انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 9:05am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 , 204 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام اقا مسعود عزیز
کویل ارور شما از همون ای سی ۳۵۶ که گفتین میتونه باشه چون اگر توضیحات مهندس رو یادتون باشه گفتند که ۳۵۶تو این مدار کارایی نداره وحتما باید از ۳۵۷استفاده کنید البته از جنس خوب اگه بشه بهتره
موفق باشید

آرچلو جان همونطور که محسن جان اعلام کردن برای لوپ يک متر ارور کويل داشتن که با تاشدن شناخته شده و با باز شدن لوپ رو شناخته و اين نکته خاصی ميتونه داشته باشه که نميشه ايراد رو به گردن آيسی آمپ امپ انداخت بايد بررسی بشه تا دليلش مشخص بشه چون اگه قرار باشه نشناسه با باز کردن لوپ بايد دوباره با مشگل ارور مواجع بشه حالا آقا حيد اگه نظری دارن بگن تا بشه بهتر به نتيجه رسيد

شنبه 4 بهمن1393 - 12:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عرض سلام خدمت همه ی اساتید گل.حقیقتا حیفم اومد که این تجربه ی خودم در خصوص استفاده از فلزیاب قدرتمند استاد حمید رو روی سایت نزارم ( هر چند ایشون واقعا به بنده کم لطفی داشتن و منو محکوم به فروشندگی کردن ولی خدا گواه که من قصدم فقط و فقط کاوش هست).
ابتدا اجازه می خوام یه تبریک جانانه بگم خدمت ایشون و به نوبه ی خودم از زحمت این بزرگوار در خصوص عمومی کردن این ابر فلزیاب تشکر کنم.
من وقتی که تصمیم گرفتم این فلزیاب رو بسازم به خودم قول دادم که از بهترین نوع قطعات استفاده کنم مخصوصا 357. برای همین قطعات رو از ترکیه خریداری کردم. وقتی که مدار رو راه اندازی کردم واقعا ثباتش فوق العاده و دور از انتظار بنده بود. قبلا مدار چنس رو به صورت آماده خرید کردم. قابل مقایسه نیود با این.
با همون تنظیمات پیش فرض بنا به درخواست یک دوستی رفتم سر پروژه. جایی که حدود 7 متر حفاری شده بود و 2 متر هم به سمت جلو رفته بودن.
دیلی رو 22 شناخت. من تمام دیواره ی این 7 متر رو کاوش کردم و کف و سقف رو به دقت بررسی کردم حتی یک بوق اضافه هم نداشتم. گفتم شاید مدار کار نمیکنه و گوشی رو نزدیک لوپ بردم و سنس داشتم. هر چند من چیزی پیدا نکردم ولی به قاطعیت بهشون گفتم اینجا چیزی نیست.

لوپی هم که استفاده کردم لوپ با کیفیتی نبود ولی مدار مدار فوق العاده ای بود.

هم چنان منتظرم تا یه دوستی بیاد و یک لوپ واحد رو با آموزش پیچیدن و ساخت قرار بده تا خیلی از مشکلات دوستان من جمله بنده برطرف بشه.

خواستم بگم دوستام برای گرفتن جواب بهتر حتما قطعات با کیفیت تهیه کنند.
استاد باز هم ممنون

شنبه 4 بهمن1393 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام
این سایت لوپ های عجیب و متنوعی داره.که فک کنم واسه لورنز دیپ مکس باشه.دوستان در موردش یه نظری بدن؟

http://www.pa2mrx.nl/UK/PA2MRX-UK.htm?c ... ing_uk.htm

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

شنبه 4 بهمن1393 - 1:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
archilO نوشته است:
سلام اقا مسعود عزیز
کویل ارور شما از همون ای سی ۳۵۶ که گفتین میتونه باشه چون اگر توضیحات مهندس رو یادتون باشه گفتند که ۳۵۶تو این مدار کارایی نداره وحتما باید از ۳۵۷استفاده کنید البته از جنس خوب اگه بشه بهتره
موفق باشید

آرچلو جان همونطور که محسن جان اعلام کردن برای لوپ يک متر ارور کويل داشتن که با تاشدن شناخته شده و با باز شدن لوپ رو شناخته و اين نکته خاصی ميتونه داشته باشه که نميشه ايراد رو به گردن آيسی آمپ امپ انداخت بايد بررسی بشه تا دليلش مشخص بشه چون اگه قرار باشه نشناسه با باز کردن لوپ بايد دوباره با مشگل ارور مواجع بشه حالا آقا حيد اگه نظری دارن بگن تا بشه بهتر به نتيجه رسيد

سلام دوستان بنده قبلا اشاره کوچکی به این مشکل کردم که بعدا متوجه شدم لوپ بزرگتر از 50 سانت در منزل که اطراف فلزات زیادی هست رو اصلا نمیشه تست کرد دلیلش هم اینه که زمانی که این لوپ به صورت 1در1 هست قدرت بالایی داره ولحظه ای که به دستگاه متصل باشه به دلیل بالانس نشدن دستگاه لوپ رو شناسایی نمیکنه و لوپ ارور میده این نکته رو بنده تجربه کردم و دوستان دیگه هم اگر با این مسئله برخورد کردن ایراد از دستگاه نیست و بهتره بگیم تازه دستگاهشون هم خیلی خوب داره عمل میکنه موفق باشید :YMPEACE:

شنبه 4 بهمن1393 - 1:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان عزیز وقتیکه پای منافع شخصی و پول بمیان میاد متاسفانه خیلی سخته عدالت رو رعایت کرد!
چیزیکه واضحه اینه که بعضی از فروشنده های محترم میان اینجا و مثلا در قالب تست مشکلاتی رو برا فلزجوپای عنوان میکنن که هرجوی میخوای باور کنی نمیشه! و البته این کار رو خیلی هم ناشیانه میکنن و فکر میکنن با دسته کورها طرفن!
یعنی میشه سیستم برای فروشنده ها فقط به آجر و سفال حساس باشه و برای بقیه نباشه!
مگه ممکنه یه سیستم دیجیتال توی دست هرکسی یجور جواب بده!؟
اصلا مگه ممکنه با حساسیت به ریشه درخت و سفال و آجر حامد عزیز اون هم در اولین تجربه رسمی با فلزجوپای موفق در کاوش بشه!
اینم خدمت دوستان دیگه عرض کنم که هر کسی رو که از مدار نتیجه بگیره متهم به دروغ گفتن میکنن!
یعنی هرکی فقط مدارش مشکل داره سیستمش خوبه و درست حسابی کار میکنه!؟
نه بزار دقیقتر بگم یعنی هرکی تی ال 12000 بفروشه راست میگه!؟
عزیز من این شامورتی بازیها ممکنه بتونه افراد بیتجربه و کم تجربه رو گول بزنه ولی اینجا اکثرا فهمیده و با تجربه هستن! ;)
جالبه طرف هنوز نمیدونه ورژن 1.45 هم یه ماهه اومده اونوقت شب و روز داره تست میگیره با فلزیابی که هنوز هم نساخته احتمالا و جالبه که همش هم بد میزنه این سیستم و همش هم با تی ال 12000 جنس در میاد! :-o
اینه که میگم ناشیانه میان دروغ میگن :D
چجوریه که تی ال 12000 ما مثل موتورگازیه و یه ساعت باید باهاش ور بری تا خفه شه بعد شما رابراه باهاش مال در میارن!؟
چجوریه که فلزجو پای ما حتی در شلوغترین نقاط از نظر پارازیت و نویز و فلز مزاحم در ثبات کامل کار میکنه اونوقت مال شما همش سروصدا داره و همش ریشه و سفال میزنه!؟ YMWHISTLE
چجوریه هرکی با فلزجوپای موفق بشه و هرکی باهاش خوب نتیجه بگیره دروغ میگه اونوقت اگه شما با 12رگولاتوری که هیچکس باهاش پشمک هم نزده هر روز جنس در میارین و همش هم راست میگین!؟ [-X
دوستان عزیز من از شما یه سوال دارم :
بنظرتون اگر فلزجوپای سیستم ضعیفی بود اینقدر دشمن داشت!؟
بارها گفتم و باز هم میگم فلزجوپای در کلاس سیستمهای دستساز نیست و فاصله ای هم با فزیابهای پالسی پیشرفته نداره اینرو کسانی مدونن که تجربه کار با سیستمهای مثلا پیشرفته شرکتی رو دارن.
دوستان من به پیر به پیغمبر به سید شهدا به امیرالمومنین فلزجوپای فراتر از تمام فلزیابهای دستسازی هست که تا حالا دیدین.پس مواظب باشید گول نخورید.
حرف آخرم با مهندس حمید عزیزه:
مهندس جان با تمام وجود خوشحالم که اینقدر تیز و فهمیده هستید و همه چیز رو میسنجید.چون همش نگران اینبودم که مبادا حرفای دروغ یه عده فروشنده از خدابیخبر باعث بی انگیزگی شما بشه.
امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 4 بهمن1393 - 1:21pm
مدیر کل
مدیر کل

amiri11 نوشته است:
با سلام و عرض ادب : دوستان خواهشا یه نفر نتایج تست خود را در حالت گروند فعال و غیر فعال بیان کنه تا برای همگان روشن بشه ایا تفاوت ملموسی هست یا نیست!! در ضمن اقای مهندس عزیز اصل ماجرا این نیست که کسی زحمت بالانس دستگاه را در حالت گروند فعال به خودش نده ! یا قلم و کاغذ بگیره دستش ، کسی که با چندین دستگاه کار کرده باشد توی همان چند تست اول متوجه خواهد شد و نیازی هم به دفتر و قلم و کاغذ نیست! این حقیر این مدار را با تست های مختلف دارم بررسی می کنم چون دوست ندارم بیخود دنبال دستگاهی بدوم که جوابگوی انتظارتم نباشه. هر گونه اطلاعاتی را نیز چه درست و چه غلط بیان کرده ام و در اختیار دوستان قرار داده ام. بنابراین تست کردن و سوال کردن جرم نیست،دیکتاتوری هم نیست که هر کسی کوچکترین انتقاد یا ضعف مدار را بیان کرد با لحن نادرست انرا جواب دهیم! و کسی حق صحبت کردن نداشته باشه ! در حالت گروند فعال هم تست کرده ام و اینجوری نیست به خودم زخمت ندم !! هر مداری نقاط ضعف و قوتی داره و اینجوری نیست یه مدار بدون ضعف باشه ! اگرمداری بدون ضعف باشد بدون شک انرا به صورت عمومی قرار نمی دهند ؛ هدف شما نیز رفع اشکالات بوده و .... درحالت گروند خاموش و فعال دربعضی مواقع مشاهده شد در 2 متر حدود 40 سانت افت برد داریم!! که میشه 20 درصد . بحث روی 1 الی 1.5 متر برد ندارم ، ساکت کردن مدار زمانی ایده ال خواهد بود که حداقل 2 الی 2.5 متر را بزنه ان هم نه برای اجسام خیلی بزرگ ،وقتی موضوع برد حدود 2 متر میاد وسط بله 5 درصد هم 5 درصده و نمیشه انرا نادیده گرفت و باید در مورد ان صحبت کرد .در ضمن تا به حال کسی هم به این موضوع اشاره نکرده که چرا در حالت گروند خاموش و فعال تفاوتهای فاحشی از نظر برد هست! و این خود نشان میده از نظر تست مدار را زیر و رو کرده ام. بله اینجانب شهامت پرسیدن هر موضوع و سوالی را دارم و بجز حقیقت چیزی نمی گویم و ترسی هم ندارم ؛ پاچه خوار هم نیستم. اقای حامد گفتند "کاهش حساسیت تا حدود 16 خیلی تو عمق زنی تاثیر نداره!" بنده این حرف را قبول ندارم و جواب انرا دادم ،خودتان هم بیان کردید تاثیر داره .اما جواب سوال من از ایشان در مورد تست در حالت گروند خاموش بدون جواب ماند!! بنابراین اشخاص با نظرات و انتظارات متفاوت در این انجمن وجود دارند ،شاید برای کسانی همان 80 سانت تا 1 متر مهم باشد !! که اگر اپراتور ماهری باشند اکثر مدارات جوابگو هستند. منظور من زیر سوال بردن مدار نیست ولی وقتی کسی حق صحبت کردن و بیان اشکال و ایرادات را هم نداشته باشه اینجاست که با تمام قدرت اما عادلانه حرفم را میزنم و مثل خیلی ها منافعی هم اینجا ندارم که بترسم و سکوت اختیار کنم ! منبعد اینجانب هیچ نظری چه مفید و چه غیر مفید نمیدم و اگر هم منبعد در این انجمن بیایم صرفا نظاره گر خواهم بود. انتظارات از شما خیلی بیشتر از این حرفهاست مهندس عزیز .با سپاس

عزیز من نمیدونم چرا به شما بر خورد! بنده واقعیت رو گفتم. در ضمن اگر شما تست میکنی بنده و دیگران هم داریم تست میکنیم! تست کننده این مدار یا فلان دستگاهها هم ماشالا توی ایران کم نیستن! پس فقط شما نیستی که تجربه داری و میتونی تست کنی. ولی فکر نمیکنم تا بحال در ایران کسی کاری که من کردم رو کرده باشه! پس اگر بنده به جای شما بودم بهتر از این صحبت میکردم.
بهرحال شاید من اشتباه کردم اصلا اون چند درجه حساسیت نهایی رو که بیشتر بدرد تست میخوره گذاشتم. میتونستم نذارم و شما هم مجبور بودین از 10 درصد برد نهایی صرفنظر کنین و این حرف و حدیثها هم نباشه. بحث هم ظاهرا روی طرز نگاه من و شما و دیگری هست. شما میگی 15 درصد افت برد رو قبول نداری ؛ خب نظر من این هست که در برابر گرفتن ثبات ارزشش رو داره. دوست دیگمون هم همین رو تایید کرد. حالا شما نمیتونی از این چند درصد صرفنظر کنی ؛ خب قابلیت غیر فعال کردن گراند رو برای گل روی امثال شما گذاشتم دیگه! این که دیگه دعوا نداره. چیزی که بنده عرض کردم بر اساس صد ها تست بوده. حساسیت 15 معادل 85 درصد برد حساسیت 19 رو داره. حساسیت 20 هم چون به اون شکل قابل استفاده نیست حساب نکردم. با وجود همین صرفنظرها هم برد این فلزیاب برای کار روی زمین لااقل از این مداراتی که تا حالا ساختین بهتره! خب شما میگین 5 درصد هم مهمه ؛ اگر همه اهداف برای شما بجای 2 متر در 2 متر و 10 سانت قرار دارن و اینقدر براتون مهمه پس حرف شما درسته. وگرنه 5 درصد در هیچ مقیاس سنجشی دیگه چیزی نیست که خیلی مهم باشه. حالا اگر فکر میکنین غیر از اینه خب این مدار رو بذارین کنار. اینکه شما حتما از این طرح بخوای استفاده کنی یا نکنی چیزی گیر من نمیاد! به خود شما بستگی داره.
انتظار شما هم نمیدونم چرا اینقدر بالاست!!! بقول معروف میگن اسب پیشکشی رو دندوناشو نمیشمرن. ولی شما و خیلیا این کار رو میکنین. ماشالا از خودتون یک میلیونیوم بنده هم خیری خارج نمیشه ولی تا نازک تر از گل میشنوین داغ میکنین! بهرحال من بدهکار کسی که نیستم. این کار رو هم میتونستم نکنم. کل انجمن رو هم میتونم با خیال راحت تعطیل کنم برم دنبال زندگیم! وگرنه اینجا که چیزی برای من نداره. اگر قرار باشه همین دلخوشی های فنی تبدیل به اعصاب خوردی های روزمره بشه طبیعتا میذارمش کنار. این طرح رو هم دیگه فعلا آپدیت نمیکنم. چون احساس میکنم فایده ای نداره. بقول معروف مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد! ولی من ذوق خودم رو کم کم دارم از دست میدم. اگر هم بخوام باز کار کنم ترجیح میدم اطلاعات این طرح رو ترجمه کنم و از طریق انجمن های خارجی پیش برم. کار کردن با شما جماعت در مجموع خیلی اعصاب پولادین و صبر و تحمل ایوبی میطلبه!

شنبه 4 بهمن1393 - 1:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

نه مهندس ، مکتب خونه رو به خاطر یک نفر که تعطیل نمیکنن ، به هرحال نکته نظرات زیاده با توجه به تعداد کاربران ! و مطمئنم شما از همه بهتر درک میکنید چون در این مدار بنده نقاطی رو شاهد بودم که طی یک سال و اندی در این انجمن گفته شده بود ! و شما بخوبی همه رو مد نظرتون قرار دادید که نشان از ذکاوت و باهوشی شما داشته ! حالا مرام و معرفت و جوانمردی شما بماند که خیلی از این فروشندگان باید یاد بگیرن ! که همه چیز پول نمیشه ، کمک به چند هزار نفر کارگری که دنبال این حرفه هستن و جلوگیری از حدر رفتن پولشون خودش ثواب خیلی بزرگی داشته ، درضمن دوستاتن با ها گفته شده که قطعات استفاده شده در مدار و هر مونتاژی فرق داره و بالطبع دستگاهایی که ساخته میشه از نظر کمی و کیفی مقداری فرق داره با هم ، پس هدف باید رو به جلو باشه و همه دوستان پشت مهندس حمید باشیم و به ایشون امیدواری و دلگرمی بدیم و با بیان تجارب و اطلاعات علمی سعی در بهبود این پروژه ارزشمند داشته باشیم که در ایران تک هست که باعث افتخاره ! و مطمئناً مهندس حمید بهتر از همه ما به پیشنهادات و تجارب کاربران اهمیت قائل هستن و همه رو با دقت طبق تجارب شخصی خودشون مورد ارزیابی قرار میدن ! سپاس مهندس حمید از لطفی که به همه برادران دارید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 بهمن1393 - 2:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خب مهندس شايد هدف اکثر به ظاهر دوستان همينه که شما رو از ادامه ي کار منصرف کنن تا منافعشون کمتر به خطر بيافته کما اينکه دارن موفق هم ميشن
شما بيشتر توجهتون به دوستاني باشه که واقعا براي کاوش اين دستگاه رو ميخوان بسازن .از همون اول که اين طرح استارت خورد خودتون بهتر ميدونستين که اين سنگ اندازي ها و اين مشکلات سر راهتون هست پس بيشتر توجهتون رو معطوف پيشبرد هرچه بهتر اين طرح بکنين تا هم کاربران واقعي هرچه زودتر به نتيجه برسن و هم اينکه زودتر شر فروشنده هاي بي انصاف کم بشه
خودتون ميبينين که اکثر دوستان راضي از طرح هستند و رضايتشون هم بايد باعث دلگرمي شما براي ادامه ي هرچه بهتر طرح باشه تا انشالا به نتيجه ي ايده آلي برسه هرچند تا الان هم خيلي سرتر از طرح هايي هست که توي نت پيدا ميشه و عمومي شده
بازهم خسته نباشيد ميگم به شما که واقعا گل کاشتين اونم از اين گلا @};- @};- :D

شنبه 4 بهمن1393 - 2:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام به همه دوستان عزیز
بالاخره مدار و لوپ من هم آماده شد
یه لوپ 45داشتم که اهمش حدود 5بود و وقتی به مدار وصل میکردم ارور میداد. لوپ رو باز کردم و با سیم 1/5تعداد 22دور سیم پیچیدم که اهمش 1/3شد. ولی بدلیل سفری که در پیش داشتم نتونستم دقیق تست کنم . فقط یه تست گرفتم که تو خونه لوپو با دیلی 21 شناخت و تنظیمات پیشفرض یک بشقاب استیل با قطر 23سانت رو در 90سانتی سنس میکرد .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 4 بهمن1393 - 2:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این مدار برای یکی میتونه بهترین باشه برای یکی هم میتونه بدترین باشه !
مثل یک نقشه ساختمان میمونه که اگر اصولی و با مصالح خوب بنا بشه از پس هر زلزله ای برمیاد ولی اگر از مصالح خراب و غیر اصولی ساخته بشه هرگز دوام نخواهد داشت.

شنبه 4 بهمن1393 - 3:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 , 204 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 117 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure