انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 10:08am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و عرض ادب : دوستان خواهشا یه نفر نتایج تست خود را در حالت گروند فعال و غیر فعال بیان کنه تا برای همگان روشن بشه ایا تفاوت ملموسی هست یا نیست!! در ضمن اقای مهندس عزیز اصل ماجرا این نیست که کسی زحمت بالانس دستگاه را در حالت گروند فعال به خودش نده ! یا قلم و کاغذ بگیره دستش ، کسی که با چندین دستگاه کار کرده باشد توی همان چند تست اول متوجه خواهد شد و نیازی هم به دفتر و قلم و کاغذ نیست! این حقیر این مدار را با تست های مختلف دارم بررسی می کنم چون دوست ندارم بیخود دنبال دستگاهی بدوم که جوابگوی انتظارتم نباشه. هر گونه اطلاعاتی را نیز چه درست و چه غلط بیان کرده ام و در اختیار دوستان قرار داده ام. بنابراین تست کردن و سوال کردن جرم نیست،دیکتاتوری هم نیست که هر کسی کوچکترین انتقاد یا ضعف مدار را بیان کرد با لحن نادرست انرا جواب دهیم! و کسی حق صحبت کردن نداشته باشه ! در حالت گروند فعال هم تست کرده ام و اینجوری نیست به خودم زخمت ندم !! هر مداری نقاط ضعف و قوتی داره و اینجوری نیست یه مدار بدون ضعف باشه ! اگرمداری بدون ضعف باشد بدون شک انرا به صورت عمومی قرار نمی دهند ؛ هدف شما نیز رفع اشکالات بوده و .... درحالت گروند خاموش و فعال دربعضی مواقع مشاهده شد در 2 متر حدود 40 سانت افت برد داریم!! که میشه 20 درصد . بحث روی 1 الی 1.5 متر برد ندارم ، ساکت کردن مدار زمانی ایده ال خواهد بود که حداقل 2 الی 2.5 متر را بزنه ان هم نه برای اجسام خیلی بزرگ ،وقتی موضوع برد حدود 2 متر میاد وسط بله 5 درصد هم 5 درصده و نمیشه انرا نادیده گرفت و باید در مورد ان صحبت کرد .در ضمن تا به حال کسی هم به این موضوع اشاره نکرده که چرا در حالت گروند خاموش و فعال تفاوتهای فاحشی از نظر برد هست! و این خود نشان میده از نظر تست مدار را زیر و رو کرده ام. بله اینجانب شهامت پرسیدن هر موضوع و سوالی را دارم و بجز حقیقت چیزی نمی گویم و ترسی هم ندارم ؛ پاچه خوار هم نیستم. اقای حامد گفتند "کاهش حساسیت تا حدود 16 خیلی تو عمق زنی تاثیر نداره!" بنده این حرف را قبول ندارم و جواب انرا دادم ،خودتان هم بیان کردید تاثیر داره .اما جواب سوال من از ایشان در مورد تست در حالت گروند خاموش بدون جواب ماند!! بنابراین اشخاص با نظرات و انتظارات متفاوت در این انجمن وجود دارند ،شاید برای کسانی همان 80 سانت تا 1 متر مهم باشد !! که اگر اپراتور ماهری باشند اکثر مدارات جوابگو هستند. منظور من زیر سوال بردن مدار نیست ولی وقتی کسی حق صحبت کردن و بیان اشکال و ایرادات را هم نداشته باشه اینجاست که با تمام قدرت اما عادلانه حرفم را میزنم و مثل خیلی ها منافعی هم اینجا ندارم که بترسم و سکوت اختیار کنم ! منبعد اینجانب هیچ نظری چه مفید و چه غیر مفید نمیدم و اگر هم منبعد در این انجمن بیایم صرفا نظاره گر خواهم بود. انتظارات از شما خیلی بیشتر از این حرفهاست مهندس عزیز .با سپاس

شنبه 3 بهمن1393 - 2:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
reza68 نوشته است:
ممنون مهندس حمید عزیز واقعا گل کاشتی
این لوپو خودمون درست کنیم بهتره یا اینکه همون لوپ اصلی رو بخریم. (از نظر کیفیت و هزینه )

با اجازه حمید آقا

رضا جان قیمت لوپش تو ایران فکر کنم دور بر 500-600 تومنه
حالا اگه خودمون بسازیم تنها به قول حمید آقا 200 تومن هزینه سیمش میشه حالا جدای از اون باید لوپ گرافیتکاری بشه که اون هم یه خرج دیگس که البته معلوم نیست مثل شرکتی در بیاد یا نه
ولی به نظرم برا خرید سیم و لوپ عجله نکنین تا اگه از دوستان کسی به این لوپ دست رسی داشت یه بار دیگه مورد تست قرار گرفته بشه البته خودم انشالا جمعه فیلمش رو میزارم تا خودتون تصمیم بگیرین

