سلام اقا محمدرضا من توی یکی از سخنرانیهای دکتر آزمندیان دیدم که خیلی شدید هم بهش تاکید کردند که ایشون میگند باید تمرکز یا فوکوس رو مورد باید خیلی شدید باشه وهرچقدر بهش تمرکز کنیو فک کنی زودتر بهش میری که توی یک مستند به اسم راز هم بهش اشاره شده...اما:
نمیدونم به نحوه عملکرد شرکتهای هرمی اشنایی دارین یانه که درایران کار میکنند اونا به اینجور موارد خیلی شدید تاکید دارندو روش تمرکز میکنن که من چهارماه تموم تمرکز سهله مغز خودمو خوردم دیگه داشتم دیووید کاپرفیلد میشدم
اما اخرش تنها چیزیکه دیدم نوشته هایی بود که رو یک دفترچه نوشته بودم که خونه انچنانی/ماشین انچنانی/کار انچنانی....
نه تنها بهشون نرسیدم کلی از زندگی هم عقب افتادمو پولمم باختم
درکل دوست عزیز این مورد برای بالا بردن امید رسیدن به اهداف/بالابردن اعتماد به نفس/برنامه ریزی برای رسیدن به اون هدف اونم گام به گام یعنی یک سری اهداف کوچیرو برای خودتون معین کنید مثلا بگید اول یک بعد دو بعد سه بعد چهار الی... برسیند به بیست که اون هدف والای شما هست برسیند و این مورد منطقی و کارا هست.
اما اگر برنامه ریزی دقیقی به همراه یک پشتوانه منطقیو کارامد نداشته باشید غیر ممکنه به اون هدف برسیند یا اگرم اشخاصی باشند که بهش برسند از یک میلیون شاید یک نفر باشه مثل مثالی که آزمندیان گفتند:
شب تو خونشون نشسته بودندو وضع مالی خیلی بدی هم داشتندو مادرش میگه شدیدا هوس قرمه کردم میگه بعد یک ربع نشده دیدیم تق تق در زده شد درو باز کردیم دیدیم همسایه با یک قابلمه داغه قرمه که بوش ادمو مدهوش میکرد جلوی دم در هست...
سر درد نمیارم مواردیکه به این مورد صدق میکنه رو به صورت خلاصه میگم:
1:وجود یک هدف بزرگ
2:برنامه ریزی دقیقو معقولانه و قابل دسترسی به همراه وجود اهداف کوچک برای رسیدن به اون هدف بزرگ
3:اگر مالی باشه وجود یک کار خوب یا سرمایه یا پشتوانه خوب
4:اگر مالی نباشه تقویت قوای معنوی خویش
بعد وجود اینها نوشتن اهداف کوچک یا اولیه روی کاغذ و تمرکز کردن بهشون توی لحظاتی که بهشون رسیدین اونم به این شکل:
هدف والا رو بنویسید یعنی20
بعدا بیاین تمام اهداف اولیه رو هم بنویسید بعدا بیاین کار اولیه یعنی یک رو روش تمرکز کنیدو تلاش کنید بهش برسید وقتی بهش رسیدین تیک بزنید بهش رسیدین بعد برین سراغ دو و سه الی...20
اگر فکر کنید که بشینید خونه و کاری نکنیدو فقط تمرکز کنیدو به اون اهدافتون برسین چیزی جز یک توهم ابلهانه نیست باید عمل باشه عمل
من بصورت خلاصه گفتم امیدوارم مفید باشه عذر میخوام اگر سرتون درد اوردم