خاطره ای که من میگم مربوط به چند سال پیشه...
روزی یکی از آشنایان که عمری از زندگیشو دنبال گنج بوده و تا امروز هم به هیچی نرسیده بود!!!
پیش ما شروع به صحبت از گنج میکردو کارهایی که انجام داده اند و اینکه تا حالا بهیچ نرسیده اند ...
تا اینکه میگفت در کوه و یا هرجایی که میرید باید دقت کنید هر جایی که مشکوکه و یا آثاری هست توجه خاصی داشته باشید شاید جنسی اونجا پنهان شده باشه... از قضا گفت که جدیداً در یک قسمت از کوه در یک آبراه چند تکه سفال پیدا کردم و اطراف رو خوب نگاه کردم دیدم احتمالا از یک سوراخی که در یک قسمت در شیب آبراه که بدور از مسیر آب و در داخل صخره هاست اومده اگه مایل هستید بریم حفاری کنیم شاید چیزی پیدا کردیم... ما هم بی تجربه و ناشی برای بار اول اومدیم بدون دستگاه سراغ اون سوراخ، تعداد افراد هم 5 -6 نفری بودیم همون ابتدا که کارو شروع کردیم تکه های کوزه شکسته پیدا شد و همچنانکه پیشرفت میکردیم زیادتر میشد تا جایی که سوراخ بزرگتر شدو به صورت دخمه ای بوده که قبلا پرشده بود ... بهر حال کار که پیش میرفت آثار زیادی پیدا کردیم ولی خبری از جنس نبود تا اینکه یک کوزه سالم پیدا کردیم همه جا سکوت
به آرومی کوزه رو در آوردیم ... خالی بود... چند دقیقه بعد یکی دیگه اونم خالی.. تا اینکه یه دفعه توی خاک یکی از دوستان سکه ی نقره پیدا کرد
همه خوشحال از این موفقیت با خودم فکر کردم مگه میشه اینهمه آدم سالهایی از عمرشون رو توی اینکار گذاشتن و به هیچ نرسیدن ولی ما از را نیامده، برسیم....!!!؟ کارو ادامه دادیم ولی دیگه خبر از جنسی با ارزشی نبود یادمه تا 7 -8 کوزه سالم ما در اونجا پیدا کردیم همه هم خالی.......... هر لحظه که یک رو پیدا میکردیم میگفتیم این دیگه پره !!! اما نشد بعدها دوستان چند تا کارشناس و چند بار هم دستگاه تفریحی بردن اونجا ولی نتیجه ای حاصل نشد...
تا به امروز که چند سالی از این ماجرا میگذره به حقایقی رسیدم که فهمیدم چرا ما هیچی پیدا نکردیم، یکی از دلایل عدم موفقیت ما عدم صداقت دوستانم بود. باور کنید صداقتی در کار نباشه دوستان، اگر هدف جلوی چشم باشه ممکنه اصلا نبینند و من بعدها چیزهایی در رفاقت با این دوستان دیدم امروز خداروشاکرم
که به هیچی نرسیدیم.
از اونروز به بعد من هیچ حفار ی نداشتم یکبار تجربه کردم و اون یکبار خیلی چیزها یاد گرفتم: برای اینکار تعداد افراد مناسب با صداقت، دستگاه خوب برای انجام کار، تجربه انجام کار با یک کارشناس با تجربه یا حضوری یا غیر حضوری ازش کمک گرفته بشه ... تا موقعی که این موارد اماده نشه مثل اونی میشه که خیلی وقته توی اینکاره و نتیجه ای نگرفته، خواهد شد.
موفق باشید