نویسنده |
پیغام |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان صحبت قیمتش نیست  ظاهرا گیر نمیاد! حالا شما اگه جایی میشناسی که دارن معرفی کنید ما هم بگیریم
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:41pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
رضا جان بنده که نمیتونم با یک دست چند هندوانه بردارم! من فعلا درگیر خود دستگاه هستم و در عین حال انجمن هم نیاز به مدیریت داره. دیگه مساله لوپ رو فعلا به دوستان واگذار کردیم. ایشالا سر فرصت خودم هم باید پیگیر داستان سیم و حتی نحوه های بهتر پیچیدن لوپ باشم. ولی فعلا نمیشه. چون کارهای مهمتری دارم. سیم لیتز کمیاب هست ولی فکر میکنم گیر میاد. بخصوص که آگهی فروشش رو در سایتهای ایرانی دیده بودیم که دوستی هم توی تاپیک ذکر کرده بودن.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 7:52pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
پاینده باشی مهندس جان  فرصتی پیش بیاد بتونیم جبران کنیم در مورد اون اگهی هم یکی از دوستان تماس گرفتن ظاهرا سیمها 5 متری هستن!!!
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 8:40pm |
|
 |
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز در مورد سیستم و بهترین عدد گراند میخواستم نظرم رو بگم. راستش برای بنده بهترین حالت کاوش در گراند 2 وجود داشته که هم ثبات رو حفظ کرده و هم عمق زنی مناسب بوده. البته حقیقت امر اینه که با وجود تنظیمات حرفه ای که تو این سیستم هست ، گاهی وقتا آدم گیج میشه و نمیدونه چه تغییری رو برای بدست آوردن ثبات و عمقزنی بهتر اعمال کنه. اما با تمرین و درک درست و علمی این پارامترها میشه به تسلط کافی رسید. در هر حال از نظر بنده تنظیم گراند زمانی به کار میاد که مثلا تو یک زمین با تغییرات زیاد کار کنین. من توی زمین سنگلاخی با گراند 1 کار کردم و دستگاه خیلی خوب بود. حتی میشد با گراند خاموش کار کرد. فعلا بنده مشکل سنگینی لوپ رو دارم. با وجود عمزنی مناسب لوپ 55 ، اما بعد از یه مدت کار باهاش ، دستام خسته میشن و کنترل لوپ و حفظ فاصله سخت میشه. اگر این مشکل رو حل کنم ، مشکل گراند هم برای من حداقل کمتر احساس میشه
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 9:07pm |
|
 |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقا داوود بلاخره روش سيم پيچی به روش مخالف و موافق حرکت ساعت عملى هست يا خير؟
خدايا مددی کن
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 9:48pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: آقا داوود بلاخره روش سيم پيچی به روش مخالف و موافق حرکت ساعت عملى هست يا خير؟ درود بله روش دوست شما صحیحه .
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 10:10pm |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس اگر مقدور هست شما چند تا تنظیمات دیگه به پیش فرض اضافه فرمایید . بعنوان مثال این پروژه دارای 5 تا پیش فرض باشه که کاوشگران سریعتر بتونن به تنظیم نهایی نزدیک بشن . البته این مقوله نیازمند تست و اعلام نظر کاربران می باشد . امیدوارم دوستان نتایج تستها رو بیان فرمایند . حتی اگر در تنظیمات گیر میکنند و تنظیمات براشون خسته کننده است . در ضمن این پروژه با تنظیمات کاملی که داره در هر تنظیمی برای خودش یک فلزیاب متفاوت هست . پس بیان نظرات و تستها چه خوب و چه بد به پیشبرد پروژه کمک زیادی میکنه . پاینده باشید 
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 11:12pm |
|
 |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
kamal857 نوشته است: امشب با لوپ بزرگ کار کردم .۱.۲۰ در ۱.۲۰ ۱۱ دور سیم یک افشان. که دتگاه اونو با دیلی ۲۴ شناخت. من فقط خواستم تست ثبات بگیرم ازش. که خوشبختانه سربلند بود. یعنی حدود نیم ساعت فیکس باهاش کاوش کردم. دیلی ۲۴ +۱۰ انتگرال ۴۰ پهنای پالس ۱۷۰ حساسیت ۱۷ گراند ۲ اسپید ۱
یه تست کوچولو برای اینکع ببینک دستگاه کار می کنه زدم. یه اسپری فلفل رو از ۷۰ سانت قشنگ میزد.اندازشم حدود ۹ سانت با قطر ۲\۵ سانت دوونیم.
اول کار یه مقدار بی ثبات بود ولی بعد یک دقیقه ساکت شد. مهندس حمید این رو به خاطر بسپارید. و یک نکته اینکه زمین هم مرطوب بود.فقط زمانی بوق اضافه داشتم که فقط دوسه سانت لوپ به زمین نزدیک میشد. در کل بی صدا بود.یه محوطه بزرگی رو هم کاوش کردیم.
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 11:36pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید عزیز و دوستان یه سایت برا سیم لیتز پیدا کردم ببینید http://www.ebay.com/bhp/litz-wire
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 11:49pm |
|
 |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان من بهترین عمق زنی و ثبات رو با تنظیمات زیر به دست اوردم فرکانس 120 گراند 1 پهنای پالس 145 حساسیت 13 دیلی 4 لوپ 50 سانت که از کابل 5 در75 استفاده کردم و سیم لوپ روداخل لوله کامل محکم کردم
|
سه شنبه 7 بهمن1393 - 11:50pm |
|
 |
|