سلام اقا ارش اتفاقا از نظر من اونیکه مبلغی بابت کارنشاسی حظوری میره و دستگاه میزنه میگیره پولش همچون شیر مادر براش حلاله.
من خودم قبلاها همش دنبال کسی بودم برای زدن دستگاه روجاهایی که پیدا کردم اما با مبالغی همچون:یک میلیون/سه میلیون مواجه شدم و اصلا نمیدونستمم که قراره چه دستگاهی بیارن و هیچی نمیدونستم...
اما ازوقتی ردیاب اتنجمنرو گرفتم و یکجورایی از دوروبر فهمیدن دستگاهی دستم رسیده ازم درخواست ردیابی زنی میکنن و رفتن به ماکنشون برای تایید کارشون به خدا خیلی ادمای دروغگویی وجود دارندو کسایی که فقط به فکر خودشونن ادم بعد دستگاه زدنو رد کردن ماکنشون یا تاییدش میبینه باید ازشون میلیونها میگرفت تا حالیشون شه دروغ نگند و صادق باشند من خودم با اینکه مبتدی هستمو ادعایی هم ندارم اما به شخصه تصمیم گرفتم هرکی از دوستان قدیمی یا دوروبر باشه بگند برم ردیاب بزنم حتما مبلغی پیش میگیرمو اگرم چیزی باشه نصف نصف دلایلم:
یکبار رفتیم روستایی گفتند بیایید نسخه داریم رفتیمو بردنمون مکانشون ازشونم درراه پرسیدم ببینم نسخشون درسته یا الکیه بعد پرسشهام متوجه شدم نسخه ای درکار نیستش...حتی بعد رفتن به مکان دیدم اصلا مکانیم که گفته بود اونجای نبود که درراه میگفت بلکه یک منطقه مسکونی بود که میخواست دستگاه بزنم بلکه چیزی باشه میگفت از اینجا سفالو اینا درمیاد گفتم دستگاهی بزنیم شاید چیزی بود...
...
یکی دیگم رفتیم یک منطقه دیگه دستگاه یکجارو زد بعد چهار متر حفاری سنگ بنهایی دراومدو سفال و خاک هم کلا دستی اما همینکه درعمق چهار متری سفال شکسته و سنگهارو دیدن دست از کار کشیدنو گفتن دستگاه خطا زده و اینجا چیزی نیستشو بهانه اوردنو کار نکردن...
...
یکی دیگه رفته بودم میگفتن نمیدونم کلی خاکستر از محل حفاری که امام زاده هست درواردیمو سنگ مثلثی شکلو سنگ کاسه...باخودم گفتم امام زاده و سنگ کاسه؟خاکستر؟سنگ مثلثی؟
اخه باعقل جور درنمیاد...رفتیم باهزار بدختی سرمکانشون دیدم احمقها یک اتاقک وسط باغیرو حفاری کردن اتاقکم دیواراش گچ امروزی بود به بهانه اینکه اینجا دوقبره مهم هستش همینکه گفتم سفالو/خاکسترو/سنگ مثلثی کو؟گفتن انداختیمشون دور...
...
یک ادمی هستم که دوس ندارم دل کسیرو بشکنم برای همشون به جان خودم دستگاهو با تمامی نکاتش زدم که دلشون نشکنه و مورد دومم که نامردی کردن...
تو این مورد اخری وقتی رفتم پایین حذف کننده رو بزنم و از بالا با ردیاب کارو شروع کنم یک سنگرو با بی احتیاطی تمام اخراش انداختن رو بردو متلاشی شد این بود دلرحمی ما به اونا و خسارتشم ندادن...
درکل دوستان به همتون توصیه میکنم اگر ردیاب زنیتون خوب هست یا دستگاه خوبی دارینو به کارتون هم ایمان اگر اشخاص اشنا نیستندحتما مبلغی ازشون بابت اپراتوری و کارشناسیتون بگیریند