انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 7:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از این ادرس خرید کن
هم قطعاتش خوبه هم سرویس دهیش
www.roboeq.ir

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 3 بهمن1393 - 1:09pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز در مورد بالانس دستگاه لطفا ببينين اين كار عمليه؟
بنده روي چندين زمين مختلف دستگاه رو تست كردم كه متاسفانه همش بالانس به هم ميريخت و علامت ! نشون ميداد و بعد چند ثانيه هم بوق اخطار.
حالا ميخوام بگين نميشه بجاي بوق دستگاه در زمان خروج از بالانس و علامت ! بصورت اتومات بالانس كنه خودش رو ؟
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 3 بهمن1393 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta forceعزیز ممنون بابت راهنمایی

جمعه 3 بهمن1393 - 2:44pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان مطلب خوبی فرمودین. البته که میشه بجای علامت ! خودش مرتبا بالانس رو انجام بده. ولی این کار اشکالات دیگری داره. یکیش اینه که اگر لوپ رو زیاد از زمین دور کنین و دوباره نزدیک کنین بیشتر بوق میزنه! مورد دیگه هم اینه که دیگه سنس احتمالی حفره منتفی میشه. پس بنظر من به این صورت فعلا بهتره. از طرفی فکر میکنم شما درجه حساسیت رو خیلی بالا میذارین که نباید این کار رو روی زمین انجام بدین. درجات حساسیت بالای 15 همگی خوب هستن و برد نزدیک به نهایی رو به شما میدن. حالا اگر با 15 هم مشکل داشته باشین باید فکری کرد و شاید جای دیگه ای از کار شما ایراد داشته باشه. بهرحال باید ببینیم نظر سایر دوستان در این زمینه چی هست تا مطابق نتایج واقعی کاوش هر تغییری که لازم باشه انجام بدیم. متاسفانه دوستان در تست گرفتن و بیان دقیق نتایج یک مقدار کم کاری میکنن و طبیعتا به ضرر خودشون هست. بخصوص که از نظر من دیگه میزان تغییرات قابل ملاحظه ای در مرحله فعلی وجود نداره و بنابراین آپدیتها دیگه خیلی دیرتر انجام میشه. ولی اگر دوستان بیشتر بررسی کنن و نتایج و نظرات مشخصی رو به بنده منتقل کنن میشه کار رو بهتر از این هم کرد.

جمعه 3 بهمن1393 - 3:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بینا جان در تکمیل فرمایشات مهندس حمید باید عرض کنم که بنده با کاهش حساسیت تا 17 و اضافه کردن 10 واحد به دیلی اتوماتیک که 21 بود، تونستم به ثبات عالی در کاوش و کاهش حساسیت به املاح برسم.
با افزایش حساسیت دستگاه ، وابستگی آستانه به تغییرات فاصله از زمین هم بیشتر میشه که بنده این مساله رو به وضوح دیدم. کاهش حساسیت هم البته باعث کاهش این وابستگی شد که کاوش رو خیلی راحت تر کرد. مساله مهم در استفاده از لوپ سیستم های پالسی، توانایی اوپراتور در حفظ این فاصله هستش. این مساله در صورت استفاده از لوپ های یک نفری سنگین با دسته هایی که خوش دست نیستن ، خیلی میتونه در حفظ بالانس تو زمان طولانی ، تاثیر منفی داشته باشه.
بالانس لوپ های بزرگ در صورتی که به صورت فریم های مربعی باشه و با قرار گرفتن یک نفر در وسط و اوپراتور دستگاه در خارج لوپ ، میتونه به راحتی و با استفاده از دو بند که روی دوش حامل لوپ انداخته میشه، صورت گرفته و تا مدت طولانی حفظ بشه. چون فاصله لوپ از زمین وابستگی به قد شخص داره و در طول کاوش قد حامل لوپ ثابت میمونه.
در استفاده از لوپ های کوچکتر هم حتما باید وزن لوپ در نظر گرفته بشه. چون بعد از کمی کاوش با لوپ و دسته سنگین ، توان دست در حفظ فاصله بین لوپ و زمین کاهش پیدا میکنه و به ناچار باید بالانس های متعددی انجام بدیم.
اگر شما لوپ رو سبک بسازین و حساسیت رو کمی پایین بیارین( حدود 17-16 ) و روی زمین های خیس کاوش نکنین ، با اطمینان عرض میکنم که کاوشی لذت بخش و در عین دستیابی به بیشترین برد ممکن رو خواهید داشت
یک نکته رو هم خدمت مهندس حمید عرض کنم و اونم حساسیت سیستم به سفاله. چند روز پیش که رفته بودم برای کاوش ، یه جا که بوق داشتم ، متوجه شدم که در عمق 5 سانتی یه تیکه سفال قدیمی رو گرفته. بوق خیلی قوی نبود و علیرغم انداره نسبتا بزرگ سفال ، بعد از خروج اون ، سیستم اونو فقط در کمتر از 8 سانتی سنس میکرد که با کاهش فرکانس متاسفانه سنس ادامه داشت. البته اون لحظه به فکر افزایش دیلی نبودم و با همون دیلی اتوماتیک که 21 بود کار میکردم. سوال من اینه که برای حذف یا حداقل کاهش حساسیت به سفال ، باید چه پارامتری رو تغییر داد و در صورت مواجهه با سفال ، از چه روشی برای تشخیص فلز یا سفال بودن میشه استفاده کرد.
ممنونم @};-

جمعه 3 بهمن1393 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ضمن عرض سلام و خسته نباشید: لوب 65 سانتی با اهم 0.9 و 460 میکرو هانری برای تست درست کردم یعنی دقیقا با همان مشخصات لوپ مونو . متاسفانه این لوپ با لوپ های مشابه دیگر (اهم و هانری بیشتر) که دارم برای تست درست میکنم برد کمتری دارد !!! جالب اینجاست لوپ با مشخصات مونو را مدار با دیلی 22 نشون میده ولی لوپ های دیگر 65 سانتی که دارم را با دیلی 18 انرا شناسایی می کنه !! تا اینجا که تست کرده ام مطمئن هستم لوپ با اهم حدود 1 و اندوکتانس 460 چندان هم نسبت به لوپ های دیگر جالب توجه نیست!! از مهندس حمید تقاضای راهنمایی دارم. با تشکر

جمعه 3 بهمن1393 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقای حامد خسته نباشید : در مورد سوالتون البته با اجازه مهندس . در صورت مواجهه با سفال ، از چه روشی برای تشخیص فلز یا سفال بودن میشه استفاده کرد؟
در همه فلزیاب های پالسی راه مطمئنی وجود نداره و دستگاها سفال و اجر و ............. را میزنند. بهترین راه این است دستگاه تفکیک داشته باشد و تا حدود زیادی میشه فهمید سفال است یا چیز دیگری. البته هر چقدر هم تجربه داشته باشی سفال باز اپراتور را گیج می کند. بهترین زمان برای کاوش جاهای الوده به سفال تابستان است (زمانی که سفال رطوبت نداشته باشه و یا کمترین رطوبت راداشته باشد). با تشکر
............................................................................................................................................
همچنین به این نکته همه دوستان توجه کنند: اگر به منظور ساکت کردن مدار پارامترهای دستگاه را خصوصا سنس را کم کنید برد دستگاه به پایین می اید و بیخود وقت را خود را هدر میدهید. بنابراین بهترین حالت تنظیم مدار برای کار زمانیست که علامت ! و _ نمایش داده میشه و از همه مهمتر مدار کاملا ساکت نشده و تک بوق های نیز شنیده شود و خود اپراتور دیگر باید تجربه کسب کند که کدامیک احتمالا هدف است.

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 3 بهمن1393 - 4:52pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 3 بهمن1393 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا امیر من هم با لوپ مونو ی مین لب 4500 تست کردم و برای من هم لوپ رو باعدد 22 شناسایی کرد ولی چیزی که جالبه لوپی رو که خودم ساخته بودم که باکابل 5 در75 بود رو عدد 18 شناسایی کرد که قدرتش از لوپ مونوی مین لب بیشتربود و یک چیزی که خیلی از دوستان رو تو زمین به خطا میندازه همین سفال و اجر هست که خیلی مشکل سازه البته اپراتوراگه حرفه ای باشه میتونه تشخیص بده اقا بینا موقع حرکت و کاوش باید سعی کنی که ارتفاع لوپ با زمین زیاد بالا و پایین نشه وزیادهم نباید سریع حرکت کنی

جمعه 3 بهمن1393 - 4:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقای ابی : در مورد سفالهایی که سطح زمین نیستند(از 40 سانتی با پایین هستند) راهی وجود نداره و هر اپراتوری را با دستگاه بدون تفکیک گیج می کند. حالا هر چقدر هم خبره باشی . برای من هم همینطور بوده لوپی که خودم درست کرده بودم بهتره و با دیلی 18 اونو نشون میده و برد بهتری هم داره. با تشکر

جمعه 3 بهمن1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
با سلام خدمت دوستان قطعا با لوپ عنکبوتی بهترین نتیجه بدست میاد بنده با لوپ 60 عنکبوتی و 1متری واقعا خوب داره کار میکنه مخصوصا با لوپ 1 متری با اهم 1.3 و ظرفیت 300 دیلی اتومات 13 واقعا عالی داره کار میکنه و راحت تا 3.5 جواب میده و تا 4 متر تو بیابون. البته جنس سیم هم خیلی مهمه من با سیم 4.1 لوپ 1 رو پیچیدم و 8 متر که از امجد گرفتم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

آخرین بار توسط alirezaii21 در جمعه 3 بهمن1393 - 5:00pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 3 بهمن1393 - 4:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 159 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure