نویسنده |
پیغام |
kamal857
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: سلام استاد حمید من زنگ زدم به همین فروشگاه که گفتن لوله کربنی به صورت شاخه یک متری هست که چینیه و متری 60 هزار با قطر داخلی 10 میل و قطر خارجی 12 میل که لوله های 6 میل و12 میل فعلا موجود داشتن ورقه کربنی هم گفتن هست که موجود نداشتن ولی گفتن که حدود یک در یکش به ضخامت یک میل 50 هزار درمیاد فکر میکنم برا شیلد لوپ خوب باشه نه مهندس؟ تشکر  دوستان در صورت ساخت همچین لوپی با این همه هزینه ،بهتر نیست که یه لوپ شرکتی اصل بخریم. که هزینه ازمایش خطا هم نداره و خطای ساخت هم نداره. فقط باید منتظر دوستمون جناب کاوشگر باشبم.
|
شنبه 11 بهمن1393 - 7:19pm |
|
 |
masoud-n
کاربر فعال
|
سلام دوستان, تشکر ویژه از مهندس حمید عزیز به خاطر این شاهکار, امروز 40 دقیقه کاوش کردم با حساسیت 16. و تنظیمات تقریبا پیشفرض اون هم در کنار چشمه که زمین اطرافش کاملا مرطوب بود دیروز هم بارون باریده بود, دستگاه کاملا ساکت بود و کاوش با لوپ یک متری انجام شد که لوپ توسط دوستم کنترول میشد و در فاصله ی سی تا چهل سانتی نگه داشته میشد چون علاوه بر رطوبت بالا زمین پستی و بلندی زیادی داشت که موجب خارج شدن زود به زود از بالانس میشد ولی تو این فاصله کاملا میشد کنترولش کرد و با تمرکز زیاد روی ال سی دی و میتر منفی مدام بررسی میکردم که از بالانس خارج نشه و هدف کوچیکیو از دست ندم که موفق شدم 3 نقطه رو ثبت کنم . کلا تو این مدت تقریبا 10 بوق جزئی و لحظه ای زده شد که کاملا مشخص بود به خاطر خارج شدن از بالانسه, چند دفه هم از بالانس دستی استفاده شد و بالانس اتوماتیک واقعا عملکرد خوب و سریعی داشت ضمنا گراند روی 2 بود.
|
شنبه 11 بهمن1393 - 7:37pm |
|
 |
babak rad
|
سلام مهندس حمید در خصوص ساخت لوپ دایره ای با فیبر کربن امکانش نیست یا باید به اون ور اب سفارش بدی برات بسازن و این لوله ها از فولاد هم محکمتره خم نمیشه در صورت خم شدن میشکنه ساختمان فایبرگلاس تقریبا شبیه فیبر کربن هست در اون هم از الیاف شیشه ای با رزین استفاه میشه وهم به راحتی میشه به هر شکلی که دلتون بخواد بسازین
|
شنبه 11 بهمن1393 - 7:55pm |
|
 |
masoud-n
کاربر فعال
|
babak rad نوشته است: سلام مهندس حمید در خصوص ساخت لوپ دایره ای با فیبر کربن امکانش نیست یا باید به اون ور اب سفارش بدی برات بسازن و این لوله ها از فولاد هم محکمتره خم نمیشه در صورت خم شدن میشکنه ساختمان فایبرگلاس تقریبا شبیه فیبر کربن هست در اون هم از الیاف شیشه ای با رزین استفاه میشه وهم به راحتی میشه به هر شکلی که دلتون بخواد بسازین بابک جان فکر میکنم از فیبر کربن اول به خاطر الیاف کربن که میتونه نقش گرافیت رو بازی کنه استفاده میشه چون ساختار هر دو کربنه با ساختار و چینش متفاوت کریستالی و همینطور استحکام و سبکی خیلی بیشتر فیبر کربن و اگر قرار به ساختن خود فیبر کربن باشه اونهم با تهیه پارچه یا الیاف کربن و رزین اپوکسی و قالب مناسب قابل انجامه.
|
شنبه 11 بهمن1393 - 8:11pm |
|
 |
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
سلام خداقوت.در رابطه با بیچیدن...سیم ها جهت ساخت سیم لیتز دستی با چند رشته سیم لاکی نازک...یه ایده ای بسیار راحتی رو پیشنهاد میکنم مطمعنا" با این روش آشنا هستید و با کمی خلاقیت موفق میشیم:  اول سیم ها رو با متراژ مورد نیاز دور چند قرقره میپیچیم و بسته به سلیقه تون مثلا روی یک تخته چند تا میخ با فاصله برای محور قرقره ها...و بروش سنتی {تهیه نخ از پشم اشتباه نکنم نخ ریسی بوسیله ی دوک یا قرقره که شبیه به شاقول ...}به این صورت که سیم ها متصل به همون قرقره ی که باید با نیروی دست تابیده بشه و سیم اماده در انتهاش در محلش جمع بشه...(بنظرم کمی وزن قرقره ی متحرک سنگین باشه تا با وارد کردن نیروی پیچشی انگشتان دست بیشتر و مناسبتر بچرخه...)والی آخر!و بنظرم بهتره یک عدد قرقره نازک خیاطی از نوع نرم و رشته ای (نخ مورد نظر اسمشو دقیق نمیدونم )تهیه کرده و طوری روی تخته قرار بگیره و مابین سیم ها پیچیده بشه...تا محصولمون انعطاف پذیر و کمی فاصله مفید بیفته!و روش دیگه برای تولید نیروی چرخش و ...از یک دسته محور هندلی و یک قرقره بزرگتر بهش متصل میکنیم و روی یک شاسی تکیه گاه فیکس میکنیمو...
|
شنبه 11 بهمن1393 - 8:14pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
شنبه 11 بهمن1393 - 8:42pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
بسم الله: چه گیری کردیما با این لیتز. بفرمایید این هم یه راه ساده. کسی اهل کار باشه راحت درست میکنه. 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 11 بهمن1393 - 8:53pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
amiri11 نوشته است: بسم الله: چه گیری کردیما با این لیتز. بفرمایید این هم یه راه ساده. کسی اهل کار باشه راحت درست میکنه.  آقای امیری رشته های سیم لیتز نقره اندود یا دست کم قلع اندود هستند ، آیا برای این مساله هم راه حلی دارید ؟
|
شنبه 11 بهمن1393 - 8:56pm |
|
 |
amiri11
کاربر حرفه ای
|
davood_zzz نوشته است: amiri11 نوشته است: بسم الله: چه گیری کردیما با این لیتز. بفرمایید این هم یه راه ساده. کسی اهل کار باشه راحت درست میکنه.  آقای امیری رشته های سیم لیتز نقره اندود یا دست کم قلع اندود هستند ، آیا برای این مساله هم راه حلی دارید ؟ ......................................................................................... مگه سیم لیتز نباید روکش لاکی باشه ؟ منظورت را درست نگرفتم !  با این روش هر سیمی را میشه تابانید.
|
شنبه 11 بهمن1393 - 8:58pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درسته روکشش لاکی هست ولی مس با نقره یا قلع آبکاری شده ، سیم لاکی معمولی فقط مسه
|
شنبه 11 بهمن1393 - 9:00pm |
|