فرکانس دیگه که اقا جاوید گفته بودن واسه ایشون 50.38میگرفت و واسه من 50.36. پس هر فرکانس واسه هر شخص باید تست بشه. حالا این 50.86رو هم باید دوستان تست کنن شاید واسه اونها جواب بده. ممنون سعید جان واسه منم 50.48 میزنه وفرکانس استاد جاوید 50.35میزنه الان تمام فرکانسهای 35 واسه من جواب داده بدون شک این فرکانس هم مثل 86.17 جواب میده.البته این احتمال هم هست که یک فرکانس به هرکسی جواب نده به هر حال ممنون ومتشکر
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 30 دی1393 - 12:12am |
|
|
آریانا
|
سلام ب همگی،شما دوست عزیز ب نظرم آنتن زنییت مثل قبلای خودم مشکل داره،درمورد آنتن زنی مایل بودی خوشحال میشم کمکت کنم
|
جمعه 17 بهمن1393 - 6:46pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آریانا نوشته است: سلام ب همگی،شما دوست عزیز ب نظرم آنتن زنییت مثل قبلای خودم مشکل داره،درمورد آنتن زنی مایل بودی خوشحال میشم کمکت کنم جناب آريانا اين انجمن محل آموزش و يادگيري بوده و هركسي هرعلمي داره با توجه به صفا و صداقت و معرفت دروني خودش به دوستان ضعيفتر تجربه اي رو اموزش ميده ، شما هم ميتونيد تجارب خودتون رو ارائه بديد تا ديگران استفاده كنن ، متشكريم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 18 بهمن1393 - 11:10pm |
|
|
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
آریانا نوشته است: سلام ب همگی،شما دوست عزیز ب نظرم آنتن زنییت مثل قبلای خودم مشکل داره،درمورد آنتن زنی مایل بودی خوشحال میشم کمکت کنم سلام دوست عزیز تا دلت بخواد مشکل هست لطف کن موردی داری توضیح بده استفاده کنیم دمت گرم
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
دوشنبه 20 بهمن1393 - 11:00pm |
|
|
|