نویسنده |
پیغام |
shakib
کاربر حرفه ای
|
بله بایدبامایع ظرفشویی وسیم ظرفشویی صیغل بدید تا ازچربی پاک بشه بعدبادستمال کاغذی خشک کنید روی سطح کاغذپرینت هم نبایددست برنید اتوهم نباید بافشاربکشیدچون خطوط چاپی پخش میشن.
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:45am |
|
 |
hafez
کاربر حرفه ای
|
داداش شما اول فيبر رو به اندازه کاغذ که عکس برگردان شده برش ميدی و در مرحله بعد ميبرى فيبر رو با ريکا يا تايد کامل شسته و خشک ميکنی ،اتو رو روشن کرده و تا درجه آخر ميزاری وقتی داغ شد فيبر رو روي سطح صاف ميزارى کاغذ رو ميزاری روش و فقط يک طرف رو اتو زده تا عاغذ بچسبه آرام دستت رو بردار و يک کاغذ آ4 برار روش و دوباره از روی کاغذ اتو بزن آرام
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 10:56am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان دوستان بهتره به جای سمباده یا ریکا و اسکاج و سیم ظرف شویی از آبلیمو استفاده بکنید مقداری آبلیمو رو روی فیبر بریزید و با دست تمام فیبر رو آغشته بکنید بعد از 30 ثانیه فیبر رو با اب بشورید و خشک کنید قبل از مونتاژ هم بهتره یک بار با آبلیمو بشورید تا همه چربیها کامل از بین بره و لحیم کاری درست انجام بگیره موفق باشید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 11:24am |
|
 |
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
quester نوشته است: ali222 نوشته است: quester نوشته است: سلام.مجدد فیبر زدم. امیدوارم این یکی بدون ایراد باشه.و گرنه میدم بیرون بزنن. شما چرا پشت فیبر سمباده میزنی ؟ ساختن فیبر اولین قدم در الکترونیک هست از پس فیبر بر نیای چجور میخوای این مدار به این حساسی مونتاژ کنی؟ قبل از اطو کاری باید سطح فیبر سمباده یا با سیم تمیز بشه یا نه؟؟؟ سلام خدمت شما دوست عزیز...
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 11:36am |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
quester نوشته است: amiri11 نوشته است: اینجا را هم بررسی کن ببین اتصالی داری یا نه  سلام . فاصلشون بیشتر از نیم سانته دوست من ولتاژ خروجی ترانس ها بصورت ac یا همون متناوب هست و برای مدار شما باید ولتاژ بصورت مستقیم باشه بهتره از یک عدد پل دیود برای تبدیل ولتاژ متغیر به ثابت استفاده کنید تا نتیجه بگیرید در کل بهتره از باطری برای تست استفاده کنید موفق باشید 
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 12:57pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

talar نوشته است: اقا حمید همون جوری که گفتم دو مدل لوپ 30 سانتی داشتم که دستگاه این دو مدل را با دیلی های 27 و یکی رو با دیلی اتومات 18 تشخیص می داد /اما با نهایت تعجب لوپی که با دیلی 27 تشخصی داده می شد .برد بیشتری داشت . نمی دونم علت چیه .اما وقتی طبق فرمایش شما 10 واحد به لوپی که دیلی اتومات ان 18 است اضافه می کنم ئنتیجه تقریبا برابر می شود . می خواستم علت را بپرسم. در ضمن بعضی وقتها وقتی دکمه بالانس را می زنم برای لوپی که دیلی ان 18 است .ممکن است دیلی اتومات ، 14 هم شناسایی کند .(در واقع دیلی برای این لوپ بین 18 تا 14 متغیر است) . با نهایت تعجب برد باز هم از این مقدار کمتر می شود. درواقع هر چه دیلی شناسایی شده دستگاه کمتر باشد . برد هم کمتر است .می خواهم علت را توضیح دهید .من که گیج شدم.مرسی دوست عزیز من که توضیح دادم! دیگه گیج شدن نداره. هر چه دیلی بالاتر باشه قسمتهای انتهایی تر موج بیشتر ارزیابی میشن که دارای مقادیر بیشتر و قویتری هستن! لذا کمی برد بیشتر میشه. کلا فلزات بزرگتر در دیلی های بالا تر قوی تر سنس میشن. این هم به دیلی خود لوپ ربط داره و هم به دیلی دستی که با دیلی لوپ جمع میشه. متغیر در اومدن دیلی یک لوپ هم در حد 1-2 شماره عادی هست و بیشتر از این دیگه به دلیل وجود نویز یا نزدیکی فلزات مزاحم میتونه باشه.
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 3:19pm |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید مگه نه اینکه هرچه دستگاه دیلی اتومات رو کمتر تشخیص بده لوپ کیفیت بیشتری داره ؟.خوب لوپ باکیفیت تر باید برد بیشتری داشته باشه .نه اینکه برد کمتری داشته باشه.
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 3:36pm |
|
 |
kiansk
کاربر فعال
|
آقا این لمینت رو ازکجا تهیه میکنید چاپش رو کجا میزنن میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 3:46pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
kiansk نوشته است: آقا این لمینت رو ازکجا تهیه میکنید چاپش رو کجا میزنن میشه راهنماییم کنید ممنون میشم از این آدرس میتونی خرید کنی متری 6 تومن حساب میکنه http://www.fadakpcb.com/pages/view/pageid/26/lang/fa
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 3:56pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
talar عزیز درسته دیلی پایین تر به معنی کیفیت بالاتر لوپ هست. ولی این کیفیت بیشتر بدرد سنس طلای خیلی کوچک میخوره! شما اگر میتونی در حد دهم گرم طلا تهیه کن و ببین در کدوم حالت قوی تر سنس میشه!  برای سایر اهداف هم مشکلی نیست. متناسب با لوپ میتونین دیلی دستی رو بالاتر بذارین. بنظر من برای اهدافی که دوستان دنبال میکنن دیلی دستی باید بیشتر از 10 یا حتی 20 باشه تا هم فلزات بزرگتر قویتر سنس بشن و هم حساسیت به زمین و ذرات کمتر بشه.
|
یکشنبه 12 بهمن1393 - 3:58pm |
|
 |
|