سلام اقایgood boy
با اقای بااراده کاملا موافقم.
اگر برید به قسمت فلزیابهای پالسی و غیره... میبینید نهایت بردشون میتونه شاید 4متر باشه اما ایا همه چیزها تو اون عمق هستند؟
مسلما نه بلکه احتمالش هست برد دفاین زیاد باشه و اوناییکه تا اون عمق هستند به نظرم قبر هستند نه دفینه...
اما ایا هرچیز باارزشی فلزی هست که مستقیما ازنقطه زن استفاده کنیمو بگیم اهاه فلز هستشو شروع به حفاری کنیم؟خوب اونم مسلما نه به خدا یک جنسهای باارزشی میلیاردها قیمت دارند که ادم شاخ درمیاره اما میبینید فلزیم نیست...
نمونش زیاد دور نریم همین سنگها هستند که الماس قیراطی از 15 میلیون تا 100 میلیون به فروش میره از اون پایینترم زمرد...
درکل ردیاب برای عمقهای زیاد و یک مسیر دهنده برای زودتر رسیدن به مقصود عالیه و ضروری شاید نشه دقیقا رو نقطه قیچی کرد اما همینکه مسیرو نشون میده و محدوده چندصدمتریرو تبدیل به نهایت4متر در 4 متر میکنه این خودش فوق العادست.
درمورد ردیاب انجمن که من خودم تنهاترین تجربه کاری با کلا دستگاهرو باهمین ردیاب انجمن داشتمو ازشم خیلی راضیم از مابقی والا من خبر ندارم بهترند یا بدتر و تعریف هیچ دستگاهیم نمیکنم که خدایی ناکرده تبلیغی نشه.اما من چشمو باز کردم همین ردیابوفقط از نزدیک دیدم حتی یک نقطه زنم از نزدیک ندیدم
با مکمل اقا سعید عزیز هم که واقعا خیلی کمک کننده هستو ضروری برا ردیاب دیگه خیلی از حفاریهای بی مورد واقعا رفته به کنار.
اخرسرم امیدوارم که تونسته باشم با تجربه کمم تا حدودی جوابگوی سوالاتتون باشم.