amir6777 نوشته است:
خدا وکیلی من قبل اینکه فیلم رو ببینم اومدم اخرین نظر و دادم ولی الان ک فیلم تست جدید اقا مجتبی رو دیدم خیلی خوشحال شدم بابت این موفقیت.افرین و بارک الله اقا مجتبی..من موندم چرا برخی نظر دادن که اقا کار کردن باهاش سخته و فلانه..کجاش سخته برادرای من؟؟انگار دوستان یه ردیاب میخوان که همون اول بدون اینکه نقطه ای رو پیدا کرده باشن اونا رو هدایت کنه روی بار..اینکه نمیشه!!!یعنی انتظار دارین ردیابی ساخته بشه که شعاع 5 کیلومتری یه محیط ناشناخته رو براتون معین کنه ک کجاش طلا هست و شما رو به سمت اون هدایت کنه؟؟؟؟!!!!یعنی بدون هیچ زحمتی برید روی بار؟؟مگه ممکنه دوستان؟شما باید اول نقطتون رو که همراه علامت باشه پیدا کنید و بعد برای اینکه بدونید بار کجای اون قرار داره از ردیاب و بعد نقطه زن استفاده کنید نه اینکه بخواید از 5 کیلومتری براتون نقطه پیدا کنه!!!ناراحت نشینا ولی این یعنی تنبلی مطلق.خیلی عالی بود اقا مجتبی ..افرین بر شما.
از اقا مجتبی چندتا سوال داشتم:
1.ایا این ردیاب به املاح و سفال و گاز حساس هست؟
2.وقتی فرکانس فلز مشخصی رو بهش میدین فقط همون رو سنس میکنه؟در حقیقت یعنی اگر فرکانس فلز اهن رو بهش بدید و وسط یک اتاق با پنجره های مختلف اهنی در جهات مختلف قرار بگیرید ایا مدام در حال چرخش به سمت اهداف هست و ثابت نمیمونه؟
3.شعاع مفید اون چه مقدار هست؟تا یک کیلومتر میزنه؟یا 500 متر مفید؟
اگر تا 500 متر مفید رو بزنه و به املاح و سفال و گاز حساس نباشه و دقیق فلز مورد نظر رو سنس کنه بسیار عالی هست و بنده صمیمانه بهتون تبریک میگم و به عنوان تشکر از زحمات همه دانشمندان جوون ایرانی خریدار یه نمونه از همین نوع هستم.
موید و موفق باشید.
خواهش میکنم دوست من شما لطف دارین
جواب اول قبل از اینکه مکمل کشف بشه حساسیت به اینها داشت اما نه مثل دستگاههای دیگه اما حالا خطاهاش خیلی کمترشده
بله وقتی فرکانس فلز خاصی رو میدین انتن میره طرف فلز مورد نظر .و بردش رو کم کنی بوسیله ولوم پاور محدوده کمتری رو سرچ میکنه .
حدااقل برد مفیدش همان 500 رو شما درنظر بگیر برای بارهای معمولی .
موفق باشید