سلام
جناب کاوشگر عزیز مشتاقانه منتظر فیلم تستون هستیم

شنبه 3 بهمن1393 - 3:01am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
جناب mehdi 2014 خیلی ممنون از بیان تجربه شما.
ولی بذارین یک بار خیلی رک و روراست به شما عرض کنم! بنده به نتایجی که شما و چند فروشنده مشخص دیگه در این تاپیک عنوان میکنین توجه زیادی نمیکنم و اعتمادی هم ندارم! طبیعی هم هست. کسی که خودش فروشنده دستگاه فلان و بهمان باشه و مستقیم هم اشاره میکنه و به این کارش هم افتخار میکنه ؛ چطور ممکنه یک طرح عام المنفعه بدون امکان کسب سود شخصی رو بدرستی تست کنه و واقعیت رو بگه و کمک کنه که اون طرح پیش بره؟! اگر شما با این مطلب من مخالفتی دارین باید اول فروشندگی رو کلا بذارین کنار یا حداقل کلمه ای از فروش و حتی تعمیر این دستگاه و اون دستگاه به میان نیارین! بهرحال پر واضحه که اگر شما میخواستین تست درستی هم بگیرین ذهنیت شما اجازه برداشت مثبت بهتون نمیداد. جای شما هر کسی هم بود همین داستان بود. پس مطلب مشخصی هست و بنده هم بیشتر نگاهم به مطالب کسانی هست که میدونم مصرف کننده هستن نه فروشنده! لذا خوشحال میشم شما و چند دوست دیگمون حتی در صورت تست این سیستم اجازه بدین کسانی نظر بدن که بطور مطمئن بی طرف باشن و از این طرح برای استفاده شخصی بهره بگیرن.
در مورد ادعای تستی که مطرح کردین به فرض درست بودن خوشحال میشم شما راهکار نشون بدین! در درجه اول بفرمایین شما دقیقا کدوم طرح یا مدار شناخته شده ای در این دنیای وسیع فلزیابی پالسی میشناسین که در اون مکان حساسیت به سفال نداشته باشه تا بنده برم و همون طرح رو کامل پیاده کنم! مطمئن باشین برای من از اون چیزی که فکرشو بکنین راحت تره بشرطی که اصلا وجود خارجی داشته باشه!!! البته طبیعتا مگر اینکه منظورتون دستگاهی نباشه که خودتون مدتیه تبلیغ فروشش رو میکنین! ;)

@};- @};- @};-
خوب مهندس هرکسی باید به نحوی زندگی کنه دیگه ، ولی این موضوع رو هم باید قبول کرد که خیلی بزرگواری میخواد که کسی بهترین مدار خودش رو همگانی که !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 بهمن1393 - 9:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در هر صورت بايد تست و بررسی بشه تا مشگلات مدار برطرف بشه حرفی و بحثى اگه هست بايد دقيق و منطقی و البته با تجربه به دست اومده باشه تا راه حلی براش پيدا بشه در رابطه با مدار هم يکى از دوستان خبر دادنند با تجزيه و تحليل مدار به اين نتيجه رسيدند که واقعا از لحاظ ثباث ايده آله و انواع و اقسام لوپ رو ساپورت ميکنه اما يک نکته اى رو ايشون هم اعلام کردنند و اون روشن و يا خاموش بودنه گراند مداره که تاثير زيادى داره و روی برد تاثير داره و اينکه ايشون عرض کردنند که کوپهای معمولی راسته کار اين مدار نيست اما لوپ تخت واقعا قدرت اين مدار رو به رخ ميکشه ايشون عرض کردنند که قدرت يک لوپ تخت يا عنکبوتى پنجاه سانت بهتر از يک لوپ معمولى يک در يک جواب داده و ميگفت اگه بشه راهى براى لوپ تخت تاشو پيدا کرد واقعا حرف اول مدارات دست ساز رو به خودش اختصاص خواهد داد و از ديگرموارد اين بود که ايشون عرض کردنند براى بالانس بهتر بايد به دو نکته اشاره کرد کم شدن ارتفاع ديست تا کف يا بالاتر رفتن ديست از خاک بنابراين راه حلش به اپراتور برميگرده مثلا اگه احتمال ميره درحال کاووش از حد10سانت بالا بره بايد بالانس شروع رو از 15سانت انجام داده بشه تا تاوقتی ديسک از ده دسانت بالاتر اومدثبات به هم نخوره حالا نظر دوستان و اساتيد هم مهمه

