بینا جان در تکمیل فرمایشات مهندس حمید باید عرض کنم که بنده با کاهش حساسیت تا 17 و اضافه کردن 10 واحد به دیلی اتوماتیک که 21 بود، تونستم به ثبات عالی در کاوش و کاهش حساسیت به املاح برسم.
با افزایش حساسیت دستگاه ، وابستگی آستانه به تغییرات فاصله از زمین هم بیشتر میشه که بنده این مساله رو به وضوح دیدم. کاهش حساسیت هم البته باعث کاهش این وابستگی شد که کاوش رو خیلی راحت تر کرد. مساله مهم در استفاده از لوپ سیستم های پالسی، توانایی اوپراتور در حفظ این فاصله هستش. این مساله در صورت استفاده از لوپ های یک نفری سنگین با دسته هایی که خوش دست نیستن ، خیلی میتونه در حفظ بالانس تو زمان طولانی ، تاثیر منفی داشته باشه.
بالانس لوپ های بزرگ در صورتی که به صورت فریم های مربعی باشه و با قرار گرفتن یک نفر در وسط و اوپراتور دستگاه در خارج لوپ ، میتونه به راحتی و با استفاده از دو بند که روی دوش حامل لوپ انداخته میشه، صورت گرفته و تا مدت طولانی حفظ بشه. چون فاصله لوپ از زمین وابستگی به قد شخص داره و در طول کاوش قد حامل لوپ ثابت میمونه.
در استفاده از لوپ های کوچکتر هم حتما باید وزن لوپ در نظر گرفته بشه. چون بعد از کمی کاوش با لوپ و دسته سنگین ، توان دست در حفظ فاصله بین لوپ و زمین کاهش پیدا میکنه و به ناچار باید بالانس های متعددی انجام بدیم.
اگر شما لوپ رو سبک بسازین و حساسیت رو کمی پایین بیارین( حدود 17-16 ) و روی زمین های خیس کاوش نکنین ، با اطمینان عرض میکنم که کاوشی لذت بخش و در عین دستیابی به بیشترین برد ممکن رو خواهید داشت
یک نکته رو هم خدمت مهندس حمید عرض کنم و اونم حساسیت سیستم به سفاله. چند روز پیش که رفته بودم برای کاوش ، یه جا که بوق داشتم ، متوجه شدم که در عمق 5 سانتی یه تیکه سفال قدیمی رو گرفته. بوق خیلی قوی نبود و علیرغم انداره نسبتا بزرگ سفال ، بعد از خروج اون ، سیستم اونو فقط در کمتر از 8 سانتی سنس میکرد که با کاهش فرکانس متاسفانه سنس ادامه داشت. البته اون لحظه به فکر افزایش دیلی نبودم و با همون دیلی اتوماتیک که 21 بود کار میکردم. سوال من اینه که برای حذف یا حداقل کاهش حساسیت به سفال ، باید چه پارامتری رو تغییر داد و در صورت مواجهه با سفال ، از چه روشی برای تشخیص فلز یا سفال بودن میشه استفاده کرد.
ممنونم
