خوشحالم به عرض دوستان برسونم لوپ مونو کویل مینلب تا حد 90 درصد مهندسی معکوس شد!!!
ابتدا توجه عزیزان رو به ساختار داخلی یکی از مونو لوپهای مینلب در فیلم زیر جلب میکنم. حجم فیلم حدود 8 مگ هست و در صفحه اول باید روی قسمت Generate Link کلیک کنین و در صفحه بعدی دانلود رو بزنین:
http://uppit.com/ivjfhs482y62/Inside_a_ ... or_P.I.mp4چند نکته مهم بنظر من در این فیلم وجود داره. یکی وجود دو صفحه کاغذی پوشیده شده با گرافیت هست که در طرفین لوپ قرار میگیرن! توضیح در مورد شیلد گرافیت رو که قبلا بارها عرض کردیم. اینجا میبینین چطور مینلب از این تکنیک استفاده کرده! نکته دیگه کابل اتصال لوپ هست که از نوع کواکسیال بدون فویل هست و در عین حال برای اتصال از مرکز لوپ وارد شده بدون اینکه کوچکترین قطعه یا کانکتور فلزی استفاده شده باشه. در واقع بصورت نوعی چسب و یا قالب محکم شده! روش پیچیدن سیمپیچ با اینکه واضح نیست اما بنظر میرسه به نوعی بسیار منظم بصورت تخت دو لایه یا مشابه اون باشه.
اما شاید نکته مهم تر برای ما نوع سیم هست. خوشبختانه موفق شدم نوع سیم رو پیدا کنم!

این سیم با نام Litz Wire (سیم لیتز) شناخته میشه و دارای همون ساختاری هست که قبلا عرض کردم. رشته های داخلی سیم هر کدوم نسبت به هم عایق هستن! از این سیم برای کارهای فرکانسی استفاده میشه و ساختار خاصش سبب میشه در کار فرکانسی دارای اثر پوستی بسیار کمتری باشه. در حالیکه سیم های معمولی بخصوص در فرکانس بالا دارای حالت پوستی قابل ملاحظه ای هستن. این سیم رو با نام انگلیسی یا فارسی اگر جستجو کنین توضیحات زیاد و تصاویر متعددی ازش یافت میشه و در بازار هم وجود داره!
با توجه به اینکه بنظر میرسه معمای لوپهای مینلب تقریبا حل شده باشه ؛ لذا از دوستان تقاضا میکنم ضمن توجه کامل به فیلم و پیگیری مساله سیم بتونن به ساخت لوپی دست پیدا کنن که تا حد قابل ملاحظه ای میتونه از لوپهای فعلی ما بهتر باشه. هر چند در مورد مدل پیچیدن بنظر من ما میتونیم از همون حالت عنکبوتی خودمون استفاده کنیم ؛ ولی نکات دیگه در خصوص جنس سیم و نحوه گرافیت کاری جدید هستن که باید مورد توجه قرار بگیره. صد البته نوع سیم مهمترین چیزی هست که ما الان بدست اوردیم و بنظر من بیشترین تاثیر رو در قدرت اضافه شده خواهد داشت.