انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 1:36pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام وعرض خسته نباشید خدمت همه دوستان

بزارین یه تجربه که چند وقت پیش به دست آوردم خدمتتون بگم و اساتید مورد بررسی قرار بدن شاید مفید واقع شد
همانطور که خیلی از بچه ها میدونن بنده از علم الکترونیک چیزی نمیدونم ولی به لوپ خیلی علاقمندم و خیلی باهاش سر و کله زدم ، چند وقت پیش سیم کت6 را شکافتم و رشته هاش را بیرون کشیدم و یک لوپ تخت دو طرفه 45 سانتی با روش حمید جان پیچیدم ولی با تفاوت اینکه با یک رشته شروع نکردم بلکه با دو رشته این لوپ را پیچیدم و با تی الی که دوستی واسم ساخته بود تست کردم که نتیجه معمولی بود ولی روز بعد یه تغییر ایجاد کردم به این صورت
پیوست:
Untitled-1.jpg

که نتیجه واسم جالب بود
سکه 500 تومانی 70 سانت
انگشتر نقره شبیه حلقه، 60 و خورده ایی سانت
حالا از دلیل علمیش بی خبرم که نظر کارشناسانه ی حمید جان و دیگر اساتید فن را میطلبه
پیروز باشید @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 2 بهمن1393 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چند ميل ؟ چند متر؟

خدايا مددی کن

جمعه 2 بهمن1393 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

يعنی 25سانت سنس بيشتر برای يک سکه و يعنی برای مثلا يک لوپ شصد و پنج سانتی مصادف است با 50سانت سنس بيشتر براى فقط سکه جالبه !!!!!!

خدايا مددی کن

جمعه 2 بهمن1393 - 1:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خوشحالم به عرض دوستان برسونم لوپ مونو کویل مینلب تا حد 90 درصد مهندسی معکوس شد!!! :ymparty: :D
ابتدا توجه عزیزان رو به ساختار داخلی یکی از مونو لوپهای مینلب در فیلم زیر جلب میکنم. حجم فیلم حدود 8 مگ هست و در صفحه اول باید روی قسمت Generate Link کلیک کنین و در صفحه بعدی دانلود رو بزنین:
http://uppit.com/ivjfhs482y62/Inside_a_ ... or_P.I.mp4
چند نکته مهم بنظر من در این فیلم وجود داره. یکی وجود دو صفحه کاغذی پوشیده شده با گرافیت هست که در طرفین لوپ قرار میگیرن! توضیح در مورد شیلد گرافیت رو که قبلا بارها عرض کردیم. اینجا میبینین چطور مینلب از این تکنیک استفاده کرده! نکته دیگه کابل اتصال لوپ هست که از نوع کواکسیال بدون فویل هست و در عین حال برای اتصال از مرکز لوپ وارد شده بدون اینکه کوچکترین قطعه یا کانکتور فلزی استفاده شده باشه. در واقع بصورت نوعی چسب و یا قالب محکم شده! روش پیچیدن سیمپیچ با اینکه واضح نیست اما بنظر میرسه به نوعی بسیار منظم بصورت تخت دو لایه یا مشابه اون باشه.
اما شاید نکته مهم تر برای ما نوع سیم هست. خوشبختانه موفق شدم نوع سیم رو پیدا کنم! :ymparty: :D این سیم با نام Litz Wire (سیم لیتز) شناخته میشه و دارای همون ساختاری هست که قبلا عرض کردم. رشته های داخلی سیم هر کدوم نسبت به هم عایق هستن! از این سیم برای کارهای فرکانسی استفاده میشه و ساختار خاصش سبب میشه در کار فرکانسی دارای اثر پوستی بسیار کمتری باشه. در حالیکه سیم های معمولی بخصوص در فرکانس بالا دارای حالت پوستی قابل ملاحظه ای هستن. این سیم رو با نام انگلیسی یا فارسی اگر جستجو کنین توضیحات زیاد و تصاویر متعددی ازش یافت میشه و در بازار هم وجود داره!
با توجه به اینکه بنظر میرسه معمای لوپهای مینلب تقریبا حل شده باشه ؛ لذا از دوستان تقاضا میکنم ضمن توجه کامل به فیلم و پیگیری مساله سیم بتونن به ساخت لوپی دست پیدا کنن که تا حد قابل ملاحظه ای میتونه از لوپهای فعلی ما بهتر باشه. هر چند در مورد مدل پیچیدن بنظر من ما میتونیم از همون حالت عنکبوتی خودمون استفاده کنیم ؛ ولی نکات دیگه در خصوص جنس سیم و نحوه گرافیت کاری جدید هستن که باید مورد توجه قرار بگیره. صد البته نوع سیم مهمترین چیزی هست که ما الان بدست اوردیم و بنظر من بیشترین تاثیر رو در قدرت اضافه شده خواهد داشت.

