معراج نوشته است:
دوستان در مورد روش عمق گیری 2 روش رو که بارها امتحان کردم و درست بوده رو توضیح میدم و این رو هم میتونید امتحان کنید که هر 2 روش یک عمق یکسان رو نشون مدهند : اول اینو بگم که با تک آنتن عمق گیری بهتر جواب میده روش اول به این صورته که شما روی نقطه مورد نظر میایستید و آنتن قیچی میشه و زمانی که آنتن داره باز میشه و سر آنتن به طرف روبرو قرار گرفت شما سریع انگشت شصتتون رو بزارید رو قسمت خمیده آنتن و بصورتی که دیگه تکون نخوره و بعد انگشتتون رو بر میدارید و به طرف جلو یواش یواش حرکت میکنید هر جا که آنتن بسته شد این فاصله میشه عمق هدف و اونجا رو علامت میزنید که جالب اینجاست با این کار شما زاویه 45 درجه رو هم پیدا کردین که همون جای علامت زده هست خوب به همین صورت که آنتن بسته هست شما جاشو علامت زدین و یواش یواش به مسیرتون ادامه میدین هر جا که آنتن باز شد رو علامت بزارید این فاصله میشه حجم بارتون . روش دوم هم که خیلی به درد جاههایی که فضا کمه و زیاد نمیشه اینور و اونور رفت میخوره و اون به این صورته که شما روی هدف قرار میگیرید <با یک آنتن > آنتن قیچی میشه و شما حرکت نمیکنید و به همون حالت می ایستید زمانی که آنتن باز شد به سمت چپ و راست میچرخد یعنی یک بار اول که قیچی شد که هیچ وقتی که باز شد و به سمت چپ اومد دوباره به سمت راست بر میگرده به همین صورت میره و بر میگرده تا اینکه آنتن دیگه می ایسته . شما از زمان شروع باید این رفت و برگشتها رو بشمارید هر رفت و برگشت نیم متر حساب میشه یعنی اگه یک آنتن 6 بار رفت و برگشت عمق بار شما میشه 3 متر . اون قیچی اول محاسبه نمیشه . درضمن در هر 2 روش اگه یر آنتنها کمی به طرف پایین باشه بهتر جواب میده . اگه شما بتونید تمرین کنید و آنتن رو خوب تو دستتون نگه دارید این 2 روش جزو بهترینها هستش . برای عمق حفره هم به همین روش عمل میشه . موفق باشید
سلام
آقا معراج در روشهایی که اعلام کردید لطفاً موارد ذیل رو مشخص بفرمایید:
1-روشهایی که توضیح دادید فقط با آنتن خالی و بدون دستگاه می باشد؟
2-آیا این روشها رو روی اهداف قدیمی تست کردید یا اینکه فقط روی اهداف جدید تست کردید؟
3-زمانیکه ما روی هدف ایستادیم آنتنها قیچی هستند و تا حرکت نکنیم آنتنها باز نمی شوند لذا در روش اول که فرمودید آنتنها زمانیکه باز شدند و موازی هم قرار گرفتند، پس مطمئناً از روی هدف به سمت بیرون در حال حرکت هستیم، درسته؟ ( البته اگر این روش فقط با آنتن خالی باشد قضیه فرق میکند)
4-من خودم به شخصه این قضیه رو تست کردم زمانیکه از روی هدف به سمت بیرون حرکت میکنیم در گام اول ابتدا آنتنها به سمت خود اپراتور حرکت میکنند و گامهای بعدی شروع به باز شدن میکنند، خوب در این حالت نیز برخی از دوستان اعتقاد دارند که زمانیکه انتنها حدود 10 سانت از هم باز شد آن نقطه میشود عمق هدف.
5-این نقطه زاویه 45 درجه ای که ذکر کردید در زمان قیچی شدن آنتنها بدست می آید منظورتون زاویه 45 درجه بار یا زاویه 45 درجه خروج یونها(نقطه فرعی) هستش دیگه؟
6-در خصوص قیچی شدن با تک آنتن میشه بیشتر توضیح بدید؟ که به چه حالتی از آنتن قیچی میگید و به چه حالتی باز شدن آنتن؟ اگر عکسی از این تک آنتن بزارید خیلی بهتره.