نویسنده |
پیغام |
masoud-n
کاربر فعال
|

bina نوشته است: سلام دوستان مهندس حميد عزيز خدا قوت و تشكر از راهنماييهاي شما. راستش من مدار رو توي خاك و در مناطق كوهستاني و سرد خيلي تست كردم كه فكر كنم سرما تاثير منفي زيادي روي مدار ميذاره. بخصوص وقتي كه از لوپ بزرگتر استفاده ميشه. مثلا وقتي كه لوپ رو روي هوا و فاصله 10 - 15 سانتي بالانس ميكنم و بعد كه ميارم پايين چه با گراند روشن و خاموش صداي مدار در مياد و با كم كردن قدرت سنس هم زياد فرق نميكنه. از طرفي وقتي روي زمين بالانس ميشه بعد از چندثانيه دوباره صداي مدار خودبخود و بدون حركت زياد ميشه . ايا راهي هست كه بشه دماي داخلي مدار رو متعادل نگه داشت (در سرما و گرما)؟ ممنون از همه ياحق  سلام بینا جان, فکر کنم استفاده از یه کیف گرم و نرم و چند لایه به حل این مشکل کمک کنه البته با کمی خلاقیت مثلا استفاده از یه لایه نازک پشم شیشه بین لایه های کیف, یه راهشم استفاده از رزین و عایق های الکتریکی و حرارتی باشه که هم دردسرش زیاده هم بعدها تعویض قطعات رو مشکل میکنه یه طرحیم خودم داشتم برای ساخت باکس عایق که به دلیل دردسر ساخت و تنبلی بیخیال شدم قصد داشتم با استفاده از رزین اپوکسی و پارچه و الیاف شیشه چندتا پنل با قابلیت اتصال به هم درست کنم. اینجوری میشد ابعاد باکسم متناسب با فیبر و باطری در اورد ولی دردسرش زیاد بود 
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 3:33pm |
|
 |
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان مهندس حميد عزيز خدا قوت و تشكر از راهنماييهاي شما. راستش من مدار رو توي خاك و در مناطق كوهستاني و سرد خيلي تست كردم كه فكر كنم سرما تاثير منفي زيادي روي مدار ميذاره. بخصوص وقتي كه از لوپ بزرگتر استفاده ميشه. مثلا وقتي كه لوپ رو روي هوا و فاصله 10 - 15 سانتي بالانس ميكنم و بعد كه ميارم پايين چه با گراند روشن و خاموش صداي مدار در مياد و با كم كردن قدرت سنس هم زياد فرق نميكنه. از طرفي وقتي روي زمين بالانس ميشه بعد از چندثانيه دوباره صداي مدار خودبخود و بدون حركت زياد ميشه . ايا راهي هست كه بشه دماي داخلي مدار رو متعادل نگه داشت (در سرما و گرما)؟ ممنون از همه ياحق  بینا جان برا من هم چند بار از این اتفاقا افتاد ولی خدا رو شکر تو تست واقعی از این مشکلات نداشتم و مدار خیلی خوب کار خودش رو انجام میداد اینجا زمین کاملا خشکه ولی املاح داره وقتی لوپ به زمین چسبیده باشه و حرکتی نداشته باشیم(توی خونه) بالانس کنیم بعد از 30 ثانیه صدای اضافه از مدار در میاد این تست رو من تو خونه انجام داده بودم وقتی این تست رو روی زمین انجام دادم اینطور نبود و مدار کاملا آروم بود
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 3:36pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام مجدد دوستان ممنون مهندس حميد عزيز راستش من حساسيت رو تا زير 10 هم كم كردم ولي بازم سنس بار يكدفه بالا ميرفت و كم نميشد. البته عرض كردم كه در محيطهاي با دماي معمولي اين مشكل رو ندارم و فقط در سرماي هوا همچين ميشه. منظورم اينه كه نميشه مدار رو عايق كرد؟ ضمنا مهندس جان قبلا هم عرض كرده بودم كه من با يكي از دستگاههاي شركتي ايراني كه پالسي آنالوگ بود كار ميكردم كه اصلا بعد از تنظيم استانه با بالا و پايين شدن لوپ هيچ صدايي از مدار نميومد و فقط با وجود فلز واكنش داشت. آيا ميشه مساله گراند و بالانس رو توي اين مدار بهينه كرد ؟ يا موضوع ديجيتال و آنالوگ متفاوته؟ ببخشيد كه موضوع به درازا كشيد. ياحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 3:40pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون از همه بابت راهنماييتون. اهورا جان اتفاقا منم اين تستها رو در كاوش واقعي انجام دادم و بهش رسيدم. حالا بهتره دوستاني كه در مناطق سرد و گرم مدار رو ساختن با تست واقعي كم و كيف موضوع رو آزمايش كنن. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 3:43pm |
|
 |
sabbas
کاربر فعال
|
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز حمید جان میخواستم بدونم آیا میشه از دوتا باطری 12 ولت استفاده کنیم و توسط یه ایسی رگلاتور 18 ولتی , ولتاژ مورد نیاز دستگاهو تامین کنیم؟
بنده آنیم که در بند آنیم
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 3:56pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم بینا جان. خب اگر با حساسیت 10 هم مشکل دارین که دیگه باید گفت دستگاهتون مشکلی داره یا در اپراتوری اشتباهی مرتکب میشین یا لوپ شما شرایط خوبی نداره! لوپتون باید به اندازه کافی محکم باشه و از کابل اتصال خوبی هم استفاده کنین. در مورد دمای هوا هم که عرض کردم کیفیت قطعات شرط اصلی هست. مساله گراند قابل بهینه سازی هست و دارم روش کار میکنم. مساله ارتباطی به انالوگ و دیجیتال بودن نداره! مساله دما هم در این مدار بیشتر بخاطر تغییر مقدار دو مقاومت 2 وات هست که وقتی گرم و سرد میشن بالانس رو تغییر میدن. در عین حال توجه داشته باشین مداراتی که قدرت و حساسیتشون پایین باشه هیچوقت از این مسائل ندارن! ولی وقتی قدرت یا حساسیت رو بالا میبریم نیاز به دقت خیلی بیشتری در مورد کیفیت قطعات و ساخت کلی دستگاه هست تا تحت شرایط مختلف مشکلی پیش نیاد.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 4:26pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
sabbas نوشته است: سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید عزیز حمید جان میخواستم بدونم آیا میشه از دوتا باطری 12 ولت استفاده کنیم و توسط یه ایسی رگلاتور 18 ولتی , ولتاژ مورد نیاز دستگاهو تامین کنیم؟ دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. بله این کار هم شدنی هست ولی واقعا زحمت اضافیه! خود رگولاتور 18 هم در اون صورت نیاز به هیتسینک داره و تلفات جریان خواهد داشت. در عین حال دیگه دستگاه ولتاژ باطری اصلی رو نشون نمیده! اگر ولتاژ دو باطری شما بالاتر از 24 نباشه میتونین بطور مستقیم وصلش کنین. هر چند بنظر من کلا بهتره ولتاژ باطری رو حدود 18 در نظر بگیرین.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 4:29pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
حمید خان لوپهای مونوی لورنز اینطور که تو عکس پیداست تخت نیستن! به نظر شما از چه روشی استاده شده؟ من دو تا مدارم اماده هستن و دارم رو لوپ کار میکنم! در مورد سیم لیتز به نتیجه نهایی رسیدید؟ و بنظرتون اگه چند سیم لاکی رو با هم موازی کنیم (البته با محاسبات تعداد) نتیجه میده؟ دوستانی که تهران تشریف دارن لطف کنن سمت لاله زار و پامنار پرسوجو کنن ببینن سیم لیتز پیدا میشه مگه میشه تو مملکت به این بزرگی یه سیم گیر نیاد!! ممنون
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 5:16pm |
|
 |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 501 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان مهندس حمید گل با تشکر از راهنمایی شما مدارم راه افتاد رفتم بیرون برای تست البته چون هنوز مدار رو تو جعبه ننداختم نتونستم تست خوبی بگیرم ولی برای تشکر از زحمات شما سعی خودم رو کردم ... با لوپ 60 که ظرفیتش 485 و اهمش 1 شده دستگاه لوپ رو با دیلی 22 شناسایی کرد یک فیبر مسی 20*22 رو با تظیمات فرکانس201و پهنای پالس 170 و گراند خاموش توی هوا 145 سانت و با همین تنظیمات و گراند 2 توی 110 سانت سنس میشد ... البته این تنظیمات که شما زحمت کشید میشه راحت عمق زیادتری بدست آورد حتی باکمی تنظیمات تونستم توی 2 متری فیبر روسنس کنم ان شاءالله وقتی دستگاه کامل شد تست توی خاک هم میگیرم .... یک سوال هم داشتم فکر کنم ایسی 357 تغلبی باشه هیچ راهی وجود نداره تشخیص بدیم که اصل یا بدلی....
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 5:27pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
رضاجان سلام ،همه چيز به سيم هم مربوط نميشه طريقه پيچيدن هم در اين مورد دخيله بنده قبلا از سه مدل لوپ برای BRN برای ديواره زنی استفاده کردم که اوليش 45معمولی بود که چنگی به دل نزد ،دومىش 45تخت بود که واقعا تفاوت محسوسی نسبت به 45معمولی داشت و سومين ديسک هم 45 عنکبوتی بود که فراتر از دو لوپ قبلی بود بنابراين هرشرکتی به روش خاصی در پيچيدن لوپهاش استفاده ميکنه يکی ظرفيت خازنى رو ملاک قرار ميده و يکى ديگه ظرفيت و جنس اعلای سيم رو در جهت برد بيشتر ملاک قرار ميده حالا بعضی شرکتها هم هست از روش خاص پيچيدن سيم براى برد بيشتراستفاده ميکنه حالا بايد همفکری بشه تا روش خاص ديگری مطرح بشه تا به نتيجه بهترى دست پيدا کرد
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 5:40pm |
|
 |
|