اتفاقا این موضوعی بود که بنده طبق تجربه شخصی برای گرافیت کاری لوپ چنس بهش پی برده بودم که باید برای گرافیت کاری از دو عدد مقوا برای بالا پایین لوپ استفاده کنیم که حتی یه تصویرم برای راهنمایی بهتره اعضای انجمن ترسیم کردم و 6 ماه پیش تصویر اونو در تایپیک فلزیاب چنس قرار دادم :-Q

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک

جمعه 2 بهمن1393 - 1:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانيکه وارد هستند راهنمايی کن تا برم بخواب بنده 100متر سيم افشان دارم با قطر 1.5ميل اگه بخوام يک لوپ 1*1 معمولی بسازم چند دور بايد استفاده کنم چطور محاسبه ميشه ؟؟تا زير يک اهم بشه؟؟؟

خدايا مددی کن

جمعه 2 بهمن1393 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینم روش صحیح استفاده از لوپ 1در1 که براتون ترسیم کردم

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک

جمعه 2 بهمن1393 - 1:27am
مدیر کل
مدیر کل

غضنفر نوشته است:
مرسى استاد، پس خوبه حالا فکرشو بکن اين لوپ کوچيک به روش دست و بازو پيچيده شده مثل جمع کردن ده متر طناب پس بايد به فکر يه لوپ خوب باشم ،حميد جان لطفا در رابطه با پيچيدن به روش مينلب توضيح بديد من گفتم شما عرض کرديد پالس خنثی ميشه اما داوود جان گفتن در صورتی خنثی ميشه که ____ تا آخر نظرتون چيه؟

خواهش میکنم.
با توجه به این توضیح جدیدی که داده شد ؛ این روش پیچیدنی که منظور شما بوده متفاوت از اون چیزی هست که بنده تصور کرده بودم! خیر جهت میدان معکوس نمیشه و باید جواب بده. ولی علت اینکه احتمالا ممکنه قوی تر جواب بده نمیدونم. بهرحال مهم این هست که در عمل بهتر جواب بده. در این صورت میشه از این روش استفاده کرد.

جمعه 2 بهمن1393 - 1:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنظر دوستان قطر داخلی این لوپ که استاد فیلمش اپلود کرد چند بود ؟
بنظر خودم که این لوپهای شرکتی فاقد قطر داخلی هستند یعنی از مرکز بصورت حلزونی بطرف بیرون پیچیده میشه.

جمعه 2 بهمن1393 - 1:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی نبود بگه برای داشتن يک اهم چند دور سيم 1.5ميل برای فرم 1*1 لازمه/نرم افزاری چيزی کمکی/زياد سوال ميکنم اين خاصيت بدمه :D

خدايا مددی کن

جمعه 2 بهمن1393 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

غضنفر نوشته است:
حالا تا چقدر درست باشه حرف دوستم اما ايشون اين روش رو روى قرقره با کمی سيم به بنده نشون دادن (چرخش هر سيم به يک طرف)بايد تست بشه

دوست عزیز باز هم خوب متوجه نشدم البته دویتان رو نمی دونم اگه زحمتی نیست شما روی کاغذ با دو رنگ ابی و مشکی یا حالا چیز دیگه فقط دو رنگ باشه شکلش رو بکشید بعد عکس بگیرید.بذارید تو سایت ممنون

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 2 بهمن1393 - 2:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 190 , 191 , 192 , 193 , 194 , 195 , 196 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Gitar540 , mahdi_123 و 165 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure