نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
در ضمن این سایترو ببینید چون در مورد توباکس نوشته و گفته باید دسته چوبی باشه.واینکه در مورده فیلتر صحبت کرده که اگه حمید جان روش کار کنه میشه همون تفکیکه خودمون http://www.talkingelectronics.com/proje ... ors-1.html
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
سه شنبه 21 اسفند1391 - 12:29am |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
محمد نوشته است: اقای زاکسل و مجتبی داداشای گلم اگه می تونید بیاین چون شما مدارتون سالمه و بردش خوبه مثل مقاله اخره فلزیابه دلتا پالس که بهنام جان زحمت کشیده بودن از طریق ولتاژهای پایه ایسی کم کم مدارو چک کنیم تا ببینیم مشکل از کجاست که مدار افرادی که می سازند بعضی هاش نمیزنه اینطوری همه استفاده میکنن.ممنون چشم محمد جان فکر خوبیه در اسرع وقت
|
سه شنبه 21 اسفند1391 - 1:05am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
محمد نوشته است: اقای زاکسل و مجتبی داداشای گلم اگه می تونید بیاین چون شما مدارتون سالمه و بردش خوبه مثل مقاله اخره فلزیابه دلتا پالس که بهنام جان زحمت کشیده بودن از طریق ولتاژهای پایه ایسی کم کم مدارو چک کنیم تا ببینیم مشکل از کجاست که مدار افرادی که می سازند بعضی هاش نمیزنه اینطوری همه استفاده میکنن.ممنون محمد جان اخه این مدار رو فقط میشه از طریق همون ولتاژهای که تو منبع تغذیه هست تست کرد مثلا همون 8 ولت و 4 ولت و ولتاژ مبدل 24 ولت همین چون این دستگاه با دستگاهای دیگه فرق میکنه و ولتاژ در حال تغییرند البته بعضی جا ها هم هست که میشه ولتاژ ثابت گرفت معمولا ولتاژ بصورت AC هست تو این جور مدارات برای تست اونها که همش درحال تغییره شما میتونین از طریق شماتیک این مدار و طرح پی سی بی ولتاژ دی سی رو ردیابی کنین که به هر پایه ایسی که میره ایا درسته یانه قطعی یا اتصال نداشته باشین این بهترین راهه به نظر من
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 21 اسفند1391 - 1:37am |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام اینم یه طرح برای حرکت لوپ فرستنده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 12:33pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
جاوید نوشته است: سلام اینم یه طرح برای حرکت لوپ فرستنده سلام ممنونم از زحمتی که کشیدی ولی بهتره از آلمینیوم استفاده نشه و همه دستگاه از چوب باشه که دستگاه به حداکثر قدرت خودش برسه
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 1:06pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام زیکسل الان 1.30 زیر خاک یه فلز با جنس روی به اندازه 15 در 15 را به راحتی میزنه ممکن دستگاه من عیب داشته باشه که بالاتر را نزنه توی هوا امتحانش نکردم ولی گویا ولتاز فرستنده من ایراد داره
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 1:13pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا جاوید ، دوست خوبم من میدونم چقدر سخته درست کردن اسکلت این توباکس و شما زحمت کشیدی ، ولی کوئل رو بخوبی داخل چوب جاساز کردی ، شما که این همه زحمت رو کشیدی و فقط مونده قسمت متحرک وسط لوپ فرستنده که من پیشنهاد میکنم طبق عکسی که من گذاشتم بسازی خیلی راحته و مفید ، چون در عمل برای تنظیم و بالانس کردن و نال کردن لوپها خیلی کار داری هنوز و با این طرحی که من میبینم به مشکل بر خواهی خورد ؛ شاید اول کمی خوب کار کنه و گیرندگی هم داشته باشه ولی برای رسیدن به برد بیشتر به مشکل بر خواهی خورد عزیزم ؛ موفق باشی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 1:17pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
ببینید این لوپ من هست از دستگه جداش کردم که راحت دیده بشه شما احتیاجی نیست که برای وصل لوپ به بدنه یا همون قاب لوپ شما از بست استفاده کنید من از چسب 1.2.3 استفاده کردم حتی برای پایه وسط هم همین کارو کردم اصلا نباید میخ . پیچ . یا .... درونش استفاده بشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 1:22pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آفرین زیکسل جان سپاس عزیزم ؛ دوستان دقیقاً این مدلی باید درست کنید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 1:24pm |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
مهدی نوشته است: آفرین زیکسل جان سپاس عزیزم ؛ دوستان دقیقاً این مدلی باید درست کنید خواهش میکنم مهدی جان لطف داری
|
سه شنبه 22 اسفند1391 - 1:29pm |
|
|
|