شنبه 4 بهمن1393 - 10:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا ارش عزیز : اینکه نوشته اید " اما يک نکته اى رو ايشون هم اعلام کردنند و اون روشن و يا خاموش بودنه گراند مداره که تاثير زيادى داره " من هم روی این موضوع داشتیم بحث می کردیم و اولین کسی بوده ام عنوان کرده ام . ایا عنوان کردن این موضوع باید باعث ناراحتی و .............. بشه ؟ اقای حامد عزیز طبق تصویر پیوست بیان کردند من هم معنی واقعی کلمات ایشان را قبلا به عدد تبدیل کرده بودم ، حتی با خود مهندس هم چند روز قبل صحبت کرده بودم و موضوع را در میان گذاشته بودم. ولی متاسفانه برخوردهایی صورت می گیرد به نفع هیچ انجمنی نیست. نیت من هم زیر سوال بردن مدار نبوده و نیست .بصورت کلی در هر جا و مکانی تا انتقاد و پیشنهاد نباشه پیشرفتی در کار نخواهد بود و مردم چنین جاهایی همیشه از فقیرترین و بیچاره ترین ها باقی می مانند. اینکه به قولا به به و چه زدن باشه که نشد کار.خیلی ها هم اطلاعات دارند و نمیدن و دنبال اهداف خودشان هستند.
من یکی که بیخیال شدم و دیگه اصلا کاری ندارم. با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 4 بهمن1393 - 11:46am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 4 بهمن1393 - 11:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان, اول تشکر میکنم از مهندس حمید به خاطر لطف و بزرگواریشون که این فلزیاب ارزشمند و طراحی کردن و در اختیار عموم قرار دادن, من هم مدار و منتاژ کردم ولی لوپ و که وصل میکنم همچنان کویل ارور میده با دو لوپ مختلف تست کردم با کابل کواکسیال و شیلد استریو هم تست کردم, lf356 رو هم تعویض کردم ولی همچنان مشکل باقیه, اگه کسی تجربه ای از این مشکل داره لطفا راهنماییم کنه خیلی ممنون.

شنبه 4 بهمن1393 - 11:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان ، سلام دايی آرش
مسعود جان بنده الان با يک لوپ معمولی 1*1 که ازکابل 1*7ساختم و اهمش شد 1.7 دستگاه ارور کويل ميده اما وقتى لوپ رو تاکرده و پنجاه سانتش ميکنم برای يک سينی 35سانت استيل با حالت پيش فرض 95سانت سنس دارم حالا جالب اينجاست که وقتى تو همون حالت لوپ رو به يک متر تبديل ميکنم لوپ رو شناخته و علامت ! مياد و بعد از بالانس مدار سوت ممتد ميکشه با جابه جا کردن مدار به جايی که دور از فلزه مدار همون فلز رو در 2.5دومتر و پنج سانت سنس ميکنه سوالم از دوستان اين هست که چرا لوپ يک رو ارور ميده اما با کيفيت خوب ساختم که روی 18 ميشناسه لوپ رو با تاشدن و با باز شدن روی 20؟؟؟؟؟؟؟

خدايا مددی کن

شنبه 4 بهمن1393 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا مسعود عزیز
کویل ارور شما از همون ای سی ۳۵۶ که گفتین میتونه باشه چون اگر توضیحات مهندس رو یادتون باشه گفتند که ۳۵۶تو این مدار کارایی نداره وحتما باید از ۳۵۷استفاده کنید البته از جنس خوب اگه بشه بهتره
موفق باشید

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

شنبه 4 بهمن1393 - 12:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اميرجان اصلا همين نکاته که باعث پيشترفت مدار ميشه بايد معايب رو نه يک نفر بلکن چند نفر تست و اعلام کنند که بشه توسط استاد حميد رفع عيب بشه ،،،محسن جان از شما هم دلخورم دايى قرار بود حرف بين خودمون بمونه حالا رضا جان از بچه های نيک روزگاره و اينکه کار من رو رو کردی اشکالی نداره اما يه خورده رازدار باش دايى،،در رابطه با موضوع مسعود جان هم عرض کنم دو حالت داره يا کيفيت لوپ شما خوب نيست يا اتصال فاحشی در لوپ شما وجود داره که اگه از سيم لاکی استفاده کرده باشی اين موضوع محرض تره و اگه از سيم افشان روکشدار استفاده شده به قسمت اتصالات مثل محل سرى کردن سيمها يا محل اتصال کابل رابط رجوع کن و اتصالات رو با دقت برسی کن تا اتصالى نباشه
ياحق

شنبه 4 بهمن1393 - 12:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی ممنون دوستان, بله ای سی lf357 و که از پایا گرفته بودم انداختم اول چون ظاهر جالبی نداشت فهمیدم اصلی نیست استفاده نکردم ماسفتم تعویض کردم وقتی دستمو گذاشتم رو خروجی لوپ یه پالس خفن زد پرت شدم بالا, حالا لوپ وصل میکنم ببینم چی میشه

شنبه 4 بهمن1393 - 12:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 140 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure