امروز دو بار یک متن خیلی طولانی رو در جواب دوستی که متاسفانه جو اینجا رو آشفته کردن نوشتم . اما هر بار به علتی پاک شد و دیگه واقعا دوست ندارم چیزی بنویسم . فقط خدمت این دوست عزیز و سایر دوستانی که احیاناً از مدارات پالسی انتظار معجزه دارن و از محدودیت های علمی و عملی اون در کاوش آگاهی ندارن باید عرض کنم که اگر کسی با چند مدار و چند دستگاه تا حالا تو بیابون رفته باشه و سرما و گرما رو چشیده باشه و خیلی وقتا با دست خالی برگشته باشه ، ارزش واقعی این مدار رو درک میکنه . متاسفانه عده ای از دوستان فراموش کردن که اینجا کسی به کسی بدهکار نیست و صحبت کردن با لحن طلبکارانه میتونه چه آسیبی به فضای دوستانه انجمن بزنه . خوشبختانه مدار مهندس حمید رو تعداد زیادی از بچه ها ساختن و حتی یک نفر نیست که بگه این مدار خوب نیست . مگر اونایی که منافعشون به خطر افتاده . البته منظور بنده به شخص خاصی نیست . اما واقعیت اینه کسانی که درک واقع بینانه تری نسبت به مقوله فلزیابی دارن و در این راه تجربه هایی دارن ، از این مدار بسیار راضی هستن .
در ضمن دوست عزیزی که از کلمات ناشایستی مثل پاچه خار استفاده میکنی و بلافاصله اسم بنده رو هم میاری !
این صحبت های شما فقط یک دلیل داره و اونم اینه که شما اصلا درک صحیحی از این محیط ندارین . اینجا کسی با پاچه خاری و تملق ، به امکانات و اختیارات ویژه ای دست پیدا نکرده که من نوعی دومی باشم . مهندس حمید به گردن تک تک ما حق استادی دارن و اگر بنده در پست هام حمایتی از ایشون و کار ایشون داشتم ، اولا بیان حقیقت بوده و در ثانی نشان از احترام قلبی من به این بزرگوار هستش . باور کنین من فایل هگزی که 10 متر بزنه و تفکیک تمام فلزات رو داشته باشه به خاطر به قول شما پاچه خاری از ایشون دریافت نکردم . حتی از نوشتن این کلمات ناشایست شرم دارم.
من این مدارو ساختم و بسیار هم ازش راضیم . فروشنده هم نیستم که بخوام با بازی با کلمات ، دستگاه خودم رو فراتر از واقعیت جلوه بدم که نظر دیگران رو برای سفارش ساخت ، جلب کنم . صندوق خصوصی من پر از درخواست های سفارش ساخته که بی جواب مونده . این نظر شخصی هر کسی میتونه باشه که در مورد من نوعی چه فکری بکنه . اما از تمام دوستان انجمن تقاضا می کنم که در انتخاب کلمات و لحن نوشته هاتون دقت بفرمایین . باور کنین بزرگترین آسیب برای این انجمن و روند خوبی که در پیش گرفته ، طلبکاری برخی دوستانه که تمام انگیزه یک نفر رو برای کمک ازش میگیره . کما اینکه از مهندس حمید گرفت . تنها چیزی که مهندس حمید عزیز در این راه و از ارائه این مدار و پشتیبانی های 24 ساعته و آپدیت های مکرر اون از نظر من بدست آوردن ، احساس مفید بودنه . کسانی که به چنین احساسی دست پیدا میکنن ، خیلی خیلی نایابن .
اگر برای همین دستگاه و فایل هگز اون مبالغ هنگفت از ما دریافت می کرد ، اونوقت متوجه میشدیم که 15 درصد افت برد اصلا محسوس نیست و خیلی هم ایده آله
موفق